SVĚTELNÁ   KNIHOVNA    STAŽENÍ  KNIHY

 

 

 

VII. ROZHOVORY  S  POUČENÍM

 

OD  MÝCH  PŘÁTEL  Z  VESMÍRU

 

  

Motto:

 

„Až nastoupíte všichni tuto cestu a budete žít jako my, a budete

se umět o vše rozdělit s druhými, budete umět tak pracovat

a dávat svou práci celku, ale všichni tak, to bude jiná. ...“

 

                                               „Velitel Vesmírné flotily z Plejád Ptaah.

 

 


Ivo A. Benda                                                                            2003

 

 

www.vesmirni-lide.cz

 

Sdělení 1667 - 1950

 

 

 


 

 


 

PODMÍNKY SPOJENÍ S VESMÍRNÝMI LIDMI

 

www.vesmirni-lide.cz                Sdělení 1603.                  Zpracoval: Ivo A. Benda    26.2.1998.

 

Motto:   Komunikace s mírumilovnými mimozemšťany

v českých zemích jsou v plném proudu ...

 

Věnováno s láskou všem mírumilovným lidem této země české a našim přátelům z Vesmíru.

 

Vážený čtenáři,

 

Nyní vám uvádím podmínky spojení s přáteli z Vesmíru a se Stvořitelem naším. Tyto podmínky jsou uvedeny v textu „Rozhovorů“, a zde je jen souhrnně uvádím. Vy, kteří máte příliš materialistické myšlení, a máte potlačen cit, zaměřte se na odstranění těchto bariér.

Tyto podmínky jsou vlastně i podmínkami dodržování Kosmických zákonů Stvořitele našeho, a díky nim si zvýšíte a stabilizujete svoji vibrační - duchovní úroveň.

 

1. Žít láskyplným, harmonickým a duchovně - citově založeným, spořádaným životem. Milovat svého Stvořitele Prvotního všeho a všech, svého Ducha i své fyzické tělo, tím také milujete svého Stvořitele, neboť vy jste jeho součástí. Nepít nadměrně alkohol, nejlépe vůbec, kuřáci omezit cigarety, nejlépe vůbec. Odpustit bližním a sobě.

 

2. Milovat ostatní lidské bytosti, i ty, které vám ubližují, neboť oni dělají jen to, co umí.

 

3. Milovat všechna ostatní Stvoření, „živá“ i „neživá“, tj. přírodu, rostliny, zvířata, i planetu Zemi, která je vyšší bytostí nežli my sami.

 

4. Omezit pojídání masa na minimum, nejlépe vůbec.

 

5. Zlikvidovat - zničit negativní literaturu, tj. knihy a časopisy o válkách, erotice a negativních mimozemšťanech (UFO - únosy, zřícení lodí apod.) – zářiče hrubovibračních energií.

 

6. Nečíst negativní knihy a časopisy, nesledovat negativní filmy, je dobré ignorovat politiku, neboť je plná hrubých vibrací.

 

7. Nemít přebytečný majetek (2 a více domů pro sebe, 2 a více auta pro sebe .... atp.).

 

8. Pomáhat lidem v nouzi dle vlastních možností.

 

9. Pracovat alespoň minimálně pro lidi ve věci šíření informací o Přátelích z Vesmíru, a to mírným, nevnucujícím postupem.

 

10. Neubližovat jiným stvořením.

 

Při vlastním oslovení lze postupovat takto:

 

„Drahý Stvořiteli Prvotní, mnou milovaný, prosím o spojení  - s Tebou“ (snadnější spojení)

- s mými přáteli z Vesmíru, s Aštarem, Ptaahem, ...“

 

Při tom je nutné mít ty nejčistší myšlenky a lásku v srdci, v ruce tužku a připraven papír a při psaní vysílat jen lásku a nevkládat své myšlenky a zvláště ne pochybnosti. Nejlépe komunikace probíhá přes 4. – srdeční čakru („v duchu“, není slyšitelný hlas), která jako otevřená slouží jako filtr před negativními entitami, nebo přes 7. čakru (slyšitelný hlas), zde mohou být obě strany, tj. i negativní entity – náročnější na intuici !  Hodně radosti, poučení a krásných zážitků při budování přátelství s Vesmírnými lidmi  !


 

1667. Petícia proti čipovej totalite (slovenská verzia).  (Přijal Ivo A. Benda)

 

Správa 1667.                                                                                                       14.10.2002

PETÍCIA  !

 

PROTI ČIPOVEJ TOTALITE

 

www.cipova-totalita.szm.sk

Milí ľudia,

 

Je načase vám oznámiť VAŠU SITUÁCIU a informovať vás o VAŠEJ POZÍCII v rámci BÁBKOVÉHO SYSTÉMU. Už bolo dosť ohlupovania ľudí vedcami, úradníkmi a inými VONKAJŠÍMI štruktúrami.

 

ČASŤ ĽUDÍ PRACUJE INTENZÍVNE NA ČIPOVOM OVLÁDACOM SYSTÉME VŠETKÝCH ĽUDÍ PLANÉTY ZEM. TENTO SYSTÉM V PRÍPADE REALIZÁCIE BUDE ZNAMENAŤ ÚPLNÚ STRATU ZOSTÁVAJÚCICH SLOBôD, KTORÉ ĽUDIA TERAZ MAJÚ. Ľudia, ktorí na tomto pracujú, žijú v ÚPLNEJ NEVEDOMOSTI z hľadiska DôSLEDKOV – DUCHOVNÉHO DOPADU, čo to bude pre ZÁKLADNÉ ĽUDSKÉ PRÁVA človeka znamenať. ČIPY SÚ SÚČASŤOU POČÍTAČOVEJ SIETE CEZ MIKROVLNY, AKO U MOBILOV !

 

SYSTÉM OVLÁDANIA ĽUDÍ JE BUDOVANÝ POSTUPNE A NENÁPADNE, ABY ĽUDIA NEKLÁDLI ŽIADNY ODPOR, A TO SA KONÁ. IDE O ZJEDNOTENIE ŠTÁTNEJ SPRÁVY (teraz EÚ), ZJEDNOTENIE MENY (teraz EURO), ZAVEDENIE NAJPRV ČIPOVÝCH UNIVERZÁLNYCH OBČIANSKÝCH (či ZDRAVOTNÝCH, VODIČSKÝCH) PREUKAZOV (v ČR do r. 2005, minister Březina (1998-2002), minister Mlynář (2002- ďalej)). V ČR a SR sú už v prevádzke menšie subsystémy – pre mestskú autobusovú dopravu (Frýdek – Místek, Znojmo, Břeclav,Trenčín, Košický kraj a iné), vlaky (v ČR teraz pre zvyk karty Z), osobné automobily (zavádzajú sa špec. kamery pre snímanie ŠPZ v množstvách miest pod zámienkou jesenného summitu NATO), pre zdravotníctvo (Litoměřicko). V oblasti zamestnania sa buduje pod časťou systému ISO 9000, ktorého systémy budú taktiež dobre slúžiť k ovládaniu ľudí. Ďalšou časťou je mobilná komunikácia a internet a pripravovaný MOBILNÝ INTERNET. Ďalej je pripravené bankovníctvo (platobné karty – bankomaty, obchody). STRATOU SLOBôD myslíme, VEĽKÉ MOŽNOSTI časti ľudí POHODLNE a EFEKTÍVNE pracovať so všetkými podrobnými presnými osobnými údajmi (vrátane pohybu osôb – vstupy budov, vo voľnom teréne snímania na diaľku - stačí drôtik do karty), A TAK ZNEUŽÍVAŤ OSOBNÉ INFORMÁCIE K MASÍVNEMU OVLÁDANIU ĽUDÍ – OKRÁDANIE O ICH ENERGIE PROTI ICH VôLI.

 

AKONÁHLE SA ĽUDIA DOSTANÚ DO TOHTO SYSTÉMU, NEMôŽU SA VRÁTIŤ SPäŤ, DO SYSTÉMU PôVODNÉHO.

 

NEEXISTUJE ŽIADNA TECHNICKÁ ANI MORÁLNA – DUCHOVNÁ ZÁRUKA – PROTI ZNEUŽITIU. Už dnes je v ČR denne 180 000 vstupov do policajnej databáze, a tá obsahuje len zlomok informácií, ktoré sa iba pripravujú k použitiu. Budú to NAVIAC: Všetky zdravotné údaje od lekára, biometria – odtlačky prstov, IRIS oka, osobné fotografie, údaje o zamestnaní (ako minulom, tak aktuálnom podrobný pohyb), finančné údaje, majetkové údaje (nehnuteľnosti i hnuteľné veci) údaje o POHYBU osôb – vstupy budov, mestská hromadná doprava, autobusy, vlaky, osobné automobily. Vstupy do databáze nemožno nijako efektívne ochrániť pred zneužitím negatívnymi ľuďmi, ktorých je tu mnoho.

 

Budovanie systému v SR po dvanásťročnej činnosti politikov znamená ich naprosté NEPOCHOPENIE a ZLYHANIE. Ani prezident, ani štátni úradníci NEMAJÚ vo svojich programoch ZVÝŠENIE KVALITY ŽIVOTA ĽUDÍ – tj. tiež ZNÍŽENIE odovzdanej práce spoločnosti na mieru NEZBYTNÚ, tak aby ľudia mali VIAC ČASU NA KVALITNÝ ŽIVOT. Pritom ekonomická úroveň UMOŽŇUJE ZNÍŽIŤ PRACOVNÉ ZAŤAŽENIE ĽUDÍ. Čo sa týka tzv. úradu pre ochranu osobných údajov, tak ten sám je bezmocný už dnes vo veci zneužívania osobných údajov (šírenie databáze osobných údajov ľudí medzi firmami a ich nezákonnej aktivity s týmito údajmi, apod.). Drvivá väčšina zamestnávateľov má záujem, aby mu zamestnanec odovzdal MAXIMUM SVOJEJ ENERGIE, a snaží sa k tomu použiť všetkých dostupných prostriedkov, ktoré má k dispozícii. INFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE TIETO MOŽNOSTI ZVÝŠIA NA MAXIMUM TENTO POSTUP ALE NEZAISTÍ VYŠŠIU ŽIVOTNÚ ÚROVEŇ ĽUDÍ, ALE PRESNE NAOPAK – UROBÍ Z NICH ÚPLNÉ BÁBKY A OTROKOV  !

 

Preto je teraz na vás, milí ľudia, či sa budete len POZERAŤ budovaniu ORWELOVSKEJ TOTALITY, alebo sa na nej dokonca PODIEĽAŤ, alebo SVOJIM HLASOM V PETÍCII PRISPEJETE ASPOŇ ZÁKONNÝM SPôSOBOM K ZAMEDZENIU TAKÉHOTO OVLÁDACIEHO SYSTÉMU ĽUDÍVYCIŤUJTE SRDCOM !

 

Každý, kto NEUROBÍ NIČ proti tomuto systému, SI HO VYSKÚŠA NA VLASTNEJ KOŽI, A TAK SPOZNÁ, ČO SI SVOJIM NEGATÍVNYM - PASÍVNYM, LIKNAVÝM A NEROZHODNÝM POSTOJOM PRIPRAVIL. BUDE NA TOM HORŠIE, NEŽ ZVIERATKÁ. Nikto z nich tomuto systému NEUNIKNE NIKDE NA PLANÉTE ZEM, PRETOŽE IDE O CELOPLANETÁRNY SYSTÉM. Udalosti 11.9.2001 tomuto slúžia.

 

Tiež v Biblii – Apokalypsa sv. Jána - je informácia o tomto systéme:

 

“A (beštie) učinia, že všetci, malí i veľký, bohatí i chudobní, slobodní i nevoľníci, dostanú znamenie na pravú ruku a na čelo. Aby nikto nemohol kupovať ani predávať, len ten, kto má znamenie alebo meno beštie, alebo číslo jeho mena (666).”

 

Čipové občianske karty potom budú totiž v priebehu niekoľkých rokov cieľovo nahradené samotnými čipmi pod kožu (ich predaj ľuďom v USA už začal), takými, aké sú už dnes používané u niektorých domácich zvierat (pes atď.). Tieto čipy budú mať tiež funkciu prepracovaného OVLÁDANIA MYSLE.

 

ĎALŠIE INFORMÁCIE NÁJDETE V DOSTATOČNOM ROZSAHU VIAC NEŽ 5000 STRÁN A 1000 OBRÁZKOV NA INTERNETE  www.vesmirni-lide.cz  a  www.cosmic-people.com . O budovaní čipového systému vo svete – viz PROJEKT L.U.C.I.D. Tu tiež novinové články o schválení Bruselom do r. 2005. V našom zdroji ponúkame RIEŠENIE ako pre jednotlivca, tak pre vlády. ŽE O TIETO DôLEŽITÉ INFORMÁCIE JE VEĽKÝ ZÁUJEM SVEDČÍ POČET VSTUPOV – 190 000 CZ A 55 000 EN.

 

HOVORÍTE SI, ŽE STE SLOBODNÍ – TÝMTO VÁM VYVRACIAME VAŠU PREDSTAVU SLOBODY, V SKUTOČNOSTI SA JEDNÁ O PSEUDOSLOBODU – STAV UMELE ZFABRIKOVANÝ, SKRYTO TÝMI, KTORÍ VÁS OVLÁDAJÚ - NEGATÍVNI ĽUDIA na Zemi i z Vesmíru.

 

HOVORÍTE SI, ŽE MÁTE DEMOKRACIU – TÝMTO VÁM VYVRACIAM VAŠU PREDSTAVU DEMOKRACIE, V SKUTOČNOSTI SA JEDNÁ O PSEUDODEMOKRACIU. DOBRE ZVÁŽTE SVOJE ROZHODNUTIE !

 

SOM PROTI

 

ZAVÁDZANIU ČIPOVÝCH OBČIANSKÝCH (ZDRAVOTNÝCH, VODIČSKÝCH) PREUKAZOV

 

Prosím, píšte čitateľne, TLAČENÝM PÍSMOM, aby Váš hlas bol platný.

Meno a priezvisko:

Trvalé bydlisko:

(ulica, obec, PSČ)

Podpis:

 

K petícii si môžete vyžiadať formulár.  Hlas zašlite koordinátorovi petície na Slovensku:

 

SLAVOMÍR ELEXA,    P.O. BOX 7,   049 31  ROŽŇAVSKÉ BYSTRÉ

 

  

               PETÍCIA PROTI ČIPOVEJ TOTALITE  !      14.10.2002

SOM PROTI ZAVÁDZANIU ČIPOVÝCH OBČIANSKÝCH  (ZDRAVOTNÝCH, VODIČSKÝCH) PREUKAZOV

PROSÍM, PÍŠTE ČITATEĽNE, TLAČENÝM PÍSMOM, ABY VÁŠ HLAS BOL PLATNÝ  www.vesmirni-lide.cz - INFO

Č.

MENO A PRIEZVISKO

TRVALÉ BYDLISKO – ULICA

TRVALÉ BYDLISKO- MESTO

PSČ

PODPIS

1

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

12

 

 

 

 

 

13

 

 

 

 

 

14

 

 

 

 

 

15

 

 

 

 

 

16

 

 

 

 

 

17

 

 

 

 

 

18

 

 

 

 

 

19

 

 

 

 

 

20

 

 

 

 

 

21

 

 

 

 

 

22

 

 

 

 

 

23

 

 

 

 

 

24

 

 

 

 

 

25

 

 

 

 

 

26

 

 

 

 

 

27

 

 

 

 

 

28

 

 

 

 

 

29

 

 

 

 

 

30

 

 

 

 

 

ZÍSKANÉ HLASY ZAŠLITE: SLAVOMÍR  ELEXA, P.O.BOX 7, 049 31  ROŽŇAVSKÉ BYSTRÉ - TU OBDRŽÍTE INFO.

 

 

 

1668.  LÁSKA.                                        (Přijal Miroslav S.)                                    28.10.2002.

Místo: Orava.

 

 

LÁSKA

 

 

„Láska, to je probuzení,

láska, to je pohlazení,

láska, to je teplo tvých dlaní,

láska, to je úsměv ve tvé tváři,

Láska, to je světlo ve tvém srdci.

 

Láska, to je domov našeho Otce.

láska, to jsou Jeho mocné ruce,

láska, to je slza ve tvém oku,

láska, to je pomoc v každém tvém kroku,

co svět světem bude,

láska vždy a všude bude.

 

Až láska se stane denním chlebem,

skončí čas Necitu a Nelásek jeden.

Vstaneme vzhůru na nohy,

budovat NOVOU ZEMI navzdory,

Necitům v křečích se krčících,

před světlem z NEBE zářícím.

 

Láska dá novou naději,

světlo dá nové znamení,

pravda se v PRAVDU promění,

z toho ta MOUDROST pramení,

že LÁSKA LÁSEK VŠEHO JEST,

to platí i pro NÁS, pro tento svět.“

 

 

1669. Rozhovor a Aštarem a Ptaahem (332).    (Přijal Ivo A. Benda)

 7.10. 2002.  9:40-10:03 hodin.

                                                                        Místo: Vlak Košice – Liptovský Mikuláš.

 

„Milý Ivo,

 

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil, rád ti předám některé další informace.

 

Mám velkou radost ze setkání v Košicích (5.10.2002), kde opět těchto 150 lidí obdrželo od nás aktuální informace – lidské duchovní cesty. Ano, jsem velice rád, že tolik lidí se zde sešlo a jsou to většinou lidé, kteří již na sobě určitou dobu pracují a pomáhají bližním. Ano, takto lidé opět mají možnost si aktuálně zvážit dnešní situaci, především blížící se očistné procesy a čipovou totalitu – jak stále informujeme. Neboť co si zde lidé připraví, to zde budou mít.

 

Dále milý Ivo mám velkou radost z těch lidí, kteří pomáhají při organizaci setkání, neboť na tom ve značné míře závisí úspěšnost vaší akce. Ano, tímto si zde na planetě Zemi plní své světelné poslání lásky a dobra a takto se také připravují na VZESTUP do 5. dimenze planety Země. Takto je velice pomáháno dalším bližním lidem daného regionu.

 

Dále ti chci sdělit, že také v Praze se někteří tví přátelé snažili na povodňovém koncertu a předali balíky s našimi informacemi dalším 6 umělcům a sportovci a 8 umělcům předali obálky s letáky – povodněmi, petici proti čipové totalitě a další. Takto se již 40 umělců a sportovců také seznámilo s našimi informacemi a u mnohých z nich budou pozitivně ovlivňovat jejich život. Takto tedy tito lidé budou mít příležitost pozitivně ovlivnit další masy lidí – záleží jen na jejich volbách.

 

Dále ti chci sdělit, že se již dále blíží termín převibrování mnohých těch lidí, kteří si plní své světelné poslání lásky a dobra, a kteří již v těchto letech finišují ve svém působení zde na planetě Zemi ve 3. dimenzi. Ano, jejich závěrečný stav je výsledkem jejich voleb v tomto a řady předchozích životů, které si sami vybrali.

 

Toto ti milý Ivo s láskou v srdci předávám já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, jsem rád, jak se ti a tvým přátelům daří zužitkovat informace světelné, a jak máš chuť a elán takto pomáhat lidem v zemích slovenských a českých. Ano, takto tedy můžeš i nadále s láskou a pokorou pomáhat lidem a završit své působení ve 3. dimenzi planety Země. My ti i nadále pomáháme s radostí a láskou tak, abys úspěšně završil toto své světelné poslání, a tak se mohl vrátit včas domů, do Pravého Stvoření, ke své duchovní rodině. Ano, tento okamžik se takto blíží a zanedlouho nastane.

 

Proudy lásky ti s mnoha bratřími a sestrami posílá Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“

 

Děkuji vám drazí Přátelé vesmírní a Tobě, Stvořiteli Prvotní všeho a všech. S láskou v srdci Ivo.

 

 

1670. Čipová karta a Extranet ve VZP ČR (Zpravodaj VZP ČR č. 1/2001)               28.10.2002.

 

Informace jsou kromě našich stránek www.vesmirni-lide.cz také na www.cipova-totalita.szm.sk nebo www.sfera.szm.sk nebo www.cipova-peticia.szm.sk (stejný web) – Čipová totalita – Texty o čipoch (menu + podmenu) – zde také hojně aktualizovány.

 

 

MILUJTE SE A MĚJTE SE RÁDI,

 

V OPAČNÉM PŘÍPADĚ JSTE OVLÁDÁNI  !

 

 

PSEUDOTVŮRCI PŘIPRAVUJÍ PLNOST NEGATIVNÍHO STAVU !!!

 

KDYŽ PTÁČKA CHYTAJÍ, PĚKNĚ MU ZPÍVAJÍ !

 

ZÍSKANÉ – UŠETŘENÉ PENÍZE Z EFEKTIVITY ČIPOVÝCH TECHNOLOGIÍ

NEPŮJDOU NA ZVÝŠENÍ KVALITY ŽIVOTA LIDÍ – ZKRÁCENÍ PRACOVNÍ DOBY NA 4 HODINY,

ALE BUDOU INVESTOVÁNY DO OVLÁDACÍCH SYSTÉMŮ NA LIDI !!!

 

 

--------

 

 

Čipová karta a Extranet ve VZP ČR (Zpravodaj VZP ČR č. 1/2001)

 

 

http://www.vzp.cz/Panel/70Informace_pro_poskytovatele/10Uhrada_zdravotni_pece/30Zpravodaj_VZP_CR/122cipova_karta

 

 

Současná epocha se vyznačuje bouřlivým rozvojem informačních technologií. Stále rychlejší a výkonnější počítače, počítačové sítě, Internet, zabezpečený přenos dat, datawarehouse, čipové karty... to jsou pouze základní pojmy ze světa informačních technologií. Hlavní problém spočívá v tom, že existuje velké množství údajů, informací a znalostí, které jsou někde shromažďovány, zpracovávány, zpřístupňovány a dále využívány. Zvláštní pozornost je vždy třeba věnovat citlivým informacím, jejichž ochrana je ve většině světa ošetřena legislativně (v České republice zákon č. 101/2000 Sb.). (Fiktivně, nikoli reálně – poznámka zpracovatele.)

 

Zavádění stále dokonalejších vymožeností informačních technologií do praxe přitom nesmí být samo o sobě cílem. Nástroje informačních technologií jsou pouze prostředkem k tomu, jak se dostat k potřebným informacím. Jaké informace ale mají největší užitnou hodnotu ?  Takové, které se týkají právě řešené problematiky, jsou dostupné v okamžiku potřeby, jsou aktuální a pokud možno i úplné. Takové informace pak mohou významnou měrou přispět ke zvýšení efektivity v základních činnostech a oblastech, ve kterých jsou využívány. (V ovládání lidí – poznámka zpracovatele.)

 

Zvýšení efektivity lze někdy vyčíslit finančně, jindy lze výhody rychle dostupných informací kvantifikovat jen obtížně. Finančně měřitelný efekt nastane v případě, kdy např. lékař nepředepíše dalších několik dalších balení léku, protože bude vědět, že je pacient dostal včera od jiného lékaře. Jiným příkladem může být očekávaný ostražitější postup při výdeji návykových léčiv v lékárně, která bude mít nástroj pro okamžité ověřování, zda číslo na razítku z předloženého receptu existuje v registru poskytovatelů zdravotní péče. Mezi zatím obtížně finančně vyčíslitelné se řadí výhody budoucího možného přenosu zdravotních údajů pacienta mezi zdravotnickými zařízeními.

 

 

Volba vhodného nástroje pro přístup k datům

 

V informačním systému VZP ČR jsou zpracovávány údaje o pojištěncích, plátcích pojistného a poskytovatelích zdravotní péče. Ve velké míře se jedná o osobní nebo dokonce o citlivé osobní údaje, a otázce zabezpečení dat proto musí být věnována zasloužená pozornost. Přitom ale VZP ČR zároveň potřebuje komunikovat se svými externími partnery, přijímat od nich data a jiná data předávat, a tato komunikace musí být rychlá a bezpečná. Proto je nutné pro komunikaci s externími partnery vybrat takové nástroje, které zajistí, že poskytované informace se dostanou pouze k oprávněným osobám, že bude vždy odvoditelné, kdo, komu a jakou informaci poskytl. Mezi takové nástroje patří čipová karta a zabezpečený přenos po Internetu (Extranet). Každý z těchto nástrojů může být použit samostatně, v optimálním případě jsou na čipové kartě uloženy klíče, které slouží k zajištění zabezpečeného přístupu pomocí Internetu do vzdálených databází.

 

VZP ČR připravuje pro komunikaci se svými externími partnery extranetové aplikace, zkušenosti z pilotního provozu první z řady úloh se sbírají a vyhodnocují.

 

Výhody využívání čipových karet byly ověřeny v pilotním projektu “Mácha”, kterého se kromě VZP ČR zúčastnilo i MZ ČR a MPSV ČR. Výsledkem je návrh na vydání SPOLEČNÉ ČIPOVÉ KARTY, která bude sloužit zároveň jako průkaz pojištěnce (v případě dohody společný pro všechny zdravotní pojišťovny), nositel kontrolních dat pojištěnce, klíč k databázím v oblasti sociálního pojištění, klíč k databázím obsahujícím zdravotní data. Zvažuje se, že dle svobodného rozhodnutí držitele karty může čipová karta obsahovat i vybrané medicínské údaje nebo elektronický podpis. Návrh na vydání SPOLEČNÉ ČIPOVÉ KARTY je v souladu s Akčním plánem realizace státní informační politiky do konce roku 2002, který byl schválen na 9. zasedání vlády České republiky dne 31. 5. 2000. V tomto plánu je VZP ČR uvedena jako spolunositel následujících projektů: Komunikační infrastruktura, Základní registr obyvatel, Zákonná úprava základních registrů, Elektronické identifikátory ve veřejné správě, Zdravotnictví on-line. Mezi stěžejní úkoly, které jsou součástí výše uvedených projektů, patří zavedení elektronického identifikátoru obyvatel.

 

 

Extranetové aplikace ve VZP ČR

 

Se začátkem roku 2001 zahájila VZP ČR pilotní provoz úlohy “Extranet”. První skupinou uživatelů jsou vybraná zdravotnická zařízení. Princip pilotní úlohy spočívá v tom, že zdravotnické zařízení se pomocí zabezpečeného přenosu po Internetu přihlásí na server provozovaný ve VZP ČR a okamžitě získá odpověď, zda pojištěnec daného čísla existuje, zda je pojištěncem VZP ČR a zda je jeho pojištění dosud platné. Analogická úloha je i pro ověřování identifikačního čísla zdravotnického zařízení.

 

Předpokládáme, že po vyhodnocení pilotního projektu bude úloha rozšířena zejména o poskytování vybraných údajů praktickým lékařům. Dalším chystaným rozšířením úlohy je zřízení “diskusních klubů” pro cílové skupiny externích uživatelů. Jinou významnou cílovou skupinou jsou zaměstnavatelé, kterým by mělo být umožněno předávat touto cestou pravidelná hlášení o pohybu zaměstnanců.

 

V celém projektu je věnována mimořádná pozornost oblasti zabezpečení přístupu oprávněných uživatelů k vybraným datům, je implementován systém jednorázových hesel a podmínky pro přidělení uživatelského jména a využívání aplikace jsou ošetřeny smlouvou.

 

 

Shrnutí pilotního projektu Mácha

 

Koncem roku 1995 byl Evropskou komisí schválen projekt “Národní zdravotnický informační systém a statistika”, financovaný z programu EK Phare. Jako samostatná úloha v tomto projektu byla řešena experimentální aplikace čipové karty ve zdravotnictví a ve zdravotním pojištění. Tato úloha, stejně jako celý projekt, byla koordinována Ministerstvem zdravotnictví a hlavním spoluřešitelem byla VZP ČR. Jako pilotní místo byly vybrány Litoměřice, především proto, že se Městská nemocnice podílela na ověřování některých modulů v hlavním projektu. Po ukončení projektu Phare byla tato experimentální aplikace provozována a dále rozvíjena VZP ČR a MZ ČR. Obě instituce vyčlenily finanční prostředky na základní činnosti spojené s provozem experimentu.

 

V březnu roku 1998 schválila Evropská komise nový projekt Phare, který měl za úkol jednak rozšířit stávající experiment, jednak sledovat vývoj těchto aplikací v zemích EU a postupně přijímat doporučení a standardy EU v této oblasti. V roce 1998 byl dále řešen samostatný projekt Phare pro ověření možností čipové karty pro potřeby sociálního zabezpečení. Tento projekt řídilo MPSV ČR.

 

Ve dvou fázích bylo vydáno postupně 27 tisíc čipových karet; jejich držiteli jsou pojištěnci VZP ČR, kteří mají bydliště ve městě Litoměřice. Karty jsou zároveň využívány jako průkaz pojištěnce, k ukládání základních zdravotních informací, v oblasti dávek sociálního pojištění, je připraveno i sdílení mezi zdravotními pojišťovnami (při změně ZP pak není třeba vydávat novou kartu).

 

Veřejnost má k projektu vcelku vstřícný postoj. Zúčastněné osoby se seznámily s technologií čipových karet a shledaly ji jako bezproblémovou při jejím používání. Bezpečnost je zajištěna - profesionální karty umožňují oprávněným osobám číst nebo aktualizovat jen vybrané položky.

 

Pacienti věnují větší pozornost čipové kartě než papírové a sami vyžadují od lékařů zapsání údajů do čipové karty (očkování, dlouhodobá onemocnění - alergie, kardiaci, diabetici apod.) - čtečka je i ve voze rychlé záchranné služby.

 

Lékaři spolupracující v projektu “Mácha” vyžadují od pacientů předkládání čipových karet pro zápis dat do karet a získávání informací z nich, což zjednodušilo práci s informačním systémem. Lékaři se seznámili s profesionálními kartami lékařů a používají je bez problémů.

 

Nemocnice přizpůsobila přijímání pacientů kartovému systému, kdy se pacienti přihlašují k ošetření v recepcích, nikoli přímo v ordinacích. Po ošetření si mohou v recepcích nechat aktualizovat data na čipových kartách. Ke kontrole dat zapsaných na kartách pacienti využívají informačních kiosků v prostorách nemocnice.

 

Zájem o čipové karty projevují i lékárny (přenos receptů a identifikace osoby) a hygienická služba (očkovací průkaz).

 

 

Informování veřejnosti

 

Dosavadní výsledky a zkušenosti potvrdily předpoklady, že technologie nasazení čipových karet je technicky zvládnutelná a že využívání čipových procesorových karet přinese v oblastech zdravotnictví, zdravotního pojištění a sociálního zabezpečení usnadnění administrativy, zlepšení a zjednodušení komunikace s občanem, snížení počtu chyb, omylů a nepřesností. Zároveň může poskytnout nové služby, které bez této technologie poskytovat nelze (např. okamžitý přístup k důležitým údajům).

 

Význam využívání čipových karet poroste s počtem pracovišť, kde bude karta přijímána. Při nasazení technologie čipových karet bude nezbytné vytvořit takové podmínky k jejich využívání, aby v celé společnosti panovala ke kartám důvěra a současně aby o ně občané projevili zájem.

 

K vybudování důvěry v čipové karty bude nezbytné soustavné informování a vzdělávání občanů o bezpečnostních principech uplatněných při používání karet a o zásadách zacházení s kartami. Prvotní je důsledně vytvářet vědomí, že kartu má v držení jediná osoba, tzn. že je nepřenosná, a PIN se nikomu dalšímu nesděluje, takže ji nemůže zneužít třetí osoba.

 

Využívání karty musí být pro jejího držitele výhodné a pohodlné. Jedině díky výhodám, které karty přinesou, získají občané o karty (a následně o zaznamenávání nepovinných údajů do nich) zájem. Výhodou držitelů karty může být na jedné straně rychlejší odbavení na úřadě a snadnější a rychlejší přístup k informacím, na druhé straně jim karty umožňují mít u sebe důležité osobní zdravotní informace, které budou přístupné jen tomu, pro koho jsou určeny.

 

prom. mat. Věra Reimarová

ředitelka odboru provozu IS

 

 

1671. Čipová karta v rámci MPSV (Min. práce a soc. věcí).                                   31.10.2002.

 

Text je kromě našeho webu www.vesmirni-lide.cz  také na www.cipova-totalita.szm.sk nebo www.sfera.szm.sk nebo www.cipova-peticia.szm.sk (stejný web)– Čipová totalita – Texty o čipoch (menu + podmenu).

 

 

 

MILUJTE SE A MĚJTE SE RÁDI,

 

V OPAČNÉM PŘÍPADĚ JSTE OVLÁDÁNI  !

 

 

 

 

PSEUDOTVŮRCI PŘIPRAVUJÍ PLNOST NEGATIVNÍHO STAVU !!!

 

KDYŽ PTÁČKA CHYTAJÍ, PĚKNĚ MU ZPÍVAJÍ !

 

ZÍSKANÉ – UŠETŘENÉ PENÍZE Z EFEKTIVITY ČIPOVÝCH TECHNOLOGIÍ

NEPŮJDOU NA ZVÝŠENÍ KVALITY ŽIVOTA LIDÍ – ZKRÁCENÍ PRACOVNÍ DOBY NA 4 HODINY,

ALE BUDOU INVESTOVÁNY DO OVLÁDACÍCH SYSTÉMŮ NA LIDI !!!

 

 

--------

 

 

Pilotní projekty využívání profesních a klientských čipových karet

v rámci MPSV - 2. informace

 

 

V Praze dne 16.11.2001.

 

Pro realizaci pilotního projektu vytváření kontaktních míst veřejné správy a vydání klientských čipových karet byly podle schváleného projektu vybrány dva regiony - městská část Praha 2 a okres Děčín. Vybraným klientům státní sociální podpory (SSP) byl odeslán dále uvedený dopis, vyzývající k účasti na pilotním projektu (tj. k možnosti používání klientské čipové karty) a obsahující informace o připravovaném projektu (co je a k čemu slouží čipová karta, k jakému účelu se vydávají klientské čipové karty v pilotním projektu, jaké výhody bude mít držitel klientské čipové karty, jaký je vzhled karty) a zejména informace o tom, jak se lze pilotního projektu zúčastnit.

 

Počátkem roku bylo vydáno prvních několik desítek klientských čipových karet. Klienti se jimi prokazují na příslušném referátu (kontaktním místě) státní sociální podpory a čtečkami čipových karet byly v městské části Praha 2 a v okrese Děčín vybaveny i informační kiosky. Vzhledem k tomu, že zájem o přidělení čipových karet se strany oslovených klientů SSP zatím výrazně zaostal za očekáváním, upozorňujeme všechny naše klienty SSP v uvedených dvou regionech na stále trvající možnost získání klientské čipové karty a to v podstatě stejným způsobem, jak je popsáno v dále uvedeném dopise (rozeslaném v listopadu minulého roku).

 

 

Č.j.: 61/48416/2001 Vážená paní/vážený pane,

 

dovolte, abychom se na Vás - klienta státní sociální podpory - obrátili s nabídkou aktivní účasti v pilotním projektu využívání klientských čipových karet. Vaše případná účast je dobrovolná a bezplatná. Pilotní projekt je organizován Ministerstvem práce a sociálních věcí a jeho cílem je v rámci systému státní sociální podpory (dále jen SSP) ověřit možnosti využití klientských čipových karet v informačních systémech veřejné správy.

 

Dovolte, abychom Vám v následujícím textu stručně podali základní informace a předem tak zodpověděli některé Vaše případné dotazy.

 

Co je a k čemu slouží čipová karta

 

S jednoduchou čipovou kartou se většina z Vás již asi setkala v podobě telefonní karty, která si však pamatuje pouze počet neprovolaných impulsů. Majitelé mobilních telefonů mají mnohem složitější kartu (SIM) ve svém telefonu, jen rozměr této karty je menší. SIM karta v mobilním telefonu slouží k tomu, aby operátoři mohli identifikovat mobilní telefon (předplatitele) a k šifrování, aby hovor vysílaný telefonem nemohl být odposloucháván.

 

Moderní čipová karta je vlastně počítač, který můžete přenášet v kapse. Samozřejmě nemá klávesnici, displej ani baterii, obsahuje ale programy a data a ve spojení s vhodným zařízením (např. mobilní telefon, informační kiosek, platební terminál) umožňuje provádět řadu funkcí - identifikaci držitele čipové karty, šifrování dat, elektronický podpis, elektronickou platbu atd.

 

K jakému účelu bude vydána klientská čipová karta v pilotním projektu

 

Klientská čipová karta (dále jen KČK) bude především sloužit jako elektronický identifikátor. Bude obsahovat elektronicky uložená identifikační data držitele, která umožní zefektivnit práci s informačním systémem SSP. S pomocí KČK se bude možné přihlásit k informačnímu kiosku a zjistit údaje, které jsou uloženy na čipové kartě a údaje, které jsou o držiteli čipové karty uloženy v databázi státní sociální podpory. Některé údaje bude moci dokonce držitel KČK sám měnit, aniž bude muset čekat ve frontě u přepážky. Na úřadu práce bude v budoucnu možné na informačním kiosku vyhledávat volná místa vhodná pro držitele KČK.

 

KČK bude dále obsahovat šifrovací klíče a certifikáty. V rámci elektronické pošty bude možné s KČK vytvořit elektronický podpis a navíc pomocí certifikátů šifrovat data. Klíče na kartě budou chráněny přístupovým kódem (PIN).

 

Až budou k dispozici certifikáty vydávané akreditovanými poskytovateli certifikačních služeb, bude možné je na této KČK uložit a vytvářet tak elektronický podpis podle zákona o elektronickém podpisu. Žádosti o státní sociální podporu nebo i jiné žádosti, podání a přiznání, která občan v současnosti vyřizuje v papírové formě, bude možné vyřídit pomocí informačního kiosku nebo - poté, až budou příslušné informační systémy a zákony připraveny - dokonce od domácího počítače prostřednictvím Internetu. Podstatné je, že elektronický podpis bude bezpečně vytvořen pomocí KČK na kterémkoli počítači vybaveném čtečkou čipových karet.

 

Pilotní projekt bude též ověřovat možnost budoucího využití KČK pro další aplikace, např. pro účely lékařů a zdravotních pojišťoven. Tyto aplikace postupně umožní mít na KČK umístěny zdravotní údaje (např. krevní skupinu, diagnózu), které může lékař (vybavený profesní čipovou kartou) využít pro rychlou zdravotní pomoc. Současně může KČK v budoucnu sloužit jako náhrada současných průkazek zdravotních pojišťoven a podstatně tak zlepšit kontrolu klienta i zdravotní pojišťovny v oblasti vykazované zdravotní péče, předepisovaných léků apod.

 

Jaké výhody bude mít držitel KČK

 

Držitel KČK bude mít k dispozici na informačním kiosku funkce pro přístup k údajům, které jsou o něm vedeny ve vybraných informačních systémech veřejné správy. Informační kiosky budou umístěny na pracovištích SSP a na úřadech práce a jejich dislokovaných pracovištích. Pomocí KČK bude úředník referátu SSP schopen rychle a jednoznačně vyhledat data držitele KČK v informačním systému SSP a zkrátit tak dobu práce s klientem.

Klient bude moci využít KČK pro elektronický podpis podání a žádostí, jakmile bude připravena infrastruktura pro jejich přijímání.

 

Jaký bude vzhled KČK

 

KČK bude obsahovat potisk s Vaší fotografií, jménem a identifikačním číslem, které Vám bylo přiděleno v rámci informačního systému státní sociální podpory.

 

 

 

 

 

OBR. OSOBNÍ ČIPOVÉ KARTY

 

(zde zatím pilotní projekt MPSV)

 

Všimněte si, že pořadové číslo má 10 míst, tedy systém je budován na JEDNOTNOU IDENTIFIKACI A BUDOUCÍ OVLÁDÁNÍ VŠECH LIDÍ - LOUTEK na planetě Zemi, tedy do 10 miliard lidí (dnes v roce 2002 je na Zemi 6,5 miliardy lidí). TÍM SE ZVÝŠÍ OVLÁDÁNÍ A OTROCTVÍ ZE SOUČASNÉ MÍRY 90-95 % NA 99,99 % (včetně následného převedení čipů pod kůži lidí na pravou ruku a čelo – ovládání a kontrola mysli.) Poznámka zpracovatele.

www.vesmirni-lide.cz  www.cipova-totalita.szm.sk

 

 

Jak se lze zúčastnit pilotního projektu

 

Pokud máte zájem získat KČK, dostavte se s občanským průkazem co nejdříve na příslušný referát (kontaktní místo) státní sociální podpory. Zde bude vyhrazeno pracoviště pro pořízení elektronické žádosti o KČK, jejíž vytvoření by nemělo trvat déle než 15 minut. Vzhledem k tomu, že Vaše identifikační údaje byly již dříve pořízeny v souvislosti s žádostí o dávky státní sociální podpory, budou pouze ověřeny proti Vašemu občanskému průkazu. Úředník pořídí elektronickou kopii občanského průkazu a Vaši digitální fotografii. Veškerá takto pořízená data budou šifrována, bude zajištěna jejich bezpečnost a budou využita pouze pro účely vydání KČK. Na závěr bude vytisknut protokol žádosti, který je nutné podepsat a jehož jednu kopii si ponecháte.

 

Kdy a jak obdržíte KČK

 

KČK budou na základě elektronických žádostí vyrobeny v kartovém centru MPSV a zaslány zpět na pracoviště státní sociální podpory. Každá KČK bude mít přidělen PIN, který bude vytištěn a zaslán v bezpečnostní obálce na Vaší adresu. Jakmile obdržíte PIN, budete si moci vyzvednout KČK na referátu SSP, kde jste žádal o KČK a přidělený PIN si sami změnit na Vámi zadanou hodnotu.

 

Co se stane když KČK ztratíte

 

Vám vydaná KČK zůstává ve vlastnictví vydavatele - MPSV. V případě její ztráty, zničení nebo poškození je nutné tuto skutečnost co nejdříve oznámit na referátu státní sociální podpory, aby KČK mohla být zneplatněna.

 

Jaké závazky vyplývají z účasti na pilotním projektu a z přidělení KČK

 

Pro přidělení KČK je nutné podepsat protokol žádosti a při převzetí KČK též předávací protokol. Svým podpisem se zavazujete, že kartu budete používat pouze k účelu, pro který byla vydána, že ji neposkytnete jiné osobě a že KČK na vyžádání vrátíte vydavateli. Jiné závazky pro Vás nevznikají.

 

Jak dlouho potrvá pilotní projekt

 

Pilotní projekt bude částečně vyhodnocen již do konce roku 2001, v celé šíři v roce 2002, vydané KČK ale budou svým držitelům ponechány i nadále. Předpokládaná životnost KČK je až 10 let. K vyhodnocení pilotního projektu budete moci přispět vyplněním elektronického anketního lístku na informačním kiosku - Vaše připomínky a zkušenosti budou využity pro další vývoj a využití KČK.

 

Kde získáte další informace

 

Informace o pilotním projektu lze získat na web serveru MPSV, na adrese www.mpsv.cz, nebo u zástupce ředitele odboru informatiky MPSV Mgr. Karla Luxe, tel. 02/2192 2436, e-mail karel.lux@mpsv.cz  .

 

V Praze dne 16.11.2001

Ing. Roman Kučera
ředitel odboru informatiky MPSV

 

 

Na závěr této informace ještě znovu upozorňujeme, že výzva ve výše uvedeném dopise stále platí pouze pro klienty státní sociální podpory v městské části Praha 2 a v okrese Děčín, kde se popsaný pilotní projekt vydání klientských čipových karet realizuje.

 

 

1672. Rozhovor a Aštarem a Ptaahem (333).    (Přijal Ivo A. Benda)

 21.10. 2002.  10:22-10:42 hodin.

                                                                        Místo: Vlak Česká Třebová - Zábřeh.

 

„Milý Ivo,

 

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.

 

Jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil a že ti mohu předat tyto informace. Ano, mám radost z tohoto připravovaného pořadu v TV ZOBOR v Nitře, že se ti takto s tím přítelem daří informovat další lidí v západním Slovensku o jejich situaci. Také se těším na setkání v Nových Zámcích, které vybrané zájemce opět obohatí v poznání lidské duchovní cesty tak, jako dosud nikdy dříve. Ano, vidím, že pro to děláš maximum, co je v tvých silách, a tak budeš moci s láskou a radostí završit tuto práci zde na planetě Zemi. Ano, stále je třeba být připraven na převibrování do 5. dimenze tak, jak jsme již dříve sdělovali.

 

Ano, lidé takto zde na této Zemi naší milé si v drtivé většině volí plnost negativního stavu, i když MOHOU kdykoli provést změnu. Takto tedy vidíme, jak tyto volby probíhají a jak se lidé ze své svobodné vůle směřují. Pro ty, kteří chtějí kráčet ke Stvořiteli Prvotnímu všeho a všech, je potřeba si uvědomit, jaký život vedou a provést všechny náležité kroky k zabezpečení ZMĚNY z pozice negativního stavu do pozitivního. Ti, kteří už takto kráčí, mají možnost svým příkladem ukazovat cestu světelnou pravou svým bližním a takto jim účinně pomáhat. Toto nyní probíhá a lidé takto volí další kroky tak, jak je jejich volba svobodná.

 

Ano, blíží se další důležité události a je třeba na toto být připraven.

 

Toto ti s láskou v srdci sdělil Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, také já mám radost z tohoto TV pořadu, který zítra budete připravovat, a dále z připraveného setkání v Nových Zámcích.

 

Ano, toto je takto důležité, aby lidé byli informování o jejich situaci a pozici zde na planetě Zemi, námi tolik milované. Ano, náš Stvořitel Prvotní všeho a všech řídí tento proces tak, aby každé bytosti ve Stvoření byla poskytnuta odpověď, JAKÁ JE POVAHA NEGATIVNÍHO STAVU, a to ŽIVÝM PŘÍKLADEM zde na planetě Zemi. Ano, VŠICHNI SE TAKTO POUČUJÍ, ABY VĚDĚLI, CO NEVOLIT. Blíží se další etapa – PLNOST NEGATIVNÍHO STAVU, ve které bude tato odpověď již plně zobrazena a vyjevena na kůži těch, kteří si toto dobrovolně zvolili a zvolí.

 

Toto ti s láskou v srdci sdělil Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“

 

Děkuji vám drazí Přátelé vesmírní a Tobě, Stvořiteli Prvotní všeho a všech. S láskou v srdci Ivo.

 

 

1673. Po světelném pozdravu.            (Přijala Pavlína B.)       8.10. 2002.  23:30-23:45 hodin.

                                                                        Místo: Okolí Veselí nad Lužnicí.

 

 

„Po světelném pozdravu

 

Hledím na to dění kolem,

lidé stali se poblázněným rojem,

tu u srdíčka hřeje mě touha,

sen o přátelích z nebe do hlavy mi vplouvá.

 

Jste moje sluníčka na jasném nebi,

ti, kteří procitli, o čem teď mluvím, vědí.

Jste kopretiny na hedvábném polštáři,

nezradíte, vše okolo vás se rozzáří !

 

Jste květinky, poupátka a vlahý vánek,

vnímáte každičký můj sladký spánek.

Jste moje nejněžnější pohlazení,

krásnějšího přítele zde na Zemi není.

 

Mí drazí Vesmírní přátelé !

Hledím na to dění kolem mne,

však jiný sen mám,

než ten posledně.

 

Jsi můj vlahý křišťálový sen,

nezištná láska z tebe srší ven,

ochrannou náruč s vděkem cítím všude,

to tvá láska k dcerám a synům bude.

 

Jsi krásné teplo ve mě i kolem mě,

s tebou je mé bytí nádherné.

Jsi pokoj, láska, radost a víc a víc,

krása babího léta proti tomu není nic !

 

Hledím na miliony světýlek ve tmavých mořích

a lásku posílám do srdcí tvojich.

Hledím na miliony světýlek v jasných to mořích

a lásku já vycítím ze světů tvojich.“

 

 

1674. Vysvoboďte se ! (334)              (Přijal Ivo A. Benda)       23.10. 2002.  9:00-9:05 hodin.

                                                                        Místo: Trenčín.

 

 

Milí Lidé,

 

blíží se čipová totalita.

 

Chcete-li se vysvobodit z otroctví,

 

ZAČNĚTE HNED TEĎ NA SOBĚ PRACOVAT  !!!

 

Všechny informace naleznete na internetu:

 

www.vesmirni-lide.cz

 

www.cipova-totalita.szm.sk

 

 

 


 

1675. Milujte se … (335)                   (Přijal Ivo A. Benda)       10.11. 2002.  4:18-4:23 hodin.

                                                                        Místo: Blansko.

 

 

 

MILUJTE SE A MĚJTE SE RÁDI

 

 

Milujte se a mějte se rádi,

v opačném případě jste ovládáni.

 

Láskou se stáváte pravými lidmi,

neláskou něčími loutkami.

 

Milováním získáváte svobodu, volnost a štěstí,

nemilováním pak dřinu, bolest a otroctví.

 

Neboť co je vaší přirozeností – je milování,

a co není – otroctví a problémy.

 

A tak se snažte lidé milí,

aby jste byli vysvobozeni.

 

Z tohoto snu zlého, neskutečného,

vašeho současného života na Zemi.

 

Milujeme vás.  Vesmírní lidé.

 

 

 

Vzápětí odesláno 300 lidem (SMS).

 

 

1676. Rozhovor a Aštarem a Ptaahem (336)

 (Přijal Ivo A. Benda)   3.11. 2002.  8:24-8:48 hodin.

                                                                        Místo: Kolín.

 

„Milý Ivo,

 

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil a rád ti předám některé další informace.

 

Ano, jsme všichni zde velice rádi za tento rozhovor v TV ZOBOR v Nitře 22.10.2002, který byl dáván o den později večer v 18:30 a 21:30 hodin. Ano, takto se dalších 70 000 lidí dozvědělo základní informace o nás, Vesmírných lidech a hlavně také o své situaci – blížící se čipové totalitě, kterou si drtivá většina lidí svým negativním chováním připravuje. Ano, toto je tak důležité, že těmto lidem byly tyto informace předány, a že si opět mohou udělat volbu, kterou cestou jít, a kam se tedy směřovat.

 

Ano, nyní cestuješ do Košic a taktéž se chystáš na tento pořad v Košické STV. Ano, takto bude opět řada dalších lidí moci vidět  a slyšet, co na ně chystá druhá strana (pseudotvůrci a ještírci a další loutky negativního stavu, včetně pozemských – pozn. zpracovatele) a dozvědět se o nás, Vesmírných lidech. Ano, takto tedy se velice těšíš a my zde také na lodích vesmírných i bratři a sestry na domovských planetách.

 

Ano, také setkání v Nových Zámcích bylo opět novým impulsem pro lidi, kdy si opět uvědomili svoji situaci a mnozí své poslání světelné, a takto začínají intenzivněji na tomto pracovat. Ano, těšíme se na setkání v Trenčíně a pokud se podaří – tak i v Nitře. Ano, záleží jen na lidech, co si zorganizují, ty sám milý Ivo nemusíš dělat všechno, to jsou poslání mnoha dalších lidí, kteří se sem zrodili a svobodně si toto vybrali. Ano, dále můžeš se takto snažit, aby lidé pochopili svoji situaci a hlavně, aby se jich co nejvíce vysvobodilo z otroctví negativního stavu.

 

Dále ti mohu sdělit, že řada lidí i nadále vylepuje množství letáků po sídlištích, školách, úřadech a jinde a plní si tak své světelné poslání lásky a dobra. Toto je vhodnou příležitostí a tak se mohou snažit. S láskou a radostí ti toto sdělení předal Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Také já mám velkou radost nad tímto pořadem TV ZOBOR, kde bylo desetitisícům lidem řečeno, v jaké jsou situaci a jak se z ní mohou dostat. Je to tak důležité, aby lidé znali pravdu, ale musí si za ní sami stát a dopracovat se k ní láskyplným životem. Ano, takto mohou pomáhat dalším bližním svým k vysvobození z otroctví z negativního stavu, ve kterém se nyní nacházejí. Dále mohou se s námi spojovat, a to my rádi se s nimi spojujeme, a máme z tohoto velkou radost. Při tomto všem dochází k velkému duchovnímu uvědomění a růstu, kterým se člověk vysvobozuje z pasti negativního stavu. Tedy láska, poznání pravdy, pohoda, pozitivní myšlenky a radostné žití v pomoci bližním svým. Ano, takto tedy se zde nyní dějí důležité události a sami lidé si určují kvalitu tohoto, ale i dalších stovek životů. Skutečně tedy může každý prohlédnout, kdo bude chtít, a má možnost takto postoupit po splnění svého světelného poslání lásky do vyšších světů, především do 5. dimenze planety Země.

 

Ano, toto jsem ti milý Ivo za všechny bratry a sestry zde na lodích předal já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“

 

Děkuji vám drazí milí Vesmírní přátelé, děkuji Tobě Stvořiteli Prvotní všeho a všech. Ivo.

 

 

1677. Rozhovor a Aštarem.                  (Přijala Pavlína B.)      5.11. 2002.  20:00-20:27 hodin.

                                                                        Místo: Okolí Veselí nad Lužnicí.

 

Milovaný Stvořiteli, prosím Tě o spojení s Aštarem.

 

Milovaný Aštare, zdravím tě a posílám proudy lásky. Cítím, že se s tebou mám spojit.

 

„Zdraví tě Aštar, milá Pavlínko, jsem nesmírně rád, že se se mnou takto spojuješ. Ano, moc jsem si přál, aby ses se mnou spojila. Mám pro tebe důležité informace. Jsou to informace týkající se hrubých vibrací, které vy lidé nyní vysíláte. Je třeba vysílat často hodně lásky v těchto chvílích, neboť se nyní s nadcházejícím summitem NATO hodně množí a hromadí hrubé vibrace, a to zejména strachu, který způsobují média tím, jak vás lidičky seznamují s nadměrnou ochranou při tomto summitu. Všichni se toho bojí a to není moc dobré. Zkus toto oznámit co nejvíce lidem. Je třeba vyzařovat lásku a klid, harmonii a radost, aby se situace nezhoršovala, moje milá.“

 

Milý Aštare, také jsem šťastná z mé práce a ze srdce ti děkuji za tyto informace, které určitě budu předávat dále. Prosím tě o sdělení, co mám vyřídit Kájovi ?

 

„Kája je od narození duchovní člověk, což sám cítí. On sám prožívá spoustu změn, zážitků a dostávají se mu informace z oblasti, které se má věnovat. Instinktivně se nejvíce shání po těch informacích, které jsou pro jeho duchovní vývoj nejdůležitější. Vždyť sám moc dobře ví, jaké oblasti se to týká a té se samozřejmě bude věnovat. Jen projde mnohými zkouškami. Ale to už sama víš, že bez nich to vše nelze absolvovat. Určitě mu tady všichni držíme palce. A jsme rádi, že jsi si rozšířila svůj okruh spřízněných lidiček. Jistě tě to povzbudilo a ber to jako maličkou odměnu za svou láskyplnou práci světelnou.“

 

Drahý Aštare, jsem šťastná, že s tebou mohu takto komunikovat. Děkuji za informace a posílám tobě i všem ostatním na lodi proudy lásky.

 

„Moc děkuji ti a i my ti posíláme proudy lásky. Je to opravdu krásné takto s tebou spolupracovat sestro naše. Jsi krásná bytost a moc dobře všichni víme, že si přeješ, aby bylo co nejvíce krásných lidiček. Přejeme ti krásný večer. Zdraví tě Aštar a všichni ostatní zde na lodi vesmírné.“

 

 

1678. Bouře.                                     (Přijala Miloslava D.)                                         9.2.2002.

                                                                        Místo: Benešovsko.

 

Bouře

 

Nyní veliké bouře jsou.

To proto, aby povstal všechen lid.

 

Né jenom v naší České zemi,

ale po celé planetě Zemi.

 

Né zbraněmi se bít,

ale knihy otevřít,

s pravým duchovním učením.

 

Aby naši potomci mohli žít

konečně ve věčné lásce, klidu a míru.

 

 


 

1679. Láska.                                      (Přijala Miloslava D.)                                         9.2.2002.

                                                                        Místo: Benešovsko.

 

Láska

 

Snad na to přijdeš sama

co je to vlastně, ta láska pravá.

Časem srdce ti samo napoví,

co skrývá se za tou tvou bolestí.

 

Až čas tvůj se naplní,

sama to poznáš,

co je to vlastně,

ta láska pravá.

 

To je pramen křišťálové vody

to je paprsek sluneční.

To je hvězda na nočním nebi,

to jsi ty, sama.

 

 

 

1680. Rozhovor Ivo A. Bendy v RVTV ROŽŇAVA (337).  (V přenosu Ivo A. Benda)     10.1.2002.

                                                                        Místo: Rožňava.

 

 

ROZHOVOR IVO A. BENDY V RVTV ROŽŇAVA 10.1.2002

 

www.vesmirni-lide.cz

 

 

Milí diváci, ja vás vítam doma pri televíznych obrazovkách pri sledovaní nášho pravidelného štvrtkového programu Kaleidoskop, ktorý je dnes v priamom prenose a témou sú mimozemské civilizácie. Ešte podotknem, že môžete vaše otázky telefonovať na naše telefónne číslo 7773208.

 

Takže, aby sme nezdržiavali rovno poďme k veci.

 

Tvrdíte, že ste v neustálom kontakte s takzvanými Vesmírnymi ľuďmi, s mimozemšťanmi ako mi ich tak pekne nazývame.

 

Aké je Vaše poslanie kvôli čomu ste s nimi v kontakte.

 

(1)

„Ano, tedy Vesmírní lidé jsou lidé jako my, pozemšťané, pouze vyšších duchovních stupňů a vývoje a žijí na jiných planetách a na vesmírných lodích.

 

Čili vypadají vlastně jako my, lidé, ale jsou přece jen v jiných životních podmínkách a vlastně pomáhají těm pozemšťanům v tom duchovním a v jejich životní cestě.

 

Žijí také na lodích, takových velkých mateřských lodích. Toto je například Cáre (Skare) (ukazuji obrázky A3 – pozn. zpracovatele), které mají rozměry několika kilometrů a ty lodě vlastně jsou takovým jejich druhým domovem kromě jejich mateřských planet.

 

Co se týče mého poslání, je informovat pozemšťany o této skutečnosti, že jsou Vesmírní lidé, že jsou krásní lidé, pozitivní a láskyplní lidé, že se jich pozemští lidé nemusí bát, a že vlastně jsou tu ku pomoci pozemšťanům, a to těm, kteří si tu pomoc vyberou.

 

To znamená, oni s nikým nemanipulují, nikoho neovládají, do nikoho se nevměšují.

 

A existujú len dobrý mimozemšťania ?  Alebo dokonca sú aj takí, ktorí by boli zlí, lebo hovoríte, že sú v podstate takí, ako ľudia a ľudia sú aj dobrý aj zlý. Je to aj u nich presne tak, že by sú medzi nimi aj taký, ktorí by boli zlý ?

 

(2)

Je to tak, že i ve Vesmíru na těch planetách jsou různé společnosti, čili jsou tam celé společnosti pozitivní a láskyplné, ale jsou tam i společnosti negativní.

 

My se tedy spojujeme s Vesmírnými lidmi pozitivními a láskyplnými a s těmi negativními entitami se nespojujeme, protože prostě se s nimi nemůžeme kamarádit.

 

Čiže len s tými dobrými sa treba spojovať. Na základe čoho si vyberajú títo pozitívny Vaši Vesmírni priatelia s kým prídu do kontaktu, čiže aké podmienky musí niekto splniť na to aby s ním prišiel do kontaktu  dajme tomu ten dobrý vesmírny človek, alebo vesmírny priateľ , alebo s kým dokonca alebo akým spôsobom môže prísť do kontaktu ten nesprávny ten zlý, alebo čo mu môžu spraviť taký zlý ?

 

(3)

Čili, Vesmírní lidé si nikoho nevybírají, oni prostě všechny lidi mají rádi a pozorují všechny.

 

Dále, aby se člověk mohl spojit s nimi tou myšlenkou, v duchu nejdříve, tak je potřebné splnit podmínky spojení, to je především mít pozitivní a láskyplné myšlenky.

 

To znamená, že člověk ne, že žije úplně bez chyby, ale že se snaží ten život svůj vést pozitivněji a láskyplněji, než je průměr společnosti, a dále tedy, že vlastně neubližuje jiným lidem, že jim pomáhá, pokud může v rámci svých možností, a dále tedy jí minimálně maso anebo vůbec, protože to jsou velmi špatné energie, a dále doma v bytě nečte a nemá negativní knihy a nesleduje negativní filmy, to jsou takové, kde je násilí mezi lidmi a hlavně zabíjení lidí, zabíjení a mučení lidí.

 

To znamená, že už niektoré bežné seriály by sme vôbec nemali sledovať ?

 

(4)

Pokud se chce ten člověk spojovat s Vesmírnými lidmi, tak vlastně by neměl, anebo ty seriály, kde jsou vraždy atd., potoky krve, sledovat.

 

Potom jsou ale i knihy únosové negativními mimozemšťany, protože to jsou také velmi špatné propojující energie.

 

Každá kniha je propojující kanál, i obrázek – cokoliv, který propojuje vás vlastně na ten děj, na tu skutečnost reálnou.

 

Čili ta energie od té skutečné reálné věci, anebo bytosti, potom teče přes tu knihu, anebo přes ten obrázek na vás, když to čteme, anebo teče do místnosti, když ta kniha je v místnosti.

 

Aké nebezpečenstvo tým vzniká, že cez ten kanál, cez tú knihu nám niečo tečie do obývačky.

 

(5)

Pokud ten člověk má mnoho negativních filmů doma, sleduje i videokazety, tam leží i knihy negativní, tak potom mu hrozí riziko, že vlastně se na něj napojují a zaměřují ti negativní mimožemšťané, převážně s černýma očima, ale i jiní, a mohou ho samozřejmě unést.

 

Unést třeba dočasně a vrátit, anebo i trvale, ale to si on zvolil sám svým každodenním svobodným, ze své svobodné vůle, životem.

 

Čili není to, že by za to nemohl.

 

Na základe akých morálnych hodnôt sa žije práve v tých civilizáciách, kde žijú tí Vaši Vesmírny priatelia čiže tí dobrí mimozemšťania.

 

(6)

Ano, chtěl bych říci, že ten Boží pořádek, který oni dodržují, je velmi přísný, protože oni ví, že to jsou ZÁKONY ENERGIÍ.

 

Čili, to není nějaký soud, kde posuzují lidé jako u nás tak nebo onak, ale jsou to prostě čistě zákony energií a oni ty zákony znají velmi dobře.

 

Takže, když to poznají velmi dobře, tak se podle toho i dobře řídí a velmi disciplinovaně, takže především mezi sebou žijí v lásce a harmonii, nehádají se mezi sebou, i když mají mezi sebou rozdílné názory, pomáhají si, neshromažďují žádné majetky jako my, oni mají všechno propůjčené od společnosti, peníze nemají, dále tedy nebojují mezi sebou ty společnosti a národy, a oni například v naší Galaxii tvoří Kosmickou konfederaci planet, která pozůstává z 5 000 000 civilizací společností Sil světla, jak my říkáme, která má poradní orgán Vysokou radu v Petale, kde jsou zástupci všech 5 milionů společností, a řeší své problémy, protože samozřejmě také mají nějaké problémy, ale třeba jiného charakteru než my zde, a ty problémy, jak říkám, řeší bez válek a domluvou, konzultací, mimo jiného i se Stvořitelem Prvotním, protože se Jím nechávají vést, no a v duchu těch Božích zákonů.

 

Problémy mohou být třeba: Planeta je přelidněná a je potřeba zalidnit třeba jinou planetu, anebo například může tam být nějaká kolize, nějaký asteroid výjimečně, není to běžné, tak také záchranná mise atd., anebo nějaké menší záležitosti, jak kde umístnit továrnu, zda tam pod povrch planety, anebo raději na měsíc.

 

Oni raději umísťují továrny, výrobní komplexy na měsíce svých planet, ne na samotné planetě, anebo když na planetě, tak v podzemí, pod neobývanými oblastmi.

 

Z akého dôvodu ?

 

(7)

Z důvodu znečišťování životního prostředí.

 

Čiže aj oni znečisťujú životné prostredie ?

 

(8)

Je tam určitá malilinká míra znečistění, mnohem menší, než naše, ale prostě je. Takže prostě z těchto důvodů.

 

Ako s nimi komunikujete vy ?

 

Ako s nimi prichádzate do kontaktu, dajme tomu, ako dlho už s týmito Vesmírnymi priateľmi komunikujete a ako často ?

 

(9)

Já jsem v kontaktu s těmito Vesmírnými přáteli 4,5 roku a to telepaticky, čili myšlenkou v duchu tak, jak si normální lidé hovoří v duchu třeba něco, tak úplně podobně, a potom tedy můžete psát, písemně, a potom můžete mít také vnitřní vidění třetím okem, tak to je pro ty začátečníky takový nejběžnější kontakt.

 

Nejprve se spojujeme určitými dílčími kroky, to znamená, musí se soustředit, jít trošku do meditace, do klidu, a jestliže pokračujeme rok – dva úspěšně – jsou tam i zkoušky, tak potom se dostávají do takového permanentního stavu komunikace, čili i do permanentního stavu meditace, anebo do takového stavu vnitřního naladění.

 

Já jsem v tom stavu permanentním asi 2 roky.

 

Čili 2 roky jsem stále v kontaktu.

 

Áno spomínate skúšky. Aké skúšky to sú ?

 

(10)

Ty zkoušky jsou v podstatě životní zkoušky na ty duchovní zákony.

 

To znamená například – nemáte peníze.

 

Prichádzajú nejaké pokušenia ?

 

(11)

Samozřejmě, jakékoliv zkoušky, jak je znáte.

 

Třeba, jestliže někdo nemá peníze a teď zpanikaří. Nemá peníze a vytváří špatné myšlenky: „Co já budu dělat ?“

 

Jestliže třeba zpanikaří a vytváří strach a ty špatné myšlenky, znamená to, že nějakou zkoušku nezvládá.

 

Jestliže zvládáte nějakou duchovní zkoušku, znamená to, že nemáte žádné disharmonické problémy, někdy to ani nepoznáte, že jste tu zkoušku zvládli.

 

Zkouška se může zvládat různě – ta duchovní.

 

Uznávajú títo Vaši Vesmírni priatelia niektoré z našich náboženstiev, alebo dajme tomu majú vlastné náboženstvo ?

 

(12)

Vesmírní přátelé na rozdíl od nás nemají stovky a tisíce náboženství, jak je tomu na planetě Zemi, ale mají jedno, jak říkají – pravé duchovní náboženství, které se vyučuje už na školách, je to DUCHOVNÍ UČENÍ podle jejich terminologie, co nám dali, a je to o tom, z čeho se skládá Stvoření, čili vesmíry, bytosti ve vesmírech, jak žijí, Stvořitel – Bůh, jak to řídí, co je Jeho podstat, že je to Láska, nejvyšší Inteligence, Moudrost a tak dále …

 

A dále se učí o tom, jaký je jejich život, o čem je jejich život, proč jsou zde, co mají za poslání v tom konkrétním životě, to všechno se dozvídají v tom dětském, školním věku, na rozdíl od nás.

 

Spomínate tie ich životy mňa i našich televíznych divákov by to zaujímalo, ako dlho žijú títo Vesmírny priatelia, alebo Vesmírny ľudia.

 

(13)

Chtěl bych říci divákům, že my máme informace, že lidé všude ve Stvoření i zde na Zemi žijí statisíce životů v lidských tělech za sebou z důvodu poznání a poučení.

 

Ty poznatky se všechny ukládají do duchovní paměti toho člověka a do Stvoření, nic z toho prožitku se neztratí.

 

Jejich délky životů v těch polohmotných a hmotných tělech jsou podstatně delší.

 

V podstatě – čím delší je život v tom hmotném těle, tím je to tělo a ta společnost duchovně vyspělejší.

 

Takže jsou společnosti, kde žijí 150 roků v těle, 400, 800, 1 000.

 

 

1 000 roků žijí například Plejádské společnosti, je jich mnoho a jsou to těla častokrát stejná, jako naše, geneticky i vzhledově, i naše těla mají geneticky na to, aby žila 1 000 roků, např. ve 150 letech bychom měli třetí zuby.

 

No a potom jsou tam další společnosti, které žijí 10 000 roků, 30 000 roků, např. jako je Aštar Šeran, ale i ještě delší, až potom jsou společnosti, které už nemají hmotné těla, pouze energetická anebo světelná těla, a tato těla se už neodkládají, takže jsou takříkajíc nesmrtelní, řečeno našimi slovy.

 

Oni se smrti nebojí, protože oni vědí, že jen svléknou dočasné šaty, které jsou opotřebované, a zase si oblečou šaty nové, mladé, krásné, neopotřebované. Ano, to fyzické tělo. Oni vědí, že mají Ducha, dušifyzické tělo.

 

Kvôli čomu majú títo Vesmírny ľudia záujem prichádzať do kontaktu s našou civilizáciou, vlastne s ľudstvom ?

 

Aký s nami majú cieľ  ?  Čo tým sledujú ?

 

(14)

Chtěl bych lidem říci, že Vesmírní lidé jsou zde ku pomoci společnosti a planetě Zemi.

 

Společnost má množství problémů, to každý si může všimnout a ví, počínaje ekologií a přelidněním, atomovými zbraněmi a jinými, hrozba sebezničení, ozónová vrstva a tak dále.

 

Je to i degenerace lidstva z hlediska genetického, problémy s rozmnožováním atd., ale nejhorší stav je ve smyslu negativního myšlení.

 

Negativní myšlenky nás zabíjejí za živa, to je nejhorší věc, která se prakticky neřeší, a proto jsou tu na pomoc.

 

Takže lidé, kteří se s nimi chtějí spojit, mají možnost pomocí tohoto spojení, jak jsem už řekl, a potom pomáhají lidem v tom každodenním životě, že jejich život se stane harmoničtější, s menším počtem problémů, jsou zdravější, až celkem zdraví.

 

Já jsem mnoho let celkem zdravý, no a tedy nabízí pomoc a spolupráci na vládní úrovni, to znamená vládám zemí.

 

Navštívili je na letištích vlády USA a Sovětského svazu od roku 1949, dále Francie, Itálie, Španělska, Velké Británie.

 

A hovorili dokonca s predstaviteľmi týchto krajín ?

 

(15)

Na letištích fyzicky tváří v tvář s nimi hovořili.

 

Tyto informace mají tyto vlády v tajných sejfech, bohužel to nedají do novin, jen se zachovaly nějaké výstřižky z novin, třeba z USA, které máme na našem internetu česky www.vesmirni-lide.cz  anebo anglicky www.cosmic-people.com , a potom tedy jsou to další nabídky vládám menších zemí, což je logické.

 

Nejprve oslovili větší země, pokud nechtějí, oni je nenutí, tak potom oslovují vlády menších zemí, mimo jiné i země České anebo Slovenské republiky.

 

Čili ta nabídka platí od května 2000 pánům prezidentům Havlovi a Schusterovi, a vlastně záleží na nich, zda toho využijí.

 

Oni se střetli u těch větších vlád, ale dále se už nedohodli.

 

Takže hovorili i s našimi predstaviteľmi vlád.

 

(16)

S našimi představiteli se nesetkali fyzicky, říkám, že se setkali s těmi většími vládami.

 

Naši mají nabídku od května 2000 a zatím ty vlády to zvažují.

 

Měli jsme už nějaká jednání s některými úředníky už, a je to jen otázka zvážení, kdekoliv na letišti se  s nimi mohou setkat a nabídnout konkrétní projekty ve smyslu zlepšení kvality života lidí.

 

To znamená, že kedykoľvek by sa mohol pán prezident Schuster vydať na letisko a ponúknuť Vesmírnym ľuďom spoluprácu ?

 

(17)

Nejprve návštěvu, kde se střetnou tváří v tvář, nikdo o tom nemusí vědět, protože kdyby to věděli někteří lidé, tak by to rušili.

 

A potom se mohou dohodnout na další schůzce, kde by byli pozváni další lidé, Vesmírní lidé vědí, kdo by to byl schopen zvládnout, a oni dále by rozvíjeli projekty a dále by se prezentovali v televizi, a tak dále postupně všechno.

 

Všechno je prostě možné, ale záleží to na volbách těch lidí.

 

Pokud vlády nespolupracují, potom ten člověk, jako samostatná bytost, má možnost se s nimi spojovat, čili není vůbec závislá na té vládě toho státu.

 

Tak to probíhá.

 

Nyní se spojují miliony lidí na planetě, v našich zemích je to zhruba 200 000 lidí v České a Slovenské republice a to spojení, ta spolupráce a komunikace se stále zvyšuje, ta kvalita.

 

Čili od těch začátečnických kroků znám lidi, kteří mají písemných sdělení víc než 100 napsaných.

 

Já sám jsem jich napsal víc než 300 a jsou i v těch knihách Rozhovory s poučením od mých přátel z Vesmíru.

 

Môžeme si ich pozrieť.

 

Toto je prvý diel.

 

Musím podotknúť, že diváci, ktorí budú telefonovať svoje otázky môžu vyhrať 5 cien, ktoré pozostávajú z týchto publikácií, ktoré vidíte v rukách pána inžiniera.

 

(18)

Takže tyto knihy obsahují víc než 100 sdělení, ne jen moje, a další 4 díly jsou na internetu  www.vesmirni-lide.cz  , kde je i mnoho jiných knih i ze zahraničí volně přístupných.

 

Chcem sa opýtať, ak sa dá, môžeme ukázať na TV obrazovku ako vyzerajú tieto oznamy (sdelení).

 

Z blízka.

 

(19)

Ano, takže zde máme ta sdělení, někdy je to jedna věta.

 

Očíslovaná sdělení dvojbarevně, hlavička a odpověď, jak ji přijal.

 

Pravdivost těch sdělení je držená a testovaná zhruba na těch 90 procentech v průměru.

 

Méně pravdivá sdělení pod těch 80 % tam nedávám.

 

Akým spôsobom sa to dá overiť ten oznam.

 

(20)

Ověřovaní sdělení se děje:

 

Za prvé, když to člověk přijímá, tak nesmí do toho dávat své vlastní pochybnosti. Áno.

 

Protože to je negativní energie. Takže nejprve přijímá, láskyplně napíše, potom poděkuje Stvořiteli Prvotnímu za umožnění a Vesmírným lidem, a potom si začne všímat pravdivosti, to znamená syntaxu kontextu slov, zda ho tam zdraví, zda je to o lásce, anebo není, a tak dále, jsou tam určité průvodní znaky a pak ještě pocitově.

 

Znamená to, že člověk, když píše toto písomné sdelení, je v nejakom inom stave, proste mu tú ruku niekto vedie, pokiaľ píše, alebo to je tiež tak formou toho vnútorného rozhovoru a proste len počúva čo ten mimozemšťan, alebo Vesmírny priateľ rozpráva a on si to napíše ?

 

(21)

Je to ve skutečnosti u většiny lidí v duchu. Ano, čili není to, že by mu mechanicky tu ruku vedli, ale u většiny se používá komunikace v duchu přes tuto 4. srdeční čakru a tak jako když si v duchu povíte něco tak přesně tak, ale není to od toho člověka, ale od toho Vesmírného člověka.

 

Čili on slyší zhruba 4 až 5 slov v duchu a napíše je, pokud je napíše, tak mu přijdou další 3 až 4 slova.

 

Když je nenapíše, tak ten Vesmírný člověk je opakuje, třeba: „Zdraví tě Aštar, Zdraví tě Aštar, Zdraví tě Aštar, Zdraví tě Aštar”, když nepíše.

 

Jakmile to napíše, tak dostane další.

 

Takže je důležité při tom nepochybovat, nemít pochybnosti a jen psát to, co slyším, žádné myšlenky do toho své nevkládat.

 

Jakmile to napíše, potom může nad tím přemýšlet, potom se už nezmění ten text.

 

Ja sa chcem opýtať, ako ste k tomu prišli vy sám, že vlastne takýto Vesmírny priatelia existujú, kedy ste k tomu prišli ?

 

Ako ste k tomu prišli že sa dá s nimi komunikovať ?

 

(22)

Ano. Takže já vám povím, že zhruba na gymnáziu, jsem měl asi 16 roků, jsem zjistil, jsem se zajímal i o Vesmír a astronomii trošku, že vlastně existují obrovská množství galaxií a dále planet a slunečních soustav, a že není možné, že by prostě v těch galaxiích nebyl život, včetně naší.

 

Takže jedna galaxie má 150 – 200 miliard hvězd, každá hvězda má zhruba 5 planet, tak těch galaxií jsou miliony, tak není možné, aby tam prostě nebyl život.

 

Takže z toho mi vyplynulo, že tu vlády nespolupracují, ty veřejné instituce, takže tam je něco, co tomu brání, něco skrytého, takže to jsem měl takovou výchozí informaci.

 

Po roku 1989 potom byli knihy o Vesmírných lidech a také o těch negativních mimozemšťanech, takže tam jsem se poprvé dozvěděl asi z 12 knih, že jsou lidé jako my i jinde ve Vesmíru, kromě knih sci-fi, které byly i dříve, že ano.

 

Ano.

 

(23)

Ale to už byli knihy, kde už byli lidé na palubách lodí, z různých částí světa, nedomluvili se spolu, nejsou v žádné organizaci.

 

Já také nejsem v žádné organizaci.... a tak vlastně z těch knih jsem pochopil, že ta pravda je trošku jiná a hlavně složitější, a že před námi někdo něco ukrývá.

 

Samozřejmě jsem se dočetl z těch knih už, že tu práci ukrývání a falšovaní provádějí negativní mimozemšťané a s negativními některými lidmi.

 

Takže potom tedy jsem už hledal člověka, který je už s nimi ve spojení.

 

To se mi v roce 1997 podařilo, našel jsem paní, která s nimi už komunikovala už asi 4 roky a od ní jsem se dozvěděl podmínky spojení.  Áno.

 

Takže potom se mi podařilo v roce 1997 s nimi spojit.

 

A aký bol ten prvý kontakt, ten prvý pokus o spojenie.

 

(24)

První pokus o spojení, to je vlastně krásný zážitek pro vás.

 

Něco tak krásného, jako například, když se poprvé milujete s partnerem, anebo s partnerkou,

 

Dokonca.

 

že to víte, ale nikdy jste to ještě nedělali v tom životě, tak nějak a krásný pocit je to potom.

 

Zde ukazuji portréty Ježíše, v době prvního příchodu dříve, a nyní, jak žije na jiných planetách.

 

Čiže Ježiš žije.

 

(25)

On stále žije, to tělo si vzal a tím nejvíc naštval tu druhou stranu, ty ještírky, ale on stále žije harmonicky a pracuje pro Stvoření podle plánu Stvořitele.

 

Čo znázorňuje napríklad tento obrázok ?

 

(26)

Tento obrázek byl zpracován někde v Americe na základě osobního setkání na lodi.

 

Je to v malé vesmírné lodi, všimněte si, že stěny této lodi září rovnoměrně, takto přesně to tam je.

 

To nejsou bodová světla, vůbec, ale rovnoměrně září.

 

A takto nějak vypadají Vesmírní lidé, někdo to nějak zpracoval, ale čím přesněji, tím lépe.

 

Takže takto nějak vypadají.

 

Mají kombinézy světlých barev většinou, světlo modré atd. podle konkrétních oborů v činnosti, které vykonávají.

 

Zde potom vám můžeme ukázat nitro velké mateřské lodi namalované 8-letou Terezkou, kde se ona přemístila mentálně.

 

Jsou tam poschodí, jsou to kilometrové rozměry, takže ona namalovala něco.

 

Nahoře jsou řídící pulty s velitelstvím Aštara – velitele, dále například, střed je pásmo zeleně, nad tím pásmem jsou monitorovací sály, velké, pracovní.

 

Tam pracují, jako např. jako kino u nás s velkými telestěnami a tam vyměňují čipové, paměťové prvky.

 

A potom dole jsou ubytovací prostory, anebo pro zábavu, učení a volný čas.

 

Ano... zde dole vidíte, jak tam zpívají, tancují.

 

Nahoře jsou parkované malé lodě u té velké mateřské lodě, např. doutníkové lodě, kruhovité, deskovité a podobně.

 

Takže ti Vesmírní lidé žijí opravdu krásným harmonickým životem, pracují pro společnost 2 – 3 hodiny denně, na lodích v 3 hodinových směnách, na planetách pracují 2 hodiny pro společnost, všichni.

 

To je podle zákonů nejmenší nutnosti.

 

Na naší planetě by stačilo podle naší ekonomické úrovně, nám řekli, 4 hodiny denně pro společnost a všichni lidé by měli všechny základní životní potřeby na dost dobré životní úrovni zajištěné.

 

To znamená, že oni za svoju prácu nie sú finančne odmeňovaní a u nich neexistujú peniaze...

 

(27)

U nich nejsou peníze, oni nemají žádné vlastnictví majetků.

 

Oni mají jen všechno propůjčené, na lodi, a rodina - dům sférického tvaru na planetě s např. kilometry nějakého okolí obydlí s parky, zahradami apod., ale prostě, že by vlastnili majetky, věci, věcičky, tak se neobklopují věcičkami, které vlastně odčerpávají energie a skutečně žijí takovým krásným pohodovým, veselým životem.

 

Jsou velmi moudří, inteligentní, mnohem moudřejší, inteligentnější než jsme my pozemšťané, ale to neznamená, že ten pozemšťan se nemůže k nim přiblížit.

 

To vůbec tak není.

 

Ty změny mohou velmi rychle nastat, pokud se pro to sám rozhodne, sám pro ty změny.

 

Ako ste spomínali štruktúru tej Vesmírnej lode, spomínali ste, že nemajú tam bodové svetlá.

 

Znelo to tak ako by ste už aj vy sám bol na návšteve na tej planéte tam u nich.

 

Znamená to, že už ste tam boli aj vy ?

 

(28)

Byl jsem tam mnohokrát, když už s nimi 4 roky komunikuji, spolupracuji, ta komunikace není  všechno.

 

Spolupracuji s nimi, to znamená, že dostávám ty informace sem různými formami – knihami, přednáškami.

 

Měl jsem 160 setkání, kde bylo 11 000 lidí, vstupné dobrovolné, dále televizních pořadů asi 25 proběhlo.

 

Takže spolupracujeme velmi, takže byl jsem tam.

 

Byl jsem tam a jsou tam lidé mentálním tělem, to znamená v spánku většinou.

 

Potom mohou tam být i fyzickým tělem a to už potom jsou další zážitky.

 

To už musí mít dost těch špatných vlastností z toho fyzického těla odstraněné...Ano.

 

To znamená, že tím, jak na sobě pracujete, tak z těch genů odstraňujete zlanepravdy postupně.

 

Ako tá ich planéta vyzerá ?

 

(29)

Ta planeta jejich, mateřská, je harmoničtěji obydlená, je krásnější a barevnější příroda.

 

Je tam méně lidí, např. na planetě Erra je 500 milionů Vesmírných lidí.

 

Nemají města velká jako my, nahuštěná obydlí, ale obydlí jsou rozptýlená po krajině, např. jako farmy v USA, a sférického tvaru, kvůli šíření energie.

 

Rohy špatně šíří energie.

 

To znamená, že žiadna hrana.

 

Žádné hrany pokud možno, prakticky žádné.

 

Mají okolo toho zahrady, a to květinové, jako např. ve Švýcarsku, mladé hory, potůčky, fontánky, to všechno mají rádi, prostě všechno, co působí harmonicky.

 

A pak má každý k dispozici Vesmírnou loď, kterou se mohou v okamžiku za několik minut, sekund přemístit na jinou část planety za účelem dovolené, koupání, návštěvy příbuzných nebo známých.

 

To znamená, že tie 2 hodiny sú nevyhnutné na to, aby pracovali pre spoločnosť, je to určené tým zákonom, ale dajme tomu, že môžu mať aj dovolenku.

 

Ano.

 

To znamená, že si vyberú tú dovolenku a majú tam tiež tak ako,  že si tie 2 hodiny musia nad robiť, alebo to mali automaticky voľno.

 

(30)

Tam, kdokoliv je zastupitelný v té práci a navíc používají androidy (umělý člověk), jak jste to viděli v seriálu Star Trek, který je tak z 50 % pravdivý, co se týče Vesmírných lidí.

 

Ta nepravdivost je jen v té neláskyplnosti a v těch agresivních způsobech chování, ale jinak tam je mnoho prvků, které opravdu tam existují.

 

Potom nyní v sobotu bude na TV ….. o 14:50 dvoudílný americký film Zámotek, slovensky Mušľa (anglicky Cocoon – pozn. zpracovatele), který nejpravdivěji ze všech filmů ukazuje Vesmírné lidi, ale i to, jak září.

 

Oni dokáží zářit celým tělem, ne jen např. z ruky a čakry, ale celé tělo září láskou, láskou jako např. světlo silné.

 

Už sme dostali prvé otázky od našich divákov, ktorý nás momentálne sledujú.

 

Prvá je. Či si myslíte, že túto Zem stvorili mimozemšťania.

 

(31)

Tuto planetu Stvořil Stvořitel Prvotní, podle našich informací, ale On tvoří vždy ve spolupráci s Vesmírnými lidmi.

 

Ano. Čili oni s Ním spolupracují, jak jsem už řekl, a oni s Ním tvoří světy a další stvoření.

 

Stvořitel nedělá nic Sám.

 

Ďalšia otázka znie.

 

Ako si vysvetľujete, keď Vám niekto niečo diktuje a vy ho prakticky nemôžete vidieť, alebo ho v tom momente nevidíte ?

 

(32)

Nevím, co tím myslí, zda je to kontakt s negativními entitami, nebo s pozitivními entitami - s Vesmírnými lidmi.

 

Skúsme rozobrať ten pocit, aký je ten pocit, keď komunikujete s niekým, alebo keď píšete odkazy niekoho, koho nevidíte, alebo vy ho vidíte, keď to píšete ?

 

(33)

Takto, vy se máte řídit, nám říkají Přátelé, svým srdcemcitem, jak je to tu napsané.

 

Čili vyzařování lásky znamená, otevření srdeční čakry, takový vějíř na hrudi, to je to nejdůležitější a toto je také takový informační a komunikační kanál.

 

Jakmile vy pocitově poznáte, že ten člověk je dobrý a neublíží vám, tak je to správné, pokud pocitově poznáte, že není dobrý, tak vlastně si dáte pozor, a to platí i tréningově na Zemi, a to stejně platí i u Vesmírných lidí, anebo vůbec u lidí ve Vesmíru.

 

Čili vlastně účelem je, abychom zde na Zemi naučili se vyciťovat svým srdcem, ne jen svým rozumem, přebírat určitá „fakta“ ......

 

Čiže podstatná je tá viera, aby vy ste tomu verili.

 

(34)

Víra, to je další faktor, abyste tomu věřili, ve Stvořitele, Boha, v nějakou vyšší, krásnou, moudrou bytost, která neubližuje, protože toto ubližování, které tu je, si lidé dělají sami a současně s pomocí negativních mimozemšťanů.

 

Jakmile vy vysíláte negativní myšlenky, hned se na vás napojují negativní mimozemšťané.

 

Pokud vysíláte pozitivní myšlenky, lehce se na vás napojí pozitivní mimozemšťané.

 

Čili negativní mimozemšťany bolí láska, pokud vysíláte lásku, tak je to bolí a jsou odpuzováni, jakoby odfouknutí.

 

A naopak zase pozitivní mimozemšťany láska přitahuje.

 

To je podle ezoterického zákona „stejné přitahuje stejné“, anebo, co vysíláte, to se vám vrátí.

 

To se máme naučit na Zemi, a ten, kdo se to naučil, tyto zákonitosti, tak klidně, v pohodě to může používat bez újmy v komunikaci a ve spolupráci s Vesmírnými bytostmi, že se nenapálí, že to byla negativní bytost.

 

Potom v určité fázi dochází k mentálnímu vidění třetím okem.

 

Takže vy máte otvorené to tretie oko ?

 

(35)

Ano... určitou měrou otevřené, tam se rozlišuje zhruba do 3 stupňů podle mých zkušeností... Jednak vidíte slabý obrys postavy, např. doma, v té 5. dimenzi v tom paralelním prostoru, který je tu, dále vidíte už detaily oblečení té postavy, ale nevidíte detaily tváře a třetí stupeň - takový nejvyvinutější je, že vidíte i detaily tváře, to proto, neboť z té tváře vychází nejvíc té energie, takže ten člověk musí být velmi láskyplný, aby z té tváře dokázal rozlišit ty detaily.

 

Črty...

 

Akým spôsobom zmenila váš život komunikácia s Vesmírnymi priateľmi, odkedy s nimi komunikujete čo sa vo vašej domácnosti, vašom živote zmenilo ?

 

(36)

Ten život se stane harmoničtější, lásky - pozitivnější, pohodovější, v rodině je méně hádek, méně problémů, zdraví se upevní, to je zákonitý proces, pokud byl někdo nemocný, tak se rychleji vyléčí, anebo léčí.

 

Já jsem byl vcelku celkem zdravý, takže mně se pouze upevnilo, nebývám unavený, i když prakticky pracuji normálně, protože jakmile s nimi spolupracujete, tak oni vám dávají energii – lásku, takže není žádná únava.

 

Dalším parametrem je, že máte lepší poznání o tomto světě, takže se nedivíte tolika událostem, které okolo vás probíhají, protože v komunikaci dostáváte odpovědi pravdivější a kvalitnější od Vesmírných lidí, na rozdíl od těch lidí, kteří jsou odkázáni jen na vnější informace médii, tiskem, anebo když někdo řekne něco hlasivkami....

 

Ale tito lidé už mají v sobě ten kvalitní informační kanál.

 

Ten kanál nestojí žádné peníze, není to žádná únava a ta rodina by měla podle toho být kvalitnější, harmoničtější, pokud oba členové samozřejmě takto postupují.... pokud jeden člen ano a druhý ne, tak tam mohou být určité rozdíly, ale když oba členové nebo celá rodina postupuje správně, tak se to musí projevit kvalitnějším a harmoničtějším životem té rodiny.

 

To znamená, že nejsou si tak odcizeni, mají na sebe víc času, že se pohladí, že se obejmou, tak, jak to dělají Vesmírní lidé, že se mají upřímně rádi, že se vyslechnou, že netrpí monologem ti lidé, že se jen vyzpovídá, že když přijde z práce, není je tak unavený, protože dostává tu energii.

 

V mém případě já už do zaměstnání toho klasického nechodím a pracuji na tomto vcelku na volné noze, to je další odměna, další zlepšení kvality života.

 

Ste ešte nejako odmeňovaný, prisľúbili vám niečo, že napríklad určite nadíde čas, lebo my nežijeme ani 150 rokov ani 30 000 rokov, že proste ten človek umrie, sľúbili vám nejakú odmenu, že v tom budúcom živote budete žiť dlhšie, alebo s nimi na inej planéte ?

 

(37)

Vy víte z jiných náboženství a my tuto informaci můžeme potvrdit, že lidé po smrti jdou do světlých světů, nebo do temných světů – říká se nebepeklo.

 

Čili do nebe jde odtud někoľik procent lidí, do těch temnějších světů jde bohužel asi 90 – 95 % lidí po smrti.

 

A další forma takovéhoto přechodu je vzít si toto tělo se sebou podobně, jak to udělal Ježíš.

 

Vzít tělo se sebou může už udělat člověk, který má na to, bych řekl. To znamená, nyní se blíží takové období, můžeme to odhadnout 3-4 roky, kdy bude tato planeta převibrovávat do vyššího stavu bytí a s tím i někteří lidé, čili tím vezmou to tělo se sebou, čili nezemřou, ale dále mohou žít v tom těle s plným zachováním předcházejícího života, ale do nového typu společnosti.

 

Bude se vlastně vytvářet nový typ společnosti - on se vytváří už nyní, ale jen ti lidé budou vybráni, oni se sami vyberou, a vytvoří na nové Zemi, této planetě v té vyšší dimenzi, kde je ta paralelní dimenze, novou společnost, která bude žít podobnými principy, jako ti Vesmírní lidé.

 

To znamená bez válek, bez hladu, bez nemocí, bez peněz, bez bank a tak dále, bez států to, kdo tam bude a kdo ne, to si každý člověk vybírá sám každodenním životem už někoľik roků i předcházejícími životy.

 

A znamená to, že vy budete medzi nich patriť ?

 

(38)

Já se usiluji o to, abych to byl.

 

Samozřejmě, že ano.

 

Proč bych neopustil tuto „společnost“, která je plná problémů, ale dřív, než ji opustím, dám lidem pomocné informace, pomohu jim, dám jim všechno, co mám, všechny informace, bez toho, abych od lidí něco očekával, bez finančních odměn, anebo speciálních nároků na ně, bez jakékoliv kalkulace prostě.

 

Prišla ďalšia otázka od nášho diváka.

 

Akú budúcnosť predpovedajú mimozemšťania našej civilizácii ?

 

(39)

Jako jsem už řekl, lidstvo se má rozdělovat na dvě základní části, i když tam mohou být ještě různí lidé v těch společnostech .

 

Ta menší část společně převibruje do vyšší společnosti v 5. dimenzi a vytvoří Vesmírnou společnost na bázi vesmírného typu, stane se vbrzku členem Vesmírné konfederace a budou pomáhat těm lidem v té staré společnosti v jejich životě.

 

Z té vyšší dimenze se dá pomáhat, že je vidí, mohou k nim hovořit a tak dále.

 

Ti v té nižší společnosti, v té předcházející, která půjde svým tempem a pravidly, která zná každý, tak zde budou zanedlouho zavedené čipové občanské průkazy, u nás v České republice to bude do roku 2005, v USA se už na to velmi rychle připravují po těch událostech, o tom prosím nepochybujte, a v zápětí po těchto občanských průkazech budou čipové, čili počítačové, převedené na tělo a pomocí těchto mikročipů, protože jsem řekl, že tu jsou ovládáni ti lidé negativními mimozemšťany, budou dále ovládáni ještě na asi 99 % jako loutky.

 

A oni si to mají lidé vyzkoušet, protože nyní nepochopili, nechápali, smáli se tomu, tak si to mají vyzkoušet, jak vypadá takové ovládání na vlastní kůži na 99 % z předcházejících 90 %.

 

Předcházející - současní lidé jsou v tomto stavu, mají zapouzdřeného Duchadušifyzické tělo pouzdro nemá, ale je ovládáno z asi 90 % negativními entitami, zlými duchy a negativními mimozemšťany, pokud je sami přitahují těmi myšlenkami.

 

A pomocí čipů se toto ovládání zvýší na 99,9 %, to je vlastně jejich projekt, těch negativních, aby ti lidé byli ještě víc ovladatelnější a poslušnější a lepší otroci, jak si představují.

 

Takže kdo tomu nevěří, vyzkouší si to na vlastní kůži, zkušenost bude zaručená, poznání, zážitek...

 

Bude tam nejaké východisko z toho, dajme tomu, bude už pozde, pokiaľ sa bude chcieť niekto zmeniť, dajme tomu z týchto vašich poznatkov momentálnych teraz smeje ?

 

(40)

Skutečně nyní je období, kde může ta část.....

 

Alebo, teraz je tá posledná šanca ?

 

....nyní je doba, kdy část lidí může převibrovat, může to být postupně nebo ve dvou vlnách.

 

Je tam množství variant, může to být s celou planetou během 3 – 5 dní tmy, ale potom, pokud dostanou ty čipy, tak sem by mohli v klidu přiletět ti negativní mimozemšťané, oni nyní nemohou, protože nyní chrání planetu Vesmírní lidé před jejich příletem, ale oni sem potom mohou přiletět, ti jěštírci na Zemi, a dále vytvářet jako „přátelství“, ale de facto vlastně zotročit ty lidi víc, než nyní, kdy pracují od nevidím do nevidím a tak dále.

 

Takže potom v tom stavu ovládacím nebude jednoduché se vysvobodit, bude tam nutný určitý prožitek, a až potom přijde Druhý příchod Pána Ježíše Krista a vysvobodí všechny tyto lidi z tohoto negativního stavu, vysvobodí je z těch pouzder a znovu bude probíhat čilá komunikace Duch dušefyzické tělo se Stvořitelem Prvotním, na rozdíl od toho stavu nyní, kdy ta komunikace se Stvořitelem Prvotním je vlastně malá, řádově 5 %.

 

Ja by som ešte v rýchlosti prešla na ďaľšiu divácku otázku. Je veľmi konkrétna podotknem. Či poznáte Pavla Š.  z Dobšinej ?

 

(41)

Ne, neznám Pavla Š.

 

Ďalšia otázka od toho istého je. Či ste s ním v spolupráci napísali tie knižky.

 

Ne, ne.

 

Ale je tam 100 lidí, kteří tam poslali sdělení, ale komunikuje tu tisíce lidí skutečně, oni nemají organizaci, oni o sobě nevědí většinou vůbec, a tak to má být, tak je to v pořádku.

 

Oni mají prostě komunikovat s Vesmírnými lidmi a nemají vytvářet lidské organizace zde v tomto prostředí. To není účelem.

 

Dobre. A ešte je tu posledná otázka, pretože čas nás tlačí, takže poprosím v rýchlosti ak sa bude dať.

 

Ako vyzerajú mimozemšťania, keď sa stretávajú s vládnymi činiteľmi je prvá časť, akou rečou s nimi hovoria, akým jazykom s nimi hovoria a ako sa stravujú ?

 

(42)

Tak, jak jsem už řekl, Vesmírní lidé, kteří nám nabízejí tuto spolupráci, vypadají jako my pozemšťané, protože samozřejmě jsou tam i jiné rasy, ale proč by nám to ztěžovali, když to máme už tak těžké, aby přišly jiné rasy, třeba s ptačí hlavou atd. Takže jsou takto přívětiví jako my a skutečně nabízejí tu spolupráci.

 

Dále se ptala ?...

 

Ďalej sa pýtala, že akou rečou hovoria ?

 

(43)

Mluví tedy ve Vesmíru vesmírným jazykem KOSAN, to je Galaktický jazyk v rámci Galaxie, který je podobný, jako naše latina a esperanto, takovýto typ jazyka.

 

Například odvážný se řekne ADUN, jednoduše, bez háčků, čárek, bez skloňování.

 

A je to automatické, dajme tomu, že vládny činitelia tomu rozumejú ?

 

(44)

Ne, moment, to hovoří mezi sebou v Galaxii, potom mají planetární řeč - celoplanetární, nemají tam stovky jazyků jako my, ale jeden a když přiletí k nám, tak vždy hovoří s námi naší řečí.

 

Takže podľa toho kam, do ktorého štátu letia.

 

(45)

Naučí se naši řeč, většinou překládacích přístrojů nepoužívají, raději se to naučí za měsíc sami vnitřním způsobem, tak, jako zde těmi metodami.

 

A ešte rýchlo, to ako sa stravujú ?

 

(46)

Stravují se tedy: Nejedí žádné maso, jen rostlinná strava, ovocné šťávy, malé množství pevné stravy...

 

Podobne tak ako my, vidlička, nôž ?

 

(47)

Mají nějaké, záleží to na společnosti, je to různé, není to stejné, ale v zásadě poděkují Stvořiteli za to jídlo, za lásku a sílu v něm, dále tedy nejedí tři chody, ale jeden chod, protože je to nedůstojné přejídat se a dále tedy ovocné šťávy, saláty a co do objemu jídla, malé množství.

 

Já sám jím pouze 2-krát denně, protože už mnoho energie přijímám prouděním energie tou láskou, čili oni stále velmi proudí, září, úplně svítí jako baterky a dostávají tu energii, tu lásku od Stvořitele Prvotního.

 

Čím víc záříte, tak ještě větší energii dostáváte, takže máte pro sebe ještě víc, není tam nedostatek.

 

Dobre. Ja vám veľmi pekne ďakujem za tieto informácie, ktoré ste nám poskytli a pekne vám ďakujem za našu návštevu v televízii.

 

Ešte rýchlo musím povedať, že divákov nám telefonovalo práve 5, čiže práve všetkých 5 cien sa dostane tým, ktorý telefonovali a myslím, že nie je potrebné, aby sme ich konkrétne menovali.

 

Vám televízni diváci doma ďakujem za pozornosť a verím, že vás táto téma zaujala.

 

 Dovidenia

 

Nashledanou.“

 

 

Pozn. zpracovatele: Rozhovor vidělo v TV v okrese Rožňava opakovaně na 40 000 lidí.

 

 

1681. Reakce proti čipové totalitě !  (Přijala Helena K. a Ivo A. Benda)                     2.11. 2002.

                                                                        Místo: Česká Lípa.

 

 

 

REAKCE PROTI ČIPOVÉ TOTALITĚ

 

 

Na vědomí:  Senátu, parlamentu, vládě, prezidentovi ČR

 

My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku v čase obnovy samostatného Českého státu, odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku, kteří JSOU si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku. Odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství.

 

Máme podle Ústavy ČR odpovědnost vůči budoucím generacím za osud veškerého života na Zemi.

 

Čl. 23 listiny základních práv a svobod ČR:

 

„Občané mají právo postavit se na ODPOR proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založených listinou, jestliže činnost Ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“

 

Prosíme Senát, parlament, vládu a prezidenta ČR, ODSTUPTE ZE SVÝCH FUNKCÍ, PROTOŽE NEPLNÍTE SVÉ SLIBY STANOVENÉ ÚSTAVOU ČR. NEROZVÍJÍTE ZDĚDĚNÉ PŘÍRODNÍ A KULTURNÍ, HMOTNÉ A DUCHOVNÍ BOHATSTVÍ A NEMÁTE ODPOVĚDNOST VŮČI BUDOUCÍM GENERACÍM ZA OSUD VEŠKERÉHO ŽIVOTA NA ZEMI.

 

NAŠI KRÁSNOU  REPUBLIKU JSTE ZADLUŽILI, BOHATSTVÍ ROZPRODALI. NIČÍTE SOUSTAVNĚ PŘÍRODU, A TO TÍM, ŽE DOVOLUJETE, ABY SE TYTO VĚCI DĚLY.

 

UMOŽŇUJETE, ABY MÉDIA ŘÍZENA ZE ZAHRANIČÍ NEGATIVNÍMI ENTITAMI, OVLÁDALA NEGATIVNĚ OBYVATELSTVO A NIČILA NAŠI BOHATOU KULTURU. IMPLANTUJETE NÁSILÍM MNOŽSTVÍ „ZÁKONŮ“ OPSANÝCH ZE ZAHRANIČÍ, KTERÉ LIKVIDUJÍ LIDSTVÍ A ZÁKLADNÍ LIDSKÉ SVOBODY – EKONOMICKÉ OVLÁDÁNÍ LIDÍ + PŘIPRAVOVANÉ ČIPOVÉ OVLÁDÁNÍ LIDÍ. ŘÍDÍTE 98 % TOHOTO OBYVATELSTVA DO PROPASTI, DO TEMNÝCH SVĚTŮ, KDE JE MINIMUM SVOBOD, LIDSKÝCH HODNOT A MNOHO UTRPENÍ A BOLESTI. JE TO TENTO  SVĚT, KDE SE TO DĚJE, ALE I DALŠÍ SVĚTY, KDE JIŽ DÁVNO MAJÍ PŘÍRODU ZNIČENU A SVOBODY NESMÍRNĚ OMEZENY. DO TĚCHTO SVĚTŮ SMĚRUJETE DUŠE 98 % POPULACE TÉTO PLANETY ZEMĚ PO JEJICH SMRTI. TO JE TAKÉ DŮVODEM, PROČ TYTO INFORMACE TISÍCE LET ZATAJUJETE, PRZNÍTE A PŘEKRUCUJETE – STÁLE STEJNĚ, ABY LIDÉ NEVĚDĚLI, CO SE S NIMI DĚJE, JAK JSOU OVLÁDÁNI.

 

VÁM NESTAČÍ, ŽE NIČÍTE PLANETU ZEMI A JEJÍ PŘÍRODU, VY PRACUJETE INTENZIVNĚ NA ZNIČENÍ VŠECH ZBYTKŮ SVOBOD LIDÍ, KTERÉ JIM ZŮSTÁVAJÍ – PŘIPRAVUJETE ČIPOVOU TOTALITU !!!  VY NEVÍTE, KOLIK PRÁCE DÁ UDRŽOVÁNÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ VYŠŠÍM BYTOSTEM Z VYŠŠÍCH SPOLEČNOSTÍ SVĚTLA – KOSMICKÉ KONFEDERACE PLANET 5 MILIONŮ CIVILIZACÍ – JEJICH EXISTENCI ZAKOPÁVÁTE A ZPOCHYBŇUJETE. A STÁLE SE OPÍRÁTE O ČERNOU VĚDU OVLÁDANOU NEGATIVNÍMI ENTITAMI Z VESMÍRU.

 

PROTO NESOUHLASÍME S VÁMI, S VAŠÍM VEDENÍM, NECHCEME DO EU, JE TO JEDNA VELKÁ TOTALITA BEZ SVOBOD A LIDSKÝCH PRÁV. NEBUDEME OTROČIT OD RÁNA DO VEČERA NEGATIVNÍM ENTITÁM, KTERÉ VYSÁVAJÍ NAŠI ENERGII PRO SVÉ NEGATIVNÍ ÚČELY.

 

NECHCEME VAŠE POVINNÉ ČIPOVÉ OBČANSKÉ PRŮKAZY ANI ČIPY, A TO ŽÁDNÉ.

 

CHCEME VÉST A BUDOVAT NOVOU LÁSKYPLNOU SPOLEČNOST. MÁME TYTO POŽADAVKY:

 

PROSÍME VÁS, USPOŘÁDEJTE REFERENDUM PRO NOVOU SPOLEČNOST. PODLE POČTU LIDÍ V NAŠÍ SPOLEČNOSTI A JEŠTĚ PRO TY, KTEŘÍ SE K NÁM PŘIDAJÍ PO REFERENDU ŽÁDÁME: POZEMEK, NA KTERÉM BUDEME ŽÍT PODLE PROGRAMU SPOLEČNOSTI.

 

MÁME NÁROK NA ČÁST VEŠKERÉHO HMOTNÉHO, PŘÍRODNÍHO A DUCHOVNÍHO BOHATSTVÍ, O KTERÉ VÁS ŽÁDÁME.

 

PROGRAM NOVÉ LÁSKYPLNÉ SPOLEČNOSTI:

 

1)      ZÁKLAD: RODINA + PARTNERSTVÍ

         PRAVÁ ČISTÁ POZITIVNÍ LÁSKA KE VŠEMU A KE VŠEM

 

2)        ŽÍT V SOULADU S PŘÍRODOU A VEŠKERÝM ŽIVOTEM NA ZEMI

 

3)        ROZVÍJET DUCHOVNÍ A OSTATNÍ BOHATSTVÍ

 

4)      MÍT POZITIVNÍ MYŠLENÍ

 

5)      BÝT ZODPOVĚDNÍ ZA SVÉ ČINY, PRVOTNÍMU STVOŘITELI VŠEHO A VŠECH

 

6)      ŽÍT PODLE MOUDROSTI: VŠICHNI JSME SOUČÁSTÍ JEDNOHO CELKU.

 

7)   RADA MOUDRÝCH (SEDM ČLENŮ) BUDE JEDNAT A ŘÍDIT SPOLEČNOST PODLE POZITIVNÍCH ZÁKONŮ, KTERÉ SPOLEČNĚ VYTVOŘÍME POD VEDENÍM PRVOTNÍHO STVOŘITELE VŠEHO A VŠECH, PÁNA JEŽÍŠE KRISTA

 

PROSÍME, BERTE NÁS VÁŽNĚ, JINAK SE BUDEME MUSET OBRÁTIT PRO SVÁ PRÁVA JINAM, KDE TO BUDE PRO VÁS I PRO NÁS NEPŘÍJEMNÉ. JSME PŘECE LIDI A MŮŽEME SE POZITIVNĚ DOHODNOUT.

 

PROSÍME PŘEDAT VŠEM ČLENŮM VLÁDY, PARLAMENTU, SENÁTU (nikoli jen slovně informovat).

 

ZA VŠECHNY S LÁSKOU

                                      SVĚTELNÁ ÚDERNICE

 

                                                                                     HELENA KROUTILOVÁ

                                                                                     P.O.BOX 51

                                                                                     470 06 ČESKÁ LÍPA 6

 

 

Informace jsou kromě našich stránek www.vesmirni-lide.cz také na www.cipova-totalita.szm.sk nebo www.sfera.szm.sk nebo www.cipova-peticia.szm.sk (stejný web) – Čipová totalita – Texty o čipoch (menu + podmenu) – zde také hojně aktualizovány.

 

 

Potvrzení o předání členům Senátu Parlamentu je ze dne 6.11.2002, kopie dopisu s obálkou viz www.vesmirni-lide.cz  č. obr. … :

 

 

KANCELÁŘ SENÁTU

SAMOSTATNÉ ODDĚLENÍ PRO STYK

S VEŘEJNOSTÍ

 

VALDŠTEJNSKÉ NÁMĚSTÍ 4/17

118 01  PRAHA 1

 

V Praze dne 6. listopadu 2002

č.j. 12408/2002

Vážená paní Kroutilová,

 

    Vaše podání s přílohami z 2. listopadu t. r., jsme shodně s Vaším požadavkem postoupili v kopiích k informaci všem členům Senátu Parlamentu České republiky.

 

    S pozdravem

JUDr. Irena Vůjtěchová

vedoucí oddělení

 

Vážená paní

Helena Kroutilová

P. O. BOX 51

470 06  Česká Lípa 6

 

 

1682. Každý se připravuje vědomě či nevědomě na Druhý příchod … (337)

(Přijal Ivo A. Benda a Helena K.)       17.11. 2002. 7:00-7:07 hodin.

                                                                        Místo: Česká Lípa.

 

 

KAŽDÝ SE PŘIPRAVUJE NA DRUHÝ PŘÍCHOD

 

 

Každý se připravuje vědomě či nevědomě na Druhý příchod Pána Ježíše Krista, ale DVOJÍM, odlišným způsobem:

 

(1)

PRAVÍ LIDÉ – DO 2 % LIDSTVA

 

POZITIVNÍ LÁSKYPLNÍ LIDÉ se připravují na Druhý příchod PÁNA JEŽÍŠE KRISTA – pravého.

 

Tito lidé žijí již nyní pravý pozitivní láskyplný život – láska k pravdě a k dobru. Jsou všude a je jich necelá 2 % lidstva. Pravdivě informují ostatní a pomáhají bližním láskou, radou, příkladem a jinou pomocí. Toto dělají nezištně, bez očekávání čehokoliv. Tímto opačným životem oproti většině vytváří pozitivní kontrast a odhalují negativní stav v očích všeho Stvoření, které nás ze všech vyšších dimenzí pozoruje jako na jevišti (dimenze 4. – 49.). Tvoří také duchovní rovnováhu na planetě Zemi (nezáleží ani tak na počtu lidí, ale na kvalitě energií lásky a dobra).

 

(2)

NEPRAVÍ LIDÉ – LOUTKY – NAD 98 % LIDSTVA

 

NEGATIVNÍ LÁSKYPLNÍ LIDÉ se připravují na Druhý příchod Pána Ježíše Krista, přitáhnou si v přestrojení – PSEUDOTVŮRCE.

 

Tito lidé žijí již nyní negativní láskyplný život – láska jen k sobě, k světu (věci), k nepravdě a ke zlu. Nepravdivě informují, překrucují a przní pravdivé informace.

 

Jsou všude a je jich přes 98 % všeho lidstva na planetě Zemi. Připravují se odborně – pracovně – aby byli dobrými loutkami na 99 % v čipové totalitě, kterou sami budují pomocí čipového ovládacího systému všech lidí planety Země – školky pro Pekla. Připravují tak intenzivně plnost negativního stavu.

 

 

Jako dva příklady můžeme uvést:

 

(a)

28.10.2002 na slavnostním projevu na Pražském Hradě dlouhodobě nemocný pan prezident ČR Havel informoval národ JEN o lásce k domovu – tj. k bytu, domu, ulici, obci, městu, kraji a státu … - to je ta láska k světu – jen k světu – negativní. Neinformoval o důležitosti lásky lidí k bližním a ke všemu a ke všem (pozitivní).

 

Náš domov je v Pravém Stvoření – Nebi – odkud jsme dočasně sem, na Zemi v zóně vymístění, přišli – viz státní hymna „Kde domov můj ?“ – ptá se (tedy zde na této Zemi není, jinak by se neptal, ale konstatoval by to). Nebo také viz písně muzikálu „Divotvorný hrnec“ !  Viz také knihy Nového zjevení a kniha Nebe a peklo, včetně Tvoření vesmírů ve II. díle knihy Rozhovory s poučením od mých přátel z Vesmíru – na internetové stránce www.vesmirni-lide.cz .

 

(b)

NATO se připravuje na válku, a to tím, jak buduje „obranu“ a přijímá další členy stejně, jako Československo po roce 1918 budovalo „obranný systém“ dle vzoru Francie – Maginotovu linii – systém bunkrů kolem hranic. Jediný smysl měly, že přitáhly válku, jinak nikoho neuchránily, jak ve Francii, tak u nás. Lidé na nich jen otročili a dodnes straší v krásné přírodě u nás.

 

Pokud někdo chce mír, musí mít především láskyplné myšlenky míru, a ne myšlenky války. Neboť „stejné přitahuje stejné“.“

 

 

1683. Jsme si rovni ve všem … (338)    (Přijal Ivo A. Benda)                                   3.11. 2002.

                                                                        Místo: Česká Lípa.

 

 

„Jsme si rovni ve všem

 

Jsme si rovni ve všem.

I v lásce a sdílení, cítění a milování,

v úctě a pokoře, v životě.

 

Ta rovnost je i odpovědnost

před Stvořitelem milovaným,

lidmi

a sebou samými.

 

A ta je pak pevným základem

správného a bohatého

života pravého,

našeho.“

 

 

 

1684. Rozhovor a Aštarem o pouzdrech, Ptaahem o jeho bojové flotile a Ortonem, o základní struktuře života (339)

 (Přijal Ivo A. Benda)   17.11. 2002.  14:18-15:03 hodin.

                                                                        Místo: Česká Lípa.

 

„Milý Ivo,

 

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil a že ti mohu předat některé další informace.

 

Ano, ptáš se na přesný počet lidí odpouzdřených – Ducha a duši ve svobodě majících. K dnešnímu dni je to tedy 73 000 dětí v období většinou před zapouzdřením, pokud nepřevibrují dříve. Dále je to 16 020 trvale odpouzdřených lidí dospělých, z toho 9 548 lidí s převažujícím maskulinním principem – informatici, většinou muži (informace a láska), a 6 472 lidí s převažujícím femininním principem – léčitelé a meditátoři, většinou ženy (láska a informace),  kteří si postupem po lidské duchovní cestě odpouzdřili Ducha a duši a kráčí tak domů, do Pravého Stvoření. Ano, mají z tohoto velkou radost a těší se na návrat domů. Mezi tyto lidi patříš i ty milý Ivo, a to je takto výborné !  Z této skupiny je nyní asi 4 400 bytostí, které se během svého vývoje zastavily a přestaly pracovat ve své duchovní práci a na svém vývoji. Dále zde patří 17 000 dočasně odpouzdřených bytostí, které po splnění specifického poslání mohou být opět zapouzdřené a dále pokračovat po své lidské duchovní cestě.

 

Tato čísla jsou jen informativní, stav a počet bytostí je stále v pohybu.

 

Dále ti chci sdělit, že tato pouzdra jsou pseudotvůrci sestavena z PROTONŮ, tedy jako tvaru vejce, kde hustota a pevnost protonů je největší na povrchu a do středu k Duchu či duši se snižuje, až je takto pružná, jako rosol ve styku s duší či Duchem. Ano, tato pouzdra, pokud bytost lidská se nachází ve výchozím bodě lidské duchovní cesty, jsou nehybně zavěšena v beztížném stavu příslušné dimenze (Duch duchovní dimenze zóny vymístění, duše intermediální dimenze zóny vymístění) a vedou k nim nitky, kterými je pseudotvůrci napájí falešnými informacemi k těm 5 % pravých informací, které dostávají od Stvořitele Prvotního všeho a všech.

 

Při postupu lidské bytosti na duchovní cestě se pak toto pouzdro dostává do stále větší ROTACE a vzniká stále větší ODSTŘEDIVÁ SÍLA, která způsobí vznik prasklin, kudy přichází stále víc informací pravých od Stvořitele Prvotního všeho a všech. Takto tedy jsou docíleny KRITICKÉ OTÁČKY, kdy i toto pouzdro pevnější než diamant PRASKNE a rozletí se mimo Ducha a duši, kteří jsou takto OSVOBOZENI.

 

Toto je tedy doplňující informace k pouzdrům Ducha a duše a k lidské duchovní cestě tak, jak jsi si milý Ivo přál zapsat pro bližní své. Ano, za posledního půl roku se takto odpouzdřilo 211 Duchů a duší lidí pozemských, celkově je takto zapouzdřeno STOVKY MILIARD nevyvinutých vesmírů – bytostí v zóně vymístění.

 

JEN LÁSKOU DLE PRAVÝCH DUCHOVNÍCH PRINCIPŮ lze docílit takové vysvobození, tak, jak je konkrétně popsáno v materiálu DUCHOVNÍ CESTA (sdělení 819 – 847) ve III. dílu knihy „Rozhovory“. Ano, takto tedy vše probíhá a nyní milý Ivo ještě k posledním událostem u vás na planetě Zemi, naší tolik milované.

 

Ano, dále se stupňují očistné procesy, které zvyšují svoji sílu a četnost všude na povrchu zemském, kde člověk zamořil prostor hrubými vibracemi svého negativního myšlení. Ano, pokud si lidé nedají říci po dobrém mnoha impulsy, které dostávají od planety Země i od nás, Vesmírných lidí, planeta Země se těchto negativních lidí zbaví jako dotěrného hmyzu, který jen škodí, ubližuje. Ona má právo na šťastný život a tak má povoleny od Stvořitele Prvotního všeho a všech tyto očistné procesy, které se dále stupňují.

 

Toto jsem ti milý Ivo s láskou předal já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano milý Ivo, také my ti posíláme proudy lásky a jsme rádi, jak stále pokračuješ ve své práci světelné pro Stvořitele Prvotního všeho a všech.

 

Ano, ptal jsi se na naše plejádské bojové flotily lodí, které střeží mír tisíců našich Plejádských světů. Ano, jsou to mateřské lodě tvoru KOULE rozměrů kilometrů (obr. 794, 795), které mají garážováno množství malých taktéž kulovitých lodí, které mají stejnou technologickou strukturu v malém jako mateřské lodě. Tedy kulovitý tvar těchto lodí je nejvhodnější pro vytvoření co nejstabilnějšího pevného silového pole – ŠTÍTU – proti jekémukoliv útočníkovi. Naše lodě jsou schopné operovat v prostoru celé naší Galaxie, nikoli však za jejími hranicemi. Mohou eliminovat v případě potřeby i takové struktury, jako je celá sluneční soustava s planetami. Takto poskytují ochranu ve spojení se Stvořitelem Prvotním všeho a všech všem láskyplným bytostem plejádských světů a mají tento úkol na starosti už od nepaměti. Tyto flotily spadají pod mé velení a úzce spolupracují také s flotilami Aštarovy flotily, která podobné úkoly zajišťuje v rámci vymezené části tohoto Vesmíru v několika dimenzích současně.

 

Jsem rád milý Ivo, že takto se snažíš a pomáháš lidem planety Země a celému Stvoření. S láskou v srdci ti toto sdělení předal Ptaah, velitel vesmírné flotily z Plejád.“

 

„A nyní se přidávám já, Orton, duchovní ručitel Galaxie. Ano, také já mám radost milý Ivo, že se takto snažíš a pomáháš bližním svým.

 

Ano, ptáš se na STRUKTURU MERKABY, namalované jako šestiúhelník v kruhu. Ano, je to symbolické znázornění pravé duchovní struktury všeho živého ve Stvoření. Každá bytost má k dispozici Ducha (fialový trojstěn), duši (červený trojstěn) a fyzické tělo (zelený obal – koule) umístěných v odpovídající dimenzi (duchovní, intermediální a fyzické) – obr. č.106 na internetu  www.vesmirni-lide.cz , který znázorňuje tuto klíčovou strukturu duchovní – energií – jak jsou navzájem propojeny a jak fungují. Všechny 3 části ROTUJÍ (ve správném uspořádání) a v bodech styku se sebou mají multidimenzionální čakerní systém obousměrných toků energií (uvnitř - kanálu od Stvořitele, vně - kanálu ke Stvořiteli). Ve středu této sestavy se pak opakuje tatáž struktura – trojice, v jejím středu tatáž a tak se to opakuje DONEKONEČNA – jako FRAKTÁL.

 

Pseudotvůrci v zóně vymístění u některých bytostí zapouzdřili Ducha a duši, aby si mohli s fyzickým tělem hrát ve smyslu opačných duchovních principů – nelásky ke Stvořiteli Prvotnímu všeho a všech (viz Nové zjevení). Toto probíhá tak z tohoto důvodu, aby se poskytla na toto náležitá odpověď. Tedy duchovní trojstěn Ducha a trojstěn duše je dočasně v nehybných protonových pouzdrech a fyzické tělo dočasně pod kontrolou pseudotvůrců.

 

Úplně však tuto duchovní strukturu rozebrat NEMOHOU, neboť se opakuje stále v menší podobě donekonečna jako fraktál a je napájen láskou a pravými ABSOLUTNÍMI atributy Stvořitele Prvotního všeho a všech (viz Nové zjevení).

 

Takto tedy vidíš milý Ivo, jak je tato struktura důležitá pro každou živou bytost.

 

Toto jsem ti s láskou v srdci sdělil já, Orton, duchovní ručitel Galaxie.“

 

Děkuji Ti Stvořiteli Prvotní všeho a všech a vám Přátelé vesmírní za tyto další informace i pomoc, kterou mi poskytujete. S láskou v srdci  Ivo.

 

 

1685.  Doplnění k Duchovní cestě.           (Přijal Andrej)                   16.9. 2002. 8:00 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Ranná vychádzka, mal som vnútorné videnie špirály duchovného rastu tak ako ju poznáme z materiálu Duchovná cesta na webe vesmírnych ľudí www.vesmirni-lide.cz (III.díl Rozhovory – pozn. zpracovatele). A potom to prišlo ako záblesk, špirála sa pohla a uvidel som, že je priestorová (nielen trojdimenzionálna) a že sa odvíja do priestoru a času. V tom som precítil, že z takýchto špirál sa skladá možno vesmír a že tá špirála nekončí, ale stále pokračuje na ceste ku Stvoriteľovi Prvotnému všetkého a všetkých a jeho prirodzenosti Pánu Ježišovi Kristovi. 

 

Asi po dvoch hodinách som prijal k tomuto ešte písomnú správu:

 

Východzí bod je zároveň kotevným bodom v tejto dimenzii. Pri postupe človeka po tejto špirále duchovného rastu, tak ako stúpa do bodu osvietenia – bodu prechodu do novej dimenzie (kotevný bod v ďalšej dimenzie), vzniká odstredivá sila, ktorá napomáha odhadzovať negatívne informácie, myšlienkové impulzy a programy. Bytosť začína byť jemnohmotnejšia a jemnovibračnejšia a tým stúpa do bodu osvietenia a k možnosti previbrovať. Po dosiahnutí bodu osvietenia sa ukotvuje v ďalšej dimenzii (5.) a pokračuje vo svojej duchovnej ceste. V prípade neprekonania skúšok a nabaľovania sa negatívnych informácií a vibrácií do seba, bytosť je vracaná – priťahovaná do kotevného bodu (s ním je bytosť spojená až do previbrovania) späť po špirále duchovného rastu. Ako bytosť stúpa po špirále k bodu osvietenia, rozširuje si svoje vedomie, priestor, pohyb, jemnosť, láskyplnosť, pravú komunikáciu a posúva si mantinely Duchovno-informačno-energetického väzenia nastoleného negatívnymi entitami. Hnacím motorom po špirále duchovného rastu je láska – pravá nepodmienená láska ku všetkému a všetkým.

 

Bližšie je to špecifikované a rozvedené v dvoch obrázkoch „prostorové spracovanie“ číslo ...,  ... a v animácii na internete www.vesmirni-lide.cz . Táto správa má len rozširujúci charakter a treba ju brať ako len ďalší krok v informovanosti po preštudovaní dôležitého materiálu Duchovná cesta !

 

Doplňovacia informácia 09.11.2002: Stvoriteľ môj Prvotný, prosím Ťa, kto mi vtedy predal túto správu ?

 

Guetzal.

 

Ďakujem.

 

 

1686.  Doplnění k Duchovní cestě.           (Přijal Andrej)       12.10. 2002. 8:30-9:04 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Zdravím Ťa Stvoriteľ Prvotný aj vás Vesmírni priatelia. Môžem dnes prijať posolstvo ?

 

„Ahoj milý Andrej

 

Zdravíme ťa a posielame ti veľa lásky a dobra. Dnes si povieme o duchovnej ceste niečo nového. Duchovná cesta je cesta človeka späť ku Stvoriteľovi Prvotnému všetkého a všetkých. Táto cesta sa vyznačuje jednoduchosťou návratu ľudského tvora späť do Pravého Stvorenia. Je to cesta Duchaduše späť domov. Odpúzdrenie Duchaduše je dôležitým aspektom a krokom na tejto ceste. Je to dôležité pre prijímanie Pravých a neskreslených informácii z Pravého Stvorenia za účelom duchovného rastu jedinca. Duchovný rast jedinca je zaručený a nevyhnutný v jeho duchovnom vývoji. Je to jediná konštanta v procese života. To znamená neustále napredovanie vpred na ceste ku Stvoriteľovi Prvotnému. Duchovný rast je však plne pod kontrolou danej bytosti a jej slobodnej vôle. Ona určuje rýchlosť tohto napredovania a rozvoja svojho duchovného vedomia. Informačný potenciál je každému jedinečnýneopakovateľný. Každého vývoj je špecifický, hoci riadiaci sa podľa základných pravidiel Stvorenia. Každý ma právo integrovať do svojej podstaty ľubovolné zložky, ktoré mu pomáhajú, pri zachovaní všetkých zákonov Pravého Stvorenia, duchovne rásť a vyvíjať sa. Vývoj jednotlivca je však závislý od jeho rozhľadu a chápania základných pojmov duchovnosti. Duchovnosť je jediná veličina Ducha a následne duše každej bytosti v celom Stvorení. Ostatné sú len lokálne a momentálne danosti – pozície času či priestoru, ktoré zaujíma bytosť a slúžia k momentálnemu rozvoju tejto bytosti. Potravou Duchaduše je všeobjímajúca láska prestupujúca Všetko a Všetkých v celom Stvorení.

 

Toto ti s láskou predal PtaahStvoriteľ Prvotný.

 

Ďakujem ti za túto zvesť Stvoriteľ Prvotný Pán Ježiš Kristus a tebe milí Ptaah.

 

Prosím Ťa Pán Ježiš Kristus o overenie tohto posolstva a jeho % pravdivosti.

 

„Toto posolstvo je pravdivé na 92 % môj milý Andrej. Takto sa ďalej snaž na svojej ceste. Stvoriteľ.

 

Môžem ešte prijať nejakú správu milí Stvoriteľ Prvotný Pán Ježíš Kristus, môžem sa spojiť so svojou MDB ?

 

„Ahoj Andrej, zdraví ťa tvoja MDB z 5. dimenzie.“

 

Ahoj. Aké je tvoje meno ?

 

Ptah. (neskôr som zistil, že sa to píše Ptaah)

 

Stvoriteľ Prvotný prosím Ťa, aká je pravdivosť tejto správy ?

 

„90 %.“ (takže možno chápem tých 90 %, chýbalo tam a)

 

Ďakujem Tebe MDB aj Tebe Stvoriteľ Prvotný za toto spojenie.

 

 

1687.  Doplnění k Duchovní cestě.           (Přijal Andrej)   20.10. 2002. 10:30-10:43 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Zdravím ťa Stvoriteľ Prvotný všetkého a všetkých, zdravím vás Vesmírni priatelia. Prosím Ťa o kontakt s tebou Pán Ježiš Kristus a s Tebou Ptaah, Aštar Šeran, Semjase.

 

„Ahoj Andrej,

 

hovorí k tebe Semjase, zdravím ťa a posielam ti prúdy lásky – energie. Veľmi sme radi, že si sa s nami spojil. Ahoj, zdravím ťa ja Ptaah i ja ti posielam veľa lásky.

 

Môžem prijať správu – posolstvo ?

 

„Áno môžeš, môj milí synu. V ceste človeka nastávajú okamžiky, kedy aj sebemenšie zaváhanie na jeho ceste môže mať pre neho nedozerné následky. Je stav a čas, kedy sa cíti, že nevie čomu má veriť a dostáva sa do stavu vnútornej beznádeje. Tento stav, však je len voda na mlyn negatívnym entitám, aby sa ho snažili dostať z tejto duchovnej cesty preč. Je veľmi dôležité, aby jedinec zostal vo svojom vnútornom presvedčení istý, nech sú vonkajšie okolnosti akékoľvek. Ak zostane vnútorne istý na svojej duchovnej ceste, má automaticky ochrany, ktoré mu pomáhajú prekonávať jeho duchovné skúšky tohoto charakteru – vnútornej duchovnej viery. Iba vnútorná viera je pravá viera a možnosť postúpiť o krok (oktávu) vpred na svojej duchovnej ceste. Vesmírna inteligencia je prameňom vnútornej viery v čistú pravú lásky všeobjímajúcu.

 

Ďakujem Ti Pán Ježiš Kristus za toto zjavenie.

 

Ptaah môj milý priateľ je tvoj portrét, ktorý som nakreslil, pravdivý ?  Ak je, na koľko percent ?  Môžem ho šíriť ďalej ?

 

„Áno Andrej, môj portrét je pravdivý na 93 %, viac to možné a prospešné zatiaľ nie je, môžeš ho šíriť ďalej.“

 

Ptaah, si naozaj moja MDB ?

 

„Áno, milí Andrej som Tvoja MDB.“

 

Neviem čo mám povedať, aké je moje duchovné poslanie ?

 

„Všetko sa dozvieš v čas, tvojim poslaním je pracovať pre Prvotného Stvoriteľa v oblasti šírenia a zavádzania nových pravdivých informácii v prax.

 

Fajn povieš mi niečo viac konkrétne ?

 

Čo znamená milí PtaahPán Ježiš Kristus moja vízia -GR- ?

 

„Máš bojovného Ducha, tvoja vízia bude včas odhalená, ale musíš na sebe ešte veľa pracovať tak, ako doteraz. Máme radosť, ak takto niekto postupuje.“

 

Hm, aj keď sú tam často prebrepty ?

 

„No a čo si myslíš, že ti dáva obraz o tom, čo máš robiť správne ?“

 

Aha... Kto je moja ďalšia MDB, môžem sa s ňou spojiť ?

 

„Zdravím ťa ja som Uhrike (Urike ?? Uhike ??) z 8. dimenzie, som tvoja ďalšia MDB, dlho na teba čakáme, kým sa snami spojíš, milý Andrej.“

 

Ahoj Uhrike zdravím Ťa, už sa mi miešajú myšlienky, lúčim sa zatiaľ s Vami všetkými, mám Vás rád, ďakujem za tento kontakt. Som rád, že spojenie s vami trvá stále a že ste stále so mnou, ďakujem s láskou A.

 

 

1688.  Doplnění k Duchovní cestě…         (Přijal Andrej)       27.10. 2002. 7:45-8:15 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Stvoriteľ môj Prvotný Všetkého a Všetkých, Pán Ježiš Kristus, prosím o spojenie s Tebou a Vesmírnymi priateľmi Ptaahom, Aštarom, Semjase. Môžem dnes prijať posolstvo ?  Koľko ľudí bolo odpúzdrených za posledného polroka ?

 

„Ahoj milý Andrej, máme ťa radi a posielame ti veľa lásky a dobra. Zdraví ťa AštarPtaah. Za posledného pol roka bolo odpúzdrených 127 (nie som si istý číslom, neskor upresnené - 212) ľudí. Je to veľmi radostný proces, okamih v živote jednotlivca. Prispieva k jeho ďalšiemu rozvoju na duchovnej ceste späť k Prvotnému Stvoriteľovi a je to dôležitý bod samostatnej práce pre Stvoriteľa Prvotného, pre seba, pre všetko a všetkých. Jedinec však ďalej pracuje na sebe tak ako doteraz do bodu osvietenia a začína na samostatnej ceste a práci využívať a používať dary Ducha. Udržuje si jemnejšie láskyplnejšie vibrácie, ktoré ho vedú a pomáhajú mu v jeho práci svetelnej. Toto ti s láskou predáva Ptaah, AštarStvoriteľ Prvotný.

 

Ďakujem. Priatelia tých 127 ľudí je v celosvetovom meradle, alebo len Česko - Slovensko ?

 

„Je to samozrejme svetové meradlo.“

 

Nie je to trochu málo ?

 

„Je, ale taký je posledný vývoj. Ovšem stúpa počet ľudí, ktorý započali svoju duchovnú cestu.“

 

Môžete mi upresniť moje poslanie ?

 

„Stále platí, čo sme ti povedali pred tým. Šíriť a integrovať svetelné informácie v praxi, ostatné sa dozvieš v čas. Len ďalej takto pekne pracuj. Máme z toho radosť náš milý Andrej.“

 

Prečo sa H. s vami nespojuje, teda písomne ?

 

„Všetko má svoj čas, treba aby si každý našiel svoju cestu slobodne a s láskou. Potom je to, to pravé. Ona s nami komunikuje. Vonkajšia forma (telo) nie je najdôležitejšia. Vnútorná láskyplná komunikácia však áno.“

 

Ďakujem vám za všetko, to si bola ty Semjase ?

 

„Áno.“

 

Ptaah môj milý, tvoj portrét. Máš dlhšie vlasy ?

 

„Áno.“

 

Si starší ?

 

„Trochu.“

 

Vlasy po plecia ?

 

„Trochu dlhší účes, ale taká nenásilná zagulatenina toho, čo si urobil.“

 

Je to vhodné už na šírenie ?

 

„Sám to poznáš, kedy áno.“

 

A uniforma ?

 

„Tým sa netráp.“

 

Si vesmírny, teda -GR-  galakticky jazdec ?

 

„Také niečo, dbáme na výchovný kódex darebákov.“

 

Máš veľkú flotilu pre tento účel ?

 

„Na túto prácu postačujúcu.“

 

Sú tie lode Stardust trieda ?  (stardust = hviezdny prach, obr. 794, 795)

 

„Podaktoré áno, je to špecifické.“

 

Posádka ?

 

„800-1500 členov – špecifické, záleží od poslania.“

 

Priemer ?

 

„Okolo kilometra, ako ktoré, ale môže byť tvoj odhad 800-1200 metrov.“

 

Výzbroj ?

 

„Špecifická.“

 

Akčný rádius ?

 

„Galaxia a hlavne tento sektor.

 

Ďakujem ti za všetko a milujem ťa.

 

„Aj ja teba milujem Andrej, posielam ti lásku.“

 

Ďakujem Vám za všetko, vesmírni priatelia, aj Tebe Pán Ježiš Kristus za ochranu a možnosť tohto spojenia. Posielam Vám všetkým láskou. A.

 

(informácie týkajúce sa GR som pocitovo vnímal ako opatrné)

 

Stvoriteľ môj Prvotný, na koľko percent je táto správa pravdivá ?

 

„Môj milý Andrej na 87 % ako celok.“

 

Môžeš mi povedať, koľko je to ľudí za toho polroka odpoúzdrených dospelých v percentách ?

 

„0,003 % z tých, čo začali duchovnú cestu.“

 

Je to svetové, alebo európske meradlo ?

 

„Svetové.“

 

Ďakujem veľmi. Je číslo 127 - na koľko percent pravdivé ?

 

„60 %.“

 

Je to väčšie číslo

 

„Áno.“

 

Je väčšie o 10 ?

 

„Áno.“

 

Je väčšie o 100 ?

 

„Nie.“

 

Je to približne okolo cca 150 ľudí ?

 

„Áno.“

 

Ďakujem.

 

(Poznámka neskôr: Matematicky by to bolo okolo 212 ľudí. Teda keď je číslo 127 pravdivé na 60 %, teda 127 je 60 %, takže 100 % je cca 211,6 čo je viac ako 10 ale menej ako 100 od 127. Toto číslo 212 pocitovo sedelo.)

 

 

1689.  Modlitba.                               (Přijal Andrej)                        28.10. 2002. 6:20 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

 

Pán Ježiš Kristus, ktorý si na nebesiach, v nás, na Zemi aj v zóne vymiestnenia,

posväť sa Láskou Meno Tvoje, príď Láska kráľovstvo Tvoje,

buď Láska vôľa Tvoja, tak ako v nebi tak na Zemi i v zóne vymiestnenia,

daj nám Lásku chlieb náš každodenný a odpusť nám s Láskou naše viny,

tak ako sa i my snažíme s láskou odpúšťať naším vinníkom,

a neuveď nás do pokušenia, ale zbav nás zlého

a uveď nás do večnej Lásky na veky vekov.

 

Amen.

 

 

1690.  Rozhovor a Přáteli vesmírnými.     (Přijal Andrej)          3.11. 2002. 8:50-9:15 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Dobré ráno Stvoriteľ, Dobré ráno všetci, zdravím vás Vesmírni priatelia. Stvoriteľ môj Prvotný, prosím o kontakt s Tebou a vesmírnymi priateľmi. Môžem dnes prijať správu ?

 

„Ahoj Andrej, zdravíme ťa a posielame ti prúdy lásky. Dnes máte krásny deň využi to na prechádzku po prírode, neseď stále za počítačom (úsmev.) Na tvoju otázku o jedle je jednoduchá odpoveď (chuť na všetko a zároveň na nič). Tento stav vzniká nevyvážením energií. Pre toto vyváženie, aby sa energie nebili, je treba harmonizovať svoje fyzické telo. A to už trebárs prechádzkou v prírode spojenou so správnym dýchaním, meditáciou, jemnou hudbou a hlavne kontrolou svojich myšlienok. Hlavné je byť stále plný lásky. Stvoriteľ je stále s vami, vy buďte stále s Ním. Toto ti s láskou predala SemjasePtaah.

 

Ďakujem vám milí priatelia za toto posolstvo, aj ja vám posielam veľa lásky, mám vás rád.

 

Milý Ptaah, ako je to s ovládacími technológiami, sú stále na postupe, alebo sa to pribrzďuje ?

 

„Nuž, vývoj udalostí je stále v pohybe. Negatívne entity stále budujú svoju diabolskú elektronickú mašinériu. Zastaviť ich nie je jednoduché, ale stále je to ešte možné. Vy, ktorí pracujete v šírení informácií, pracujte s láskou ďalej, budeme vám pomáhať v rámci možností a zákonov nášho milovaného Stvoriteľa. Posielam ti brat môj veľa lásky a dobra. Ptaah.

 

Ďakujem Ptaah za všetko, ďakujem ti Stvoriteľ za ochranu a za toto spojenie s Vesmírnymi priateľmi. Ahojte všetci.

 

 

1691.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.     (Přijal Andrej)          9.11. 2002. 8:27-9:02 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Prajem Vám Všetkým dobré ráno milí priatelia a náš Stvoriteľ Prvotný. Stvoriteľ Prvotný prosím Ťa o spojenie o kontakt s Tebou, so Stvoriteľom nášho vesmíru a Vesmírnymi priateľmi a taktiež s planétou Zem, prekrásnou bytosťou, našou mamou. Ďakujem Ti za to Stvoriteľ Prvotný.

 

„Ahoj Andrej, zdravím ťa láskyplným pozdravom ja, Stvoriteľ tohto Vesmíru, praješ si niečo vedieť ?“

 

Áno, môžem od Teba prijať posolstvo ?

 

„Áno.

 

Deti moje žite v láske a vyciťujte lásku a dobro, v tom je vaša spása. Nezaoberajte sa zbytočne hrubými vibráciami, ale prežívajte nekonečný láskyplný okamih prítomnosti a budete láska. Nenechajte sa ovládať entitami, ktoré stratili pojem o Jednote, splynutím so všetkým a jedinečnosti jednotlivca, tvoriaceho prepojený celok naplnený nekonečnou láskou nášho milovaného Stvoriteľa Prvotného Všetkého a Všetkých. S láskou žite, lásku vám posielam. Toto ti predal s láskou Stvoriteľ tohto VesmíruPtaah.

 

Ďakujem Vám za takéto milé a láskyplné posolstvo. Milujem Vás.

 

Jamahama, biológ – lekár ďakujem ti za všetko, mám ťa rád.

 

„Ahojky Andrej, zdravím ťa ja Jamahama biológ–lekár. I ja ťa mám rád, teraz už vieš čoho sa v budúcnosti vyvarovať (prechladnutie). Neber to tak vážne, je to dobré pre tvoje poučenie a je to jedna z mnohých skúšok, ktoré zvládaš. My ti ďakujeme i my tým získavame poznanie. Lásku ti posielam v silných prúdoch energie, tvoj Jamahama.“

 

Jamahama, rád sa od teba dozviem nové informácie a budem rád, ak budeš môj svetelný sprievodca v tejto oblasti.

 

„Všetko je možné priateľ môj, všetko záleží od volieb, ktoré učiníš.“

 

Ďakujem ti za kontakt.

 

Milá mama Zem, mám Ťa rád môžem s tebou hovoriť ?

 

„Áno, Andrej aj ja ťa mám rada a som rada, ak sa so mnou spájate deti moje, pomáhate mi tým a pomáhate si sebe. Sme jeden celok, nezabúdajte na to deti, žijeme spolu, dýchame lásku spolu. Andrej môj, je dôležité, aby si spolu s H. trávil v týchto hrubých časoch častejšie chvíle v čistej prírode.

 

Deti moje mám vás rada. Vaša planéta Zem.“

 

Ďakujem ti mama Zem za tento prvý kontakt.

 

„Prvý ?“

 

Teda prvý písomný.

 

„Tak.“

 

Ptaah, brat môj milý, si tu ?

 

„Ahoj Andrej, som tu, zdravím ťa a posielam ti veľa lásky a jemných energií pre teba potrebných.“

 

Ptaah, poznali sme sa v minulých životoch z H.?

 

„Áno, boli ste spolu, poznali ste sa.“

 

A s Ivom ?

 

„Áno, aj toho ste poznali.“

 

Hm. Ako sa máš a čo práve teraz robíš ?

 

„Mám sa dobre, monitorujem teraz jednu z oblasti Zeme v strednom oceáne. Je to rutinná záležitosť, ovšem vyžadujúca si našej pozornosti.“

 

V akej lodi sa nachádzaš ?

 

„Je to loď z priemerom 2,3 km a vznáša sa vo výške cca 5 km nad povrchom Shan.“

 

Je to pravda, že teraz komunikujeme ?

 

„Áno !“ (smiech)

 

Je vás veľa na lodi ?

 

„Je nás 950.“

 

Tak pozdravujem všetkých.

 

„Aj oni ťa zdravia a zasielajú ti lásku.“

 

Ptaah, mám zaradiť tie nové dva články o čipoch na stránku ?

 

„Áno, kľudne ich tam daj.“

 

A, čo článok o ean kódoch ?

 

„Čo myslíš sám, je to dobré ?“

 

Neviem, mám z toho zmiešané pocity.

 

„Tak sa zachovaj tak ako cítiš, to je hlavné.“

 

Ptaah, koľko máš rokov ?

 

730.

 

Hm, je to pravda ?

 

„Áno.“

 

Dlho si pilotom ?

 

„Óóó, dlho.“

 

Máš hnedé, alebo blond vlasy ? (portrét)

 

„No, tmavší blond.“

 

Ptaah môj, maj sa dobre a lepšie, s láskou A.

 

Stvoriteľ môj Prvotný, prosím o overenie týchto správ na koľko % sú pravdivé a o kontakt s Tebou.

 

„Ahoj môj milovaný Andrej, tvoj príjem bol dnes na úrovni 93 - 95 %. Čož je dobré. Máš na Mňa otázku, ani ju nepíš, odpoviem ti.

 

Nevadí že nerozlišuješ medzi Mnou a Ježišom, sme jedno, ak nás berieš ako jedno, je to správne. A k tomu, že si sa sám sebe včera priznal, že tvoje city sú väčšie k Ježišovi ako ku Mne – veď sme jedno. A Ježíš ti je predsa bližšie, je to normálne. S láskou nekonečnou tvoj Stvoriteľ Prvotný, Pán Ježíš Kristus.

 

Ďakujem za všetko Stvoriteľ môj, za ochrany a kontakt a s Tebou a Vesmírnymi priateľmi. Mám Vás Všetkých rád. Ďakujem Priatelia.

 

 

1692.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.     (Přijal Andrej)        10.11. 2002. 7:04-7:29 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Pán Ježiš Kristus, prosím o kontakt s Tebou a s Vesmírnymi priateľmi, prosím Ťa pokorne o ochranu pri tejto komunikácii, prosím o ochranu stále. Môžem prijať správu ?

 

„Áno, milý Andrej môžeš, všetci ťa zdravíme máme takto radosť, že sa snami takto spájaš, posielame ti nekonečné prúdy lásky my a Stvoriteľ. Radosť nám urobila včerajšia situácia (maličká prednáška), ktorú si riešil. Bolo to dobré, agenti tmy boli zaskočení. Len „musíš“ nechať dýchať viacej tie osoby. Bol si moc rýchly a chrlil si na nich informácie. To ale všetko zvládneš, len viacej vyciťovať a nepohrúžiť sa do toho, stále maj nad sebou plnú kontrolu a prehľad o vibráciách v okolí a podľa toho pridávaj, alebo uberaj na rýchlosti – intenzite predávania informácií. Každý je jedinečný. Pokračuj takto ďalej vo svojej duchovnej svetelnej práci. Rozvíjaj svoju láskyplnosť a pokorne budeš stúpať ďalej. Toto ti s láskou predal Stvoriteľ Prvotný a my, Vesmírny priatelia.“

 

Ďakujem za vaše slová a rady (mal som s toho ten istý pocit), mám Vás rád.

 

Stvoriteľ môžem sa spojiť s moju MDB z 8.dimenzie Uhireke. Alebo ako sa presne volá.

 

„Áno, to som ja tvoja MDB, volám sa Uhiréke, som žena v tvojom ponímaní. Zdravím ťa a posielam ti láskou posilnený pozdrav od nás všetkých tvojich priateľov. Teší nás, keď máš v sebe lásky vibrácie a takto ich udržuješ. To je cesta a cieľ zároveň. Preto, lebo Stvoriteľ je láska. Ak žiješ lásku, žiješ Stvoriteľa. Stále vám to hovoríme, stále vám to pripomíname, lebo toto je kľúč Stvorenia a života. Je to najväčší dar od nášho milovaného Stvoriteľa nám, jeho deťom. Pamätajte na to, On je s vami stále a láskou vašou ho pozývate k sebe a k svojmu životu. On/Ona na to čaká kedy Ho/Ju oslovíte a to je pre Neho/Ňu radosť preveliká !

 

Toto ti s láskou predala Uhiréke tvoja MDB.“

 

Ďakujem za toto. Mám ťa rád.

 

„A teraz ťa zdravím ja Ptaah. Viem, že chceš so mnou hovoriť. Posielam ti lásku a dobro, brat môj, mám radosť, keď takto pracuješ, sme s tebou a pomáhame ti.“

 

Za to vám s láskou ďakujem priatelia a Stvoriteľ. Ako sa má informovanosť o svetelných informáciách ?

 

„Nuž, „lavína sa spustila“. Ľudia sú informovaní stále vo väčších počtoch. Sám vieš ako to podaktorí berú, ale informácia je v nich zaklíčená a čaká, kým príde jej čas, aby povstala a pomohla človeku sa realizovať na svojej ceste za Stvoriteľom Prvotným Všetkého a Všetkých. Pokračujte svetelné bytosti tam na Zemi vo svojej svetelnej práci a nenechajte sa odradiť. Sme s vami. S láskou Ptaah.

 

Ďakujem Tebe Ptaah aj Tebe Stvoriteľ za všetko. Lásku Vám posielam.

 

 

1693.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.     (Přijal Andrej)        14.11. 2002. 9:19-9:52 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Ahojte, prajem príjemné ráno Vám všetkým vesmírnym priateľom a Tebe Stvoriteľ Prvotný, Vám všetkým svetelným bytostiam. Stvoriteľ prosím Ťa o kontakt s Tebou a Vesmírnymi priateľmi. Ďakujem Ti za to. Môžem dnes prijať posolstvo ?

 

„Áno Andrej, zdravíme ťa veľmi a posielame ti nekončiace prúdy lásky. Dnes si môžeme pohovoriť o téme LÁSKA. Už vieš z predošlých tvojich štúdií, čo je to pravá láska – teda máš o tom aspoň základný obraz. Láska je všetko, láska je Stvoriteľ, je to jeho esencia, všetko prestupujúca, všetko vyživujúca, je to motivačná energia života a existencie. Je to evolúcia.

 

Čo to nie je. Vieš veľa vecí u vás na Zemi sa nazýva láska, ale je to len ilúzia tohto slova. Láska nič nepýta, nekalkuluje, neočakáva, nespútava, nezašľapáva ani nediktuje. Je nezištná a dávajúca, a samozrejme láska prijíma lásku, ale neočakáva, že ju dostane. Aj keď vesmírny zákon hovorí, že čo dávaš, to dostávaš, láska proste nekalkuluje. Láska je čistota, svetlo, teplo a všetko príjemné v živote. Je to najväčší dar Stvoriteľa Prvotného nám stvoreným bytostiam a druhým darom je, že i my môžeme lásku dávať všetkým bytostiam a tým ju dávame aj Stvoriteľovi. Páčilo sa Ti slovné spojenie: Esencia života. Hovoril si si, že je to nádherný pojem, ale nevedel si, čo vlastne znamená. Teraz už vieš, je to láska. Milujeme ťa, dávame ti lásku, všetkých milujeme a dávame im lásku. Sme šťastní, keď sú ju schopní prijať a použiť vo svoj prospech a ten v prospech všetkých. Toto ti s láskou predal Ptaah, Stvoriteľ a Vesmírni priatelia.“

 

Ďakujem Vám za túto správu milí priatelia, mám Vás rád.

 

Milí PtaahStvoriteľ Prvotný, môžem sa spojiť s mojou ďalšou MDB ?  Zdravím aj teba Uhiréke.

 

„Ahoj drobček. Tu je tvoja MBD zo 7. dimenzie. Volám sa Clára (Klára).“

 

Ahoj Klárika. Čím si tam u Vás ?

 

„Som biológ – lekárka, mám na starosti jednu materskú loď z našej flotily.“

 

V akej si flotile ?

 

„V Aštarovej, drobček.“

 

Hmm. Prečo drobček ?

 

„Veď to vieš.“

 

Viem, tak poraď ako na to ?

 

„No veď som ti už radila dávno. Je to myseľ, všetko je myseľ. Ako sám tomu hovoríš, kontrola mysle.“

 

Aha. Posielam Ti lásku. Koľko máš rokov ?

 

„11 000.“

 

Hmm. To si teda toho pamätáš.

 

„Ako ty, ako ty.“

 

Klárika, môžem ťa takto nazývať ?

 

„Áno.“

 

Máš priateľa ?

 

„Áno, aj ten ťa pozdravuje.“

 

Ďakujem. Martin ?

 

„Nehádaj.“

 

Dobre, maj sa zatiaľ pekne.

 

„Ahoj drobček, s láskou sa lúčim.“

 

Ahoj Uhiréke, čo robíš ?

 

„Práve sa nachádzam v meditačnej fáze.“

 

Nevyrušujem ?

 

„Nie, to sa nedá. Komunikujem s veľa bytosťami.“

 

Hmm. Poznáš všetky naše MDB ?

 

„Áno.“

 

Ešte je nejaká v negatívnom stave ?

 

„Nie, aj áno.“

 

No okrem mňa.

 

„Nie.“

 

Je to so mnou tak zlé ?

 

„Nie, nie (smiech). Len stále pochybuješ o určitých veciach, aj o tom, čo píšeš, aj keď nie moc, ale určitá miera tam je, čo nakoniec je dobre, aspoň máš kontrolu.“

 

No ja viem. Čo je tvoja náplň práce ?

 

„No predsa práca pre nášho Stvoriteľa. Ja viem, čo myslíš, pracujem s myšlienkami, ťažko sa to vysvetľuje, nič tam také nemáte.“

 

Fajn. Maj sa pekne, posielam ti lásku. Ahoj.

 

„Aj ty buď v láske. Posielam ti lásku a dobro.“

 

Ahojte všetci. Stvoriteľ, ďakujem Ti za tento kontakt a ochranu. S láskou sa lúčim.

 

 

1694.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.     (Přijal Andrej)        16.11. 2002. 9:11-9:48 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Pekné ráno Vám želám, Vesmírni priatelia a Stvoriteľ Prvotný. Pán Ježiš Kristus, vrúcne Ťa prosím o spojenie s Tebou a Vesmírnymi priateľmi, prosím Ťa o ochranu tohto spojenia. Prosím o spojenie s Ptaahom.

 

„Ahoj Andrej, zdravím ťa ja, Ptaah. Posielam ti veľké prúdy lásky a dobra.“

 

Ahoj Ptaah, aj ja ťa zdravím a posielam ti veľa lásky. Asi vieš, na čo sa opýtam. Prosím o potvrdenie Ivového zdelenia. Ivo prijal, že momentálne, teda v tej dobe, keď to prijal (sdelenie 1561 zo 27.11. 2001), je počet odpúzdrených ľudí asi 100 000. Požiadal ma o overenie tohto čísla a ja prosím teba, brat môj, o jeho potvrdenie, alebo nepotvrdenie, prípadne o jeho percentuálnu pravdivosť.

 

„Áno, toto číslo zodpovedá približne stavu v tejto dobe. Dnes sa nelíši o veľký rozdiel. Pravdivosť tohto čísla je na 97 %.“

 

Ďakujem. Ivo včera hovoril, že ste mu povedali, že toto číslo zahŕňa dve základné kategórie. A to tých, čo ešte neboli zapuzdrení (deti),tých, čo sa už odpúzdrili na duchovnej ceste.

 

„Áno, tak nejak to je.“

 

Môžeš mi povedať, koľko % je tých druhých, teda už odpúzdrených na duchovnej ceste z čísla – počtu 100 000 ľudí ?

 

Približne 35 %, ale toto číslo je pohyblivé vzhľadom na to, že počet odpúzdrených duší, bytostí je rátaný na jedincov.“

 

Chápem to tak, že ich je počtom málo, takže každý ďalší to trošku percentuálne pohne ?

 

„Áno, to je výstižné.“

 

Môžeš mi povedať niečo, čo ma nenapadlo, alebo mi uniklo k tejto téme ?

 

„No to je predsa tvoja práca, nie ?“ (smiech)

 

Asi áno. Takže ak rátame, že 35 % je cca 35 000 ľudí, potom to je z celkového počtu ľudí, (6,5 miliardy) na planéte Zem, cca 5,384 E na -6 %. Teda cca na 186 000 ľudí by pripadol jeden odpúzdrený človek v pravej láskyplnej komunikácii ?

 

„No teda !  (smiech) Pojal si to matematicky, ale tak nejak by to bolo. Zaujímavé číslo, že ?“

 

Smutné číslo.

 

„Ale neber to tragicky. Uvedom si, kde sa nachádzate a čo sa tam deje a pochopíš, že je to obrovský úspech. Uvedom si, že s týmito ľuďmi už – pokiaľ je to ich slobodná vôľa – negatívne entity -„ještírci“ nehnú, sú pre nich postrachom. To ale neznamená, že ich nechajú na pokoji. Stále sa snažia na nich útočiť, ale sú tam Stvoriteľove a naše ochrany. Chápeš ?“

 

Áno, tak, ako sa dá.

 

„Tak teda ti pripomeniem tvoju udalosť. Povedal si, keď si ten okamžik opisoval svojim blízkym, že sme tam stáli okolo teba. A ty si mal dojem, že je to slávnosť. Áno to bola !  Je to pre nás udalosť, keď je ďalší náš brat, alebo sestra na tejto svojej duchovnej ceste úspešní/á. My sa z toho prevelice radujeme.“

 

Už chápem, čo chceš povedať. Teda číslo je číslo, ale nevypovedá o hodnote – teda duchovnej hodnote týchto ľudí. Takže to znamená, že na momentálny stav veci je ich odpúzdrených asi dosť, aby bola situácia zvládnuteľná. Ako hovorí Stvoriteľ, všetko je tak ako má byť.

 

„Presne, v tom je pointa. Bolo by krásne, keby ich bolo viac, ale vzhľadom na vývoj na planéte Zem ich je toľko, koľko ich je.

 

No toto je teda tá povestná vesmírna matematika „ich je toľko, koľko ich je“, že ?

 

„Som rád, že ťa humor neopúšťa, ale to bola logika.“ (smiech)

 

Aha. Ptaah môj milý, ďakujem ti za túto správu a posielam ti lásku a pozdrav. Mám ťa rád.

 

„Aj ja ťa mám rád, som potešený, že si sa takto spojil. Mám z toho radosť. S láskou Ptaah.

 

Ďakujem Ti Stvoriteľ za tento kontakt a za jeho ochranu. Aká je prosím % pravdivosť tejto správy ?

 

„95 %.“

 

Ďakujem a milujem Ťa Pán Ježiš Kristus.

 

„Aj ja, dieťa moje, ťa veľmi milujem.“

 

 

1695.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.     (Přijal Andrej)        20.11. 2002. 9:07-9:41 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Dobré ráno Stvoriteľ Prvotný – Pán Ježiš Kristus, zdravím vás vesmírni priatelia. Prosím Ťa Pán Ježiš Kristus o kontakt s Tebou a vesmírnymi priateľmi. Pán Ježiš Kristus, prosím o overenie čísla, koľko je odpúzdrených ľudí na duchovnej ceste, teda tých, ktorí boli odpúzdrení. Môžem prijať toto posolstvo ?

 

„Ahoj môj Andrej. Pozdravujem ťa a posielam ti lásku a jemné energie. Môžeš prijať túto správu. Odpúzdrených ľudí na duchovnej ceste, tí, čo dosiahli bod odpúzdrenia, je 33 600 ku dnešnému dňu.“

 

Pán Ježiš Kristus, je toto číslo pravdivé ?

 

„Áno.“

 

Môžeš mi toto číslo upresniť na počet jednotlivcov presne ?

 

33 641.

 

Je toto číslo pravdivé ?

 

„Áno.“

 

Na koľko % je toto posolstvo pravdivé, Pán Ježiš Kristus ?

 

„97 %.“

 

Pán Ježiš Kristus je na koľko % pravdivé číslo 33 641 ?

 

„99 %.“

 

Hm, je možné, aby niekto z odpúzdrených ľudí bol znova zapúzdrený a klesal na špirále späť do kotevného – spiaceho bodu?

 

Áno, je to možné.

 

Ak sa to dá % vyčísliť, koľko % ľudí klesne späť resp. kleslo späť ?

 

Medzi 10 – 15 % sa navracia po špirále, ale zákonite nemusí klesnúť až do spiaceho, alebo teda kotevného bodu. Môže klesnúť o otáčku, alebo viac, či prerušiť svoju cestu duchovnú.

 

Aha, všetci z tých 33 641 ľudí sú živí a nachádzajú sa na planéte Zem ?

 

„Aj áno, aj nie, ale živí sú všetci.“

 

Ďakujem ti s láskou za toto posolstvo, Pán Ježiš Kristus môj milovaný. Mám Ťa rád. Môžem hovoriť s Ptaahom ?

 

„Ahoj, brat môj. Zdravím ťa ja, Ptaah. Posielam ti prúdy lásky, chceš sa spýtať na predošlú komunikáciu ?“

 

Áno.

 

„No treba sa odosobniť a naozaj prijímať je správne, že sa snažíš čistiť myseľ a zaháňať pochybnosti.“

 

Takže treba fungovať ako rádio ?

 

„Áno, rádio, ktoré vyciťuje.“

 

Portrét je dobrý ?

 

„Ujde.“ (smiech)

 

Nemôžem si pomôcť, ale neviem si ťa predstaviť z dlhými vlasmi.

 

„Daj na svoj cit.“

 

Ptaah, ako je možné, že traja kontaktéry prijali tri čísla: 6 500, 9 500, 35 000 ?

 

„Boli to tie isté otázky ?“

 

To neviem. Ktoré je z nich pravdivé ?

 

„Odpoveď si dostal.“

 

Hm. Vidím tam zaujímavú koncepciu 3 x 5, žeby dimenzia ?  Viackrát 0 (nula), žeby Zem ?  A potom 6 – 9 – 3, kód našej Zeme. Nikdy som to neposkladal v správnom poradí, či je to 369, 639, 693, . . .

 

„Ale poskladal, popracuj na tom.“

 

Až to budem mať hotové, spýtam sa ťa na to.

 

„Urob tak, ako to cítiš.“

 

Ďakujem ti Ptaah za kontakt, posielam ti lásku a pozdravujem všetkých. Ďakujem Ti Stvoriteľ Prvotný za ochranu a tento kontakt. S láskou A.

 

 

1696.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.       (Přijala H.)                        20.11. 2002. Dopoledne.

    Místo: Trenčín.

 

Tieto číselné správy boli prijaté vnútornou komunikáciou bez písania. Je to iba časť rozhovoru...

 

...milá planéta Zem koľko sa tu momentálne nachádza odpúzdrených duší, bez detí ?

 

„16 350.“

 

ďakujem....

...Pán Ježiš Kristus aký je počet k dnešnému dňu odpúzdrených duší na tejto planéte, bez detí ?

 

„Okolo 17 000.“

 

ďakujem....

 

 

1697.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.       (Přijala H.)                      20.11. 2002. 19:15 hodin.

    Místo: Trenčín.

 

Zdravím Ťa Pane Ježiši Kriste. Posielam Ti lásku, prúdy lásky. Prosím Ťa o odpoveď na otázku: Koľko je odpúzdrených ľudí na duchovnej ceste, teda tých, ktorí boli odpúzdrený ?

 

„Aj ja Ti posielam prúdy lásky. Píš si číslo, ktoré sa snažíte už tak dávno dať do povedomia ľudí. Je to číslo 31 258.“

 

Ďakujem Ti Pane Ježiši Kriste za toto číslo, ale aj tak, prečo je zas iné ako všetky ostatné ?

 

„Je to tak, ako to má byť.“

 

Koľko je detí, ktoré ešte neboli zapúzdrené ?

 

„Toto číslo je zaujímavé pre vás všetkých. Na vás a váš vplyv závisí, či sa číslo 73 231 začne rozvíjať, alebo už nie.“

 

Ďakujem Ti Pane Ježiši Kriste. Posielam Ti prúdy lásky a dobra.

 

„Aj ja ti posielam lásku.“

 

Prosím odpovedz mi ešte na jednu otázku. (Andrejko je pri chuti – je zvedavý.)

 

„Pýtaj sa, smelo do toho.“

 

Prečo toto číslo tak pulzuje a mení stále svoju hodnotu ?

 

„Je to číslo zmien, ktoré sa dejú. Vy si ich neuvedomujete, ale dopad sa netýka len a len vás. Toto číslo sa zaoberá vývojom a rastom, ktorý sa mení a modifikuje stále a vždy. Preto je to číslo aké je. Všetko je v rozhodnutí a prijatí vo vašom vnútri, vo vašej viere.“

 

Ďakujem Ti Pane Ježiši Kriste. Posielam Ti lásku, tú najsvetelnejšiu akú si dokážem predstaviť. Milujem Ťa.

 

„Aj ja ťa milujem a posielam ti lásku, lásku, lásku.“

 

Ivo, keď som si prečítal manželkinu správu, spomenul som si na jeden rozhovor s Ptaahom, keď raz povedal .... chovaj sa ako osvietený a budeš osvietený...

 

Vtedy ma napadlo, neviem či je to správne, že ľudia môžu byť odpúzdrený aj dočasne na splnenie nejakého konkrétneho poslania a ani si to neuvedomujú. Že to záleží od konkrétnej situácie a potom sa vracajú naspäť do normálu.

 

Tak ako teba vyňal stvoriteľ z tejto reality, aby si mohol prijať 100 % posolstvo a potom si bol vrátený späť...

 

 

1698.  Rozhovor s Přáteli vesmírnými.       (Přijal Andrej)              20.11. 2002. 19:20 hodin.

    Místo: Slovensko.

 

Pán Ježiš Kristus, prosím o spojenie s Tebou. Mám na Teba ešte jednu otázku:

 

Koľko ľudí dosiahlo trvalé odpúzdrenie, teda sú natoľko v postupe na svojej duchovnej ceste, že nastúpili na poslednú otáčku špirály duchovného rastu a smerujú do bodu osvietenia ?

 

„11 362 ľudí je v tomto bode svojej cesty.“

 

Ďakujem Ti za toto Pán Ježiš Kristus. Na koľko % je toto zdelenie pravdivé ?

 

„96 %.“

 

Môžeš mi to upresniť ?

 

„11 632.“

 

Ďakujem Ti za to. S láskou A.

 

 

Je zaujímavé, že asi naozaj záleží na presnosti myšlienok a položenej otázky. Ako som si všimol, manželka sa prvýkrát pýtala na počet odpúzdrených duší a dvakrát jej vyšlo číslo okolo 17 000, ak to prijala správne.

 

Ty si poslal dve čísla 6 500 (cítim, že to prijala žena) a 9 500 (to si prijal ty ?).

 

Ak to zrátame tak 6 500 + 9 500 + 17 000 = 33 000.

 

Prvý krát som prijal údaj 35 % (toto číslo prijate na 95 %, ak bolo prijaté správne) dospelých odpúzdrených ľudí. Z toho potom našou cestou, teda nie prijatou, vzniklo 35 000, a to preto, že sa to vyrátalo zo 100 000. Lenže číslo 100 000 nie je prijaté na 100 % ale na 97 %. Takže je tam možná odchýlka od 35 000.

 

Na druhýkrát som sa pýtal priamo na číslo a prijal som udaj 33 641 (prijate v tom momente na 99 %, ak je to správne). A s Ptaahom sme došli k záveru že otázky neboli rovnako položené. Preto som poprosil manželku, nech písomne prijme správu a nech doslovne položí tu istú otázku, ako som položil ja. Prijala číslo 31 258 a následne ešte číslo nezapuzdrených detí a to 73 231, čo je spolu cca niečo cez 100 000. Následné z toho vyplynulo že to bude... (teda nebudem to opakovať je to v predošlých „zdeleniach“)

 

.... že trvale odpúzdrených dospelých je 11 632 a teda zbytok z tých 33 641 budú asi dynamicky teda dočasne odpúzdrené bytosti. Zaujímavé že 11 362 je zase tretina. (aj 35 % z tých 100 000 to bola cca tretina)

 

Rád by som od teba obdržal, ak je to možné, znenie otázok vzťahujúcich sa k číslam 6 500 a 9500.

 

A bolo by zaujímavé keby tí kontaktéri, ktorý sa pýtali pred tým, položili tu istú doslovnú otázku, ktorú sme kládli.

 

 

1699.  Struktura stavu odpouzdřených bytostí na planetě Zemi – shrnutí, obr. 769-772. 

     (Přijal Andrej a Ivo a. Benda)  23.11. 2002.

    Místo: Slovensko.

 

 

STRUKTURA STAVU ODPOUZDŘENÝCH BYTOSTÍ NA PLANETĚ ZEMI

 

Tato čísla jsou jen informativní, stav a počet bytostí je stále v pohybu. Stav k 23.11.2002.

 

Jde o odpouzdření Ducha a dušeprotonového pouzdra odpovídajícího fyzického těla během duchovní cesty prací světelnou - LÁSKOU.

 

 

Doplňující informace: Za posledního půlroku bylo odpouzdřeno asi 212 lidí na planetě Zemi.

 

 

 

1700. Boží Láska spasí svět.                (Přijala Alena K.)                                         20.11.2002.

                                                                        Místo: Karviná.

 

 

BOŽÍ LÁSKA SPASÍ SVĚT

 

 

„Boží láska spasí svět,

musíme však začít hned.

 

Čím víc lásky rozdáme,

tím více ji získáme.

 

Až zaplaví celý svět,

pokvete pak každý květ.

 

Proto miluj dnes a teď…

 

V srdci Božím vzniká láska,

celý širý Vesmír – láska.

 

Má ji každý k dispozici,

na Zemi i na Měsíci.

 

Stačí se jí otevřít,

milovat a uvěřit.

 

Je to naše naděje

jež nás zahřeje.“

 

 

 

1701. Největší piktogram – 6 spirál (340), obr. 775.   (Přijal Ivo A. Benda.)

 27.11.2002.  21:00-21:40 hodin.

                                                                        Místo: Česká Lípa.

 

Sdělení 1701 je přijato k největšímu piktogramu v obilí o průměru přes 260 m, který byl pořízen Vesmírnými přáteli – Ptaahovou flotilou 12.8.2001- obr. 775. Celý piktogram se sestaven pouze ze 409 dotýkajících se plných kruhů tvořících 6 spirál – ramen ze středu, jejichž konce se dotýkají poloviny sousedního ramene. Bylo to vyvrcholení všech dosavadních piktogramů na planetě Zemi, které pozorovatelé označili za nejimpozantnější útvar, jaký se kdy objevil. Ležel na úbočí kopce ve Wiltshire v Anglii. Některé z kruhů mají průměr až 24 metrů (jako velký dům) a celá formace se rozprostírá na ploše 60 000 m čtverečních. Nepodařilo se uspokojivě vysvětlit, jak by se něco podobného dalo stihnout lidským přístupem za jedinou letní noc (je krátká). Navíc elektrostatické a magnetické měření ukázalo, že elektrostatické napětí v soustředných kruzích dosahuje hodnotu až 80 voltů. (Popis z původního zdroje – pozn. zpracovatele.)

 

Pro pochopení předané informace je potřeba mít znalosti Duchovního učení (viz www.vesmirni-lide.cz a zde zvláště NOVÉ ZJEVENÍ) a minimální základy numerologie. Pro příjemce je navíc nezbytná kvalitní niterná komunikace v lásce a pokoře. Tedy celkově je potřeba být v pokročilejší pozici Duchovní cesty.

 

Přijal Pavel K.:

 

„Datum vzniku 12.8.2001: Numerologický součet čísel je: 1 + 2 + 8 + 2 + 1 = 14 a to je: 1 + 4 = 5 = 5. DIMENZE – PŘEVIBROVÁNÍ – informace k důležité události Země a lidípřevibrování ze 3. do 5. dimenze.“

 

Přijal Ivo A. Benda:

 

6 ramen po 13 článcích: 6 x 13 = 78 ; 78 + 1 (střed) = 79 = 7 + 9 = 16 = 1 + 6 = 7 = DUCHOVNÍ PLNOST. Spirála znázorňuje DUCHOVNÍ CESTU POZEMSKÉHO ČLOVĚKA, v závěru ROTACE a UMOCNĚNÍ ENERGIE – PŘEVIBROVÁNÍ. Střed = výchozí bod – 3. dimenze, obvod = 5. dimenze. Napojení jakoby zpět značí v 5. dimenzi schopnost maximálně využít minulých prožitků (včetně z minulých životů), kruhy = ETAPY SE ŽIVOTY, boční kroužky značí odhazování negativních energiígenů při zvládnutých duchovních zkouškách, ale také možnosti volby jít SLEPOU CESTOU neúspěchu a chyb (jakoby plýtvání energie). Rozměry kruhů mají info o INTENZITĚ – pracnosti – duchovní práce: 2. půlka spirál se již ZMENŠUJE, neboť je více vysvobozená z pasti negativního stavu a spojení s jinou spirálou značí též schopnost VYUŽÍVAT INFO – prožitky svých MDB (multidimenzionálních bytostí – já), tím se SNIŽUJE odpor 2. strany, a tedy pracnost v původním chápání. Tehdy se stále více využívá darů Ducha. 6 spirál značí VZESTUP ČLOVĚKA (= 6) a také VZESTUP 6 MDB s ženským - femininním principem (láska a dobro) a mužským – maskulinním principem (pravda, moudrost), tj. celkem 12 MDB ve 12 dimenzích tohoto hmotného Vesmíru.

 

Kruhy spirál značí ETAPY V DUCHOVNÍ CESTĚ: Kruhy jsou RŮZNÉ, ne stejné, zato střed a 6 spirál a jejich propojení je JEDNOZNAČNÉ. Těch, které se NEDOTÝKAJÍ středu (Stvořitel) a další spirály (Jednota), je 11 !  1+1 je zvýrazněná 2 PRŮNIK pozitivního a negativního stavu !  Největší kruh na spirále značí BOD ZVRATU – OBRATU, tj. když dochází k OBNOVENÍ pevného spojení do JEDNOTY. Zvětšování kruhu = zvětšování oddělenosti, a opakem je zmenšování oddělenosti a je zde SYMETRIE. Výchozí dokonalá úroveň je PŘEKONÁNA vyšší dokonalou úrovní – VNĚJŠÍ KRUH, a stále do NEKONEČNA – PRINCIP POSLOUPNOSTI TVOŘENÍ. Na konci etapy je POSLEDNÍ SOUD – sebesoud – POCHOPENÍ = zapojení konců spirál a značí to také, že MDB jsou na sobě ZÁVISLÁ.

 

Dále piktogram značí popis Stvoření: Ve středu VNITŘNÍ NEBE emanující přes STŘEDNÍ NEBE (spirály) do VNĚJŠÍHO NEBE. Tam je nejzazší úroveňZOBRAZUJÍCÍ, proto to zvláštní – zpětnovazební zapojení konců spirál do středu následující spirály. To, že je sestaven JEN Z KRUHŮ značí, že v každé části celého Stvoření je STVOŘITEL PRVOTNÍ VŠEHO A VŠECH (kruh), kruhy se DOTÝKAJÍvše je se vším spojeno, tvoří CELEK – JEDNOTU. Ve středu je 6 vrcholů – začátky spirál – MERKABA. Celkem 409 kruhů: 4 + 9 = 13 = 1 +12 = Stvořitel Prvotní + 12 dimenzí tohoto hmotného Vesmíru. 12 je základním strukturním číslem Stvoření, např. 12 x 4 dimenzí má celé Stvoření (12 – vnitřní, 24 střední, 12 vnější).

 

Je tam ZÁKLADNÍ PRVEK TVOŘENÍ: Nejprve ODDĚLENÍ od Stvořitele (najednou), CESTA ODDĚLENOSTI (včetně oddělení energií po stranách), a pak v nejzevnější úrovni SPOJENÍ DO JEDNOTY (postupný proces).

 

Spirála vyjadřuje ROTACI: VŠE JE V POHYBU, VE ZMĚNĚ. Znamená to také JEDINOU SPIRÁLU, kdy každé stvoření POZNÁVÁ SAMA SEBE, tj. STVOŘITELE PRVOTNÍHO VŠEHO A VŠECH, a to skrze SVÉ PROŽITKY a to poznání je NEKONEČNÉ – POHYB SPIRÁLY STÁLE DOKOLA. Pokud bereme těch 6 KROKŮ, značí, že se nejvíce poznává přes ČLOVĚKA (6) !  ZDE V NEJZAZŠÍ ZEVNĚJŠNOSTI JE NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TVORBA = ODPOVĚDI NA POLOŽENÉ OTÁZKY !“

 

 

1702. Sdělení od Aštara a Ptaaha (341).   (Přijal Ivo A. Benda.)

 10.12.2002.  13:40-14:06 hodin.

                                                                        Místo: Česká Lípa.

 

„Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Ano, jsem opět rád, že jsi se se mnou takto spojil a že ti mohu předat další informace.

 

Ano, máš otázku na umístění piktogramu spirála v Anglii (obr. 775). Jeho umístění na úbočí kopce ve Wiltshire v Anglii je ODPOVÍDAJÍCÍ MÍSTU, kde byla položena tato otázka bytostí civilizace Adam a Eva na Pravé planetě Zemi a v Pravém Stvoření. Ano, tento piktogram je SOUČÁSTÍ odpovědi na otázku: JAK by vypadal život BEZ spolupráce se Stvořitelem Prvotním všeho a všech a BEZ dodržení jeho 3 nejdůležitějších ZÁKONŮ LÁSKY. Tato odpověď je zahrnuta i v tomto piktogramu, i když plně bude zodpovězena v PLNOSTI NEGATIVNÍHO STAVU. (Viz Nové zjevení www.vesmirni-lide.cz – pozn. zpracovatele).

 

Ano, dále ti chci sdělit, že mám velikou radost ze setkání v Kladně (45 lidí) a v Českých Budějovicích (110 lidí), která opět otevřela řadě lidem oči i srdce, a která jsou zase dalším impulsem do práce světelné mnohých z nich. Ano, takto tedy mají další přesné informace o své pozici zde na této planetě Zemi a mohou se dále snažit v pomoci bližním svých v návratu domů, do Pravého Stvoření. Opět se ukazuje, že řada lidí je již pokročilejší, neboť si studují naše informace a pracují s láskou pro Stvořitele prvotního všeho a všech.

 

Dále ti chci sdělit, že také další tiskoviny zaslané do Národní knihovny v Praze obohatí tento knihovní fond a budou ku pomoci každému člověku, který se chce dozvědět pravdu a který má zájem na sobě pracovat. Ano, takto se můžeš i nadále snažit milý Ivo. Také již 1300 tebou zaslaných petic proti čipové totalitě má velký ohlas a lidé se opět zamýšlí nad svojí pozicí zde na této planetě v dnešní době. Seznamují se s rafinovaností 2. strany, jak pomocí svých loutek připravují svůj ďábelský plán k ovládání všech lidí na planetě Zemi na 99,99 %. Ano, i ve vaší zemi státní firma České radiokomunikace dobudovala větší část rozsáhlé světlovodné sítě s kapacitou přenosu 10 GB, kudy má jít v počáteční fázi většina informací k ovládání lidí. EU však připravuje rozsáhlý satelitní systém s ještě větší kapacitou zpracovaných dat, avšak odolný některým očistným procesům planety Země (zemětřesení, záplavy atd.). Ano, toto vše lidé platí ze svých mnohonásobných daní (50 %) a čelní představitelé vašeho státu o tomto takto rozhodují. Ano, vše je ve volbě každého jednotlivce jak se rozhodne a co bude dělat v nadcházejících dnech, měsících a letech.

 

My, Vesmírní Přátelé jsme vás s láskou v srdci již mnohokrát upozornili na Síly temna, které vás ve velkém ovládají. Jedině LÁSKOU a VYCIŤOVÁNÍM se můžete vysvobodit pryč z pasti negativního stavu DOMŮ, do PRAVÉHO STVOŘENÍ.

 

Toto sdělení ti milý Ivo s láskou předal Aštar, velitel Velké vesmírné flotily.“

 

„A nyní se milý Ivo připojuji já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, to, co nyní u vás probíhá, má velmi dramatický průběh z hlediska utajení a kamufláže, jakou provádí 2. strana.

 

Ano, skutečně na lidi připravují čipový totalitní systém, který jim má zabezpečit jejich ovládání na 99,99 % a pomocí takových loutek pak provést novou rasu lidí s vyššími schopnostmi, ale aby nepřišli na svoji pozici, ve které se nachází, pomocí kterých chtějí dobýt Stvořitele Prvotního všeho a všech. Ale to se jim nepodaří, neboť Stvořitel je VLASTNÍKEM všeho Stvoření, jsa Absolutní a vše toto probíhá s Jeho dovolením.

 

Ano, vydrž milý Ivo v této cestě světelné, já ti posílám společně s bratry a sestrami proudy lásky z lodí našich vesmírných. S láskou v srdci ti toto sdělení předal Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád.“

 

Děkuji vám drazí Přátelé i Tobě, Stvořiteli Prvotní všeho a všech. S láskou Ivo.

 

 

Časopis CHIP 12/2002:

 

„České radiokomunikace dokončily síť optických kabelů propojujících severní oblasti České republiky. Téměř 600 kilometrová trať je napojena na stávající část páteřní sítě ČR (Praha – Brno) a v Ostravě, Hradci Králové a v Ústí na Labem. Umožňuje přenášet digitální signály rychlostí až 10 Gb/s ; technologickým řešením je SDH společnosti Lucent Technologies. Prvním zákazníkem se stal TransGasNet.“

 

Lucent Technologies figuruje jako jeden z hlavních aktérů v PROJEKTU L.U.C.I.D. ! - viz www.vesmirni-lide.cz  - pozn. pracovatele.

 

 

1703. O tvorbě.                                 (Přijala Drahomíra K.)                                     16.7.2002.

                                                                        Místo: Praha.

Část adresného sdělení pro soukromou osobu.

 

„… Je to duše velmi nejistá sama sebou. Má ve zvyku hledat problémy tam, kde nejsou. Nemá dostatek pravé pokory a lásky k sobě samé. Pravá pokora (pro ni) znamená, mít vždy a ve všem důvěru v pevný řád věcí (dějů, jevů), směřujících správným směrem.

 

Její vnímání DOBŘE – ŠPATNĚ je zatím vyladěno na známé modely ze skušeností, které nabyla do současné doby na tomto světě. Kvalita naladění na jemnohmotnou sféru ještě není bez zábran – volná a čistá. Zmítá jí pochybnost uvěřit plně oproti tzv. „realitě“ (známému hmatatelnému, smysly uchopitelnému) postaveným faktům, které nejsou prostě pro většinu lidí „na první pohled“ tak zřejmé a zřetelné.

 

Jediná cesta vede přes úctu k nadpřirozenému, přes akceptování zákonitostí, které jsou nezávislé na naší vůli, ale člověk je velmi často závislý na nich (viz přírodní živly a jiné tzv. nevysvětlitelné úkazy). Víra v Boží milost, nezpochybnitelnou moudrost a štědrost je u ní téměř soustavně narušována pochybnostmi – v řeči projeveným „ALE“. Jelikož je však ve své podstatě velmi dobrá a štědrá, převažuje „s hůry dáno“. Měla by vše přijmout a přijímat ve svém životě jako DAR. I tzv. příkoří je v podstatě darem, neboť má smysl. Ať už posilující – člověk je nucen soustředit energii a „zabojovat“ s tzv. nepřízní osudu, něco překonat – anebo poznávací: Intuicí či čistou inteligencí. Pak používá opět zklidněnou a soustředěnou energii k vyjasnění a vyladění „věcí“, dějů a jevů.

 

Použil-li správně, dosáhl stability a v jeho světě zavládla harmonie, protože se on stal jejím nositelem a vládcem. Použil-li mylně, chybně, pak prohloubil nedorozumění a disharmonii. Nepropadne-li panice a sebeobviňování (= sebedestrukce), Vesmír mu připraví obdobnou situaci – zkoušku, v níž může uspět lépe (tzv. opravný termín). „Opravné“ situace se objevují tak dlouho, dokud se člověk nepoučí. Pokud pochopí, že na „věc“ musí jinak, jinými prostředky, lépe  - poučil se z předešlých omylů, uspěl. Soustavně mu je umožňováno, aby se vyvíjel a učil.

 

Vše, co člověk prožívá, má pevný řád, smysl a směr. HARMONIE (rovnováha) všech složek osobnosti zajišťuje postup vpřed.

 

Každý má možnost se rozhodnout, co (jaké „karty“ = energie) v životě a od života bude brát za své. Jestli chce svou mozaiku skládat ze světlých událostí, či „katastrof“. Je-li sám dostatečně uvnitř prosluněn a jist nezvratně, že právě radost, štěstí, láska a vše skutečné je jeho svaté právo prožívat, pak se tak ve velké většině případů také stane. Bude přitahovat vždy to, co s ním harmonuje, čemu sám pevně věří – o čem nepochybuje. Jeho víra je totožná s Boží vůlí. Vesmír v PRAVDĚ plní nezpochybnitelná přání a je vždy k tomuto hotov a připraven. Je-li nějaké přání zpochybněno samotným přejícím (př.: „Toto je dobré, to chci, ale …“), je jím současně popřeno, proto není bráno jako pravé přání a není vyslyšeno.

 

Prvním krokem k úspěchu je VÍRA v tento řád (KOSMU, VESMÍRU, BOŽÍ) tak pevná a vytrvalá, jak je toho jen člověk vědomě schopen. Vesmír je čistý, průzračný – nezná ironii a faleš. Každé slovo a myšlenku (přání) bere vážně, jako tón melodie. Vesmír se nemstí, nepronásleduje ani netrestá. Vesmír je čistý, jako právě vyleštěné zrdcadlo. To, co odtud přichází ke každému zpět, je pouze jeho vlastní odraz přání, tužeb, vyslovených jeho vlastní řečí, myšlením, energetickými proudy. Vše se zachovává do obrazců, které se v určité chvíli jako déšť, sněhové vločky či sluneční svit a blankytná obloha snesou zpět přesně „na hlavu“ toho, kdo je vypustil – vytvořil tím, co myslil, chtěl, projevil. Vrátilo se mu to tehdy, když to podle určitých přírodních zákonů dozrálo do určité velikosti. Jako odpařená voda vytvořila oblak, z nějž pak zaprší.

 

Je-li těch oblaků víc, může dojít k bouřce, krupobití, záplavám apod. Stejně je to s lidským myšlením, cítěním a slovním vyjadřováním. Nic se neztratí, vše se sčítá a buď se vyruší či narůstá na straně dobra i zla. Čeho je v té mysli a duši nadbytek, takové je většinou tvé prožívání darů, které se ti po čase vrátí zpět v podobě prožívaných událostí, setkání, lidských reakcí, přijímání či odmítání. Vše je tebou stvořené, takže bys to, člověče, také tak měl přijmout. Chceš-li prožívat život v lásce a radosti, obklopen radostným a laskavým okolím, vytvářej, vypouštěj, produkuj LÁSKU, RADOST, HARMONII, DŮVĚRU atd.

 

Ty jsi prvotní. U tebe a v tobě začíná změna. Hřejivé slunce plné úsměvu, klidu a pokory máš schopnost najít v sobě a vyzařovat ven. Pak se ti po jisté době začne jevit vše stejně hřejivé, usměvané, harmonické, klidné. Budeš sklízet, co sis sám vlastním úsilím zasel a přitáhl. Pokud nebudeš utopen v pochybnostech a nebudeš odsuzovat či zatracovat, nepošpiníš vlastní nebe jejich špínou. V opačném případě se s nimi zamícháš do jejich dějů – a přitáhneš na svou oblohu i mraky, které původně nebyly tvoje. Rozumíš ?

 

Sám se rozhodni, jak chceš vědomě utvářet svůj budoucí život. Změna nenastane ze dne na den, ale po čase. Vše, cos vypustil ze svého systému do Vesmíru do této chvíle, je též podle nezvratného ZÁKONA PŘÍČINY A NÁSLEDKU (karmického) nutno prožít. Vítej nepříjemné prožitky proto, že čím dříve je s pokorou a porozuměním prožiješ, tím dříve se tvé nebe rozjasní, rozhodneš-li se pro to. To, čeho se bojíš, na co myslíš, co (i neuváženě) formuluješ slovy, se ti zákonitě za nějaký čas snese na tvou hlavu – nabídne se k prožitku, abys viděl (věděl) a procítil, cos vytvořil, čemus dovolil vyrůst (vzklíčit). Neobracej se proto k minulosti a k zážitkům bolestným, nechceš-li si je znovu prožít.

 

Tvá víra a touha po změně musí být opravdová a pevná, aby přinesla kýžené ovoce. Vytvářej si jen taková přání, představy, slova a činy, která chceš v budoucnu prožívat. Jen tak se staneš skutečným tvůrcem (spolutvůrcem) svého života. V opačném případě se budeš zmítat v neočekávaných situacích, vytvořených tvou nejistotou, nestabilitou vůle – jednou tak, jindy opačně.

 

V tomto tkví celá podstata TVORBY. Za vše, co prožíváš, JSI ODPOVĚDNÝ JEN TY SÁM.

 

Totéž by bylo obrovsky záslužné naučit svoje děti a své nejbližší (vlastním příkladem ve všem najít paprsek světla, radosti, lásky a štěstí). Moudrost je rozeznat štěstí (radost, poučení) ve všem, co prožíváme a máme tady a teď.

 

Většina lidí na vaší planetě toto neumí. Honí se za chimérou, plýtvají energií, ale pravé štěstí z prožívání přítomného okamžiku jim uniká. Řád Vesmíru je pro všechny týž. Zdá-li se ti např., že někomu je dáno, aniž si to zaslouží, věz, že to tak není. Prožívá-li kdokoli štěstí, zasloužil si ho. Nechová-li se v souladu se svým štěstím budoucím, ztratí ho. Nezapomeň, že život smrtí nekončí. Vše se přenáší do následujícího (následujících) a vše se přenáší z uplynulých do tohoto.

 

Vše směřuje k vědomé (uvědomělé) tvorbě, k uvědomělému vytváření svého budoucna. To je největší a nejvyšší zodpovědnost, kterou k sobě samému, všemu (s čím přicházíš do styku) a všem na tomto světě máš. Poznání tohoto PRINCIPU TVORBY je vývojovým úkolem všech. Někdo se „probudí“ k tomuto pochopení zákonitostí života, jiný ještě ne. Tobě je toto odhaleno a máš příležitost  to použít, předávat to svému okolí (i následující generaci - dětem) nebo taky ne. Rozhodnutí je plně na tvé svobodné vůli.

 

S láskou Tvůj milující Stvořitel všeho a všech.

 

Děkuji Ti milovaný Stvořiteli za toto sdělení. S láskou a radostí ho předám všem. Díky !

 

 

1704. Vesmírné zákony.                    (Přijala Drahomíra K.)                          16.10. + 4.6.2002.

                                                                        Místo: Praha.

 

Prosím Tě Lásko, milovaný Stvořiteli, je možné seznámit se v souhrnné lekci se ZÁKONY VESMÍRU, které jsou pro celé Stvoření závazné a nezbytné ?  Je možné Tě nyní Tě nyní o takovou výukovou lekci požádat ?

 

„Ano, jistě. Jedná se o poznání zásadního významu. Velmi si vážím tvého zájmu. Je pro mě čest moci tě zasvětit do základů zákonitostí – VĚDĚNÍ.“

 

Děkuji Ti Lásko, můžeme začít ?  Jsem připravena:

 

„Já děkuji tobě. Začněme tedy:

 

(1)

Prvním Zákonem je ZÁKON ZACHOVÁNÍ ROVNOVÁHY – nebo také – ZÁKON HARMONIE – jak chceš. Tento Zákon upravuje vztahy všeho a všech. Vyrovnává handicapy, drží vše v souladu, pohromadě – V SOUZNĚNÍ VZNIKÁ VELKOLEPÁ SYMFONIE ŽIVOTA VŠEHO A VŠECH. Vše směřuje k harmonii – tam je zdraví, krása, souhra, souměr, smysl, síla, VYVÁŽENOST, VYROVNANOST, ŘÁD.

 

(2)

Druhým Zákonem je ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI STEJNÉHO STEJNÝM. Podstatou tohoto Zákona je souvztažnost stejných kvalit a jejich následná soudržnost. Spolupráce.Vydávám-li (vysílám-li) energii radosti, radují se se mnou ti, kteří mají stejný radostný náboj v sobě (JSOU S TEBOU V SOUZNĚNÍ). Ostatní hledí nechápavě anebo se s odporem vzdalují. – Tolik nejjednodušší příměr z tvého praktického prožívání v roli člověka na planetě Zemi.

 

(3)

Třetím Zákonem je ZÁKON ZACHOVÁNÍ ENERGIE. Nic, co existuje (VŠE JE ENERGIE), se nemůže ztratit. Může se jen PŘEMĚNIT, ZMĚNIT KVALITU (např. voda v páru).

 

(4)

Čtvrtým Zákonem Vesmíru je ZÁKON PROMĚNY JEDNÉ KVALITY V DRUHOU (VŠE SE MĚNÍ). Soustavná pouť od poznání k poznání a proměna na základě poznaných skutečností k praktické aplikaci nové znalosti, dovednosti = VÝVOJ, RŮST (u lidí např. reinkarnace).

 

(5)

Pátým Zákonem je ZÁKON PLYNUTÍ = POHYBU. Vše plyne v RYTMICKÝCH tocích, vše je v pohybu (vše pulsuje).

 

(6)

Šestým Zákonem je ZÁKON ODRAZU (KARMICKÝ). Co vydáváš, to se ti vrací (zrcadlí se). Prožíváš vlastní tvorbu. Myšlenky, slova i činy, které produkuješ, přitahují energie stejné kvality (ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI). Ty pak vytvářejí, nabaleny na tebou vyslané jádro (myšlenku, slovo, čin), prostor (obraz, zrdcadlo, prostředí, základ) k prožití téhož, co jsi prvotní akcí (myšlenkou …) uvedl do života (do chodu). Jak silná byla původní energie, její náboj – tedy OPRAVDOVOST přání (chtění), razance vkladu síly podložené emoce + záměru (dobrá nebo zlá vůle), tak silný a vícenásobně (opakování) silnější bude tvůj následný prožitek takto tebou vytvořené „skutečnosti“. Jsi autorem vlastního scénáře svého prožívání. PŘÍČINA, NÁSLEDEK.

 

(7)

Sedmým Zákonem je ZÁKON POSLOUPNOSTI. Je to Zákon, který určuje pořadí vývojových „kroků“. Učíš se (docházíš k poznání, „probouzíš se“) POSTUPNĚ. Druhé vychází z prvního (předešlého). Rozpomínáš se vědomě za určitých podmínek dle nabytých (osvojených, ozřejmělých, pochopených, poznaných a uvěřených = vírou přijatých za své = přitažených si) informací – tj. sumy energií vědomým prožitím jejich pravé podstaty, PRAPODSTATY.

 

(8)

Osmým Zákonem je ZÁKON SJEDNOCENÍ. Je Zákonem základní řady „desatera“. Jedná se o výzvu k JEDNOTĚ všech částí celku = jednoho spektra), ať už zájmů, příčin a následků, narovnání vztahů …). Onen Zákon praví, že VŠE JEDNO JEST. Jednota víry, Ducha i těla, jednota všeho se vším, všemu, všem a ve všem je vším. Rozumíš tomu ?

 

(9)

Devátým Zákonem je ZÁKON SMÍŘENÍ. Tento Zákon vyzývá k pokoře ve všem konání. Být pokorný znamená být smířen (= přijímat) se vším, co mi bylo, je a bude dáno. Nežehrat na nedostatky těla, duše, Ducha. Vše je jen doměle nedokonalé (vzhled, postižení …) = iluzorní. „Nedokonalost“ je dokonalá pomůcka k překonání, růstu, přeměně. Miluj všechny životní dary. Nežehrej !

 

(10)

Desátým Zákonem je ZÁKON AKTIVITY V POZNÁNÍ. Onen Zákon je dán. Je to smlouva a slib. K pravému Poznání vede cesta aktivního úsilí chtění (touhy) poznat PRAVDU o původu všeho a všech ve všem, vždy a všude.“

 

Milovaný Stvořiteli Prvotní všeho a všech, je naše lekce o vesmírných Zákonech u konce ?

 

„Ano, skončili jsme. Znáš všechny základní Zákony, s nimiž je třeba pracovat a na nich stavět. Obsahují všechno podstatné – lásku, světlo, svobodu, harmonii, lásku, světlo, bohatství i moudrost v poznávání, poznání PRAVDY = pravé podstaty života (bytí, existence).

 

Přemýšlej nad nimi, prociťuj jejich obsah, vzpomínky v tichu srdcem až ke kořenům svého vývoje (vzniku). Vše máš uloženo v paměti při sobě. Snaž se nebránit poznání, pak uspěješ v porozumění a chápání lehce jako vánek nad mořem za slunného dne plného vůně, hebkosti, něhy a radosti. Seber sílu, soustřeď tam, kam chceš vidět (= znát, vědět) a s Mojí pomocí Pravdu najdeme, věř Mi.

 

Stvořitel Prvotní všeho a všech.

 

Děkuji Ti milovaný Stvořiteli za všechna sdělení a pro dnešek se loučím. Drahomíra.

 

 

1705. Mozek.                                    (Přijala Drahomíra K.)                                      22.9.2001.

                                                                        Místo: Praha.

 

Mohu s tebou Lásko nyní hovořit o funkci mozku v pravém a plném využití všech jeho možností ?  Co je jeho účelem v plné míře využití ?  Jaké možnosti skýtá k odhalení a využití konkrétně nám, lidem v této době na planetě Zemi ?  Které jeho funkce nevyužívám (z nevědomosti), přestože mohu já osobně ?  Tvoje rady a vysvětlení k otázkám, které mě momentálně nenapadly, a jsou pro porozumění důležité ?  Lze Tě o takovouto sumu informací vůbec požádat ?

 

„Ano, jistě, dítě moje. Lze Mě požádat o cokoli. Jsem s tebou nepřetržitě, abych tě vedl a pomáhal ti na postupu po tvé cestě domů.“

 

Děkuji Ti, Lásko. Jsem velmi vděčná, jsem vděčná životu za poznání a poznání za bohatší život – rozšiřující se vědomí stálou Tvojí pomocí. Díky !

 

„Za málo, lásko. Přejděme k věci. Koncepci ponech prosím na Mně. Vše vyplyne snadněji v novém zřetelnějším náhledu a pochopení. Začněme tedy:

 

MOZEK je orgánem, který byl vytvořen samou Podstatou života pro využití všeho pro všechny, všemu a všem. Jedná se o nejsložitější „přístroj“ v celém Stvoření. Jeho funkcí je nekonečné množství. Je umístěn mimo tzv. hmotné tělo – viditelné a vnímané hrubohmotnými smysly (okem, hmatem …). Jeho epicentrum je kokon energie smyslové, mentální, spirituální (duchovní), kauzální – jmenovány ty, které zatím znáš. Tento svazek energií, toužících po TVORBĚ ve všech podobách, sídlí uprostřed tzv. astrální energetické úrovně vašeho lidského systému. Je nad úrovní vaší hlavy (hmotného těla) a má rozsah pro vás jen velmi těžko představitelný. Přirovnání k vám známým PC a jejich paměťovému rozsahu a schopnostem kombinačním i jiným není příměrem ani „kulhajícím“ – prostě se nic vám dosud známého k tomuto obrazu zatím ani na okamžik nepřiblížilo, seč se o to někteří z vás upřímně snažili a snaží.

 

Mozek je vysílač, přijímač, energetické pole; je to z Lásky vzešlé ganglium veškerého poznání všeho a všech ve všech podobách, dimenzích, situacích, věcích (věky), dobách, podobách, stavech, polohách, pozicích, poznáních, poučeních, začleněních, zařazeních, zvěčněních, zosobněních, rozčleněních, pokušeních, dopuštěních, posláních, postupech, praktických zkušeností, nabytých vším, vždy a všude. Jedná se o banku veškerého vědění, konání, umu, sdílení, sdělení, provedení, odvedení …  Složitost je takového rozsahu pro vaše současné chápání, že není odpovídajících slov a termínů vámi uchopovaných, aby dostatečně plasticky mohla šíři a účel existence vylíčit. Nebudeme se tím omezovat, opíšeme onu „překážku“ obrazy. Fantazie pomůže dotušit alespoň do určité míry přesnosti. Rozhodně nás posune o značný kus dál v současném vašem časoprostoru.

 

Mozek, který se nachází v prostoru uvnitř vašich tzv. hlav, je obrazem toho, kam jste zatím došli v poznání na své soukromé vědomé životní cestě. Podle tohoto obrazu lze velmi přesně identifikovat každé vaše vědomé nasměrování, snažení, nadechnutí, vzplanutí, prolnutí s jiným organismem – všechny vaše vědomě prožité životní zkušenosti jsou zaznamenány právě v této vaší „černé skříňce“. Může být jakkoli porušena, vaše životní funkce pokračují svým rytmem a tempem neochvějně dál, nepropadnete-li iluzi smrti dřív, než je vám dáno a přisouzeno samou Podstatou žití. Ztratí-li se cokoli z oné „databanky“, pak existují náhradní paměťové zdroje – otisky prožívané přítomnosti (tzv. skutečnosti) v buněčných bankách všech vašich těl. Mozek v hlavě je tedy trochu něčím jiným, než se ve vaší představě a vědomí usídlilo. On není zodpovědný v podstatě za nic, kromě nepřetržitých záznamů žitých jevů, dějů (= událostí), postojů, postupů, všeho vcházejícího a vystupujícího do a z vaší žité přítomnosti na vědomé úrovni. (O snech si pohovoříme, budeš-li chtít, při některé jiné výukové příležitosti. Beru a děkuji. Prosím, milerád.) Je strukturován tak, aby hmota (informace) se vrstvila (narůstala) přesně stanoveným postupem do útvarů, které je neobyčejně snadné v jednom okamžení číst (přehrát záznam) v naprosto přesném pořadí (sled prožívaných událostí). Tato fumkce hmotného mozku je zřetelně výukovou záležitostí, dokumentem nedozírné hodnoty pro potřeby poznání všeho, všech, vždy a všude. Samozřejmě tento hmotný orgán zaznamenává vše prožívané především z hmotné úrovně hmotným tělem se vším jeho citovým, pocitovým a smyslovým vybavením. Prožívá-li jedinec na jedné straně galaxie „X“ svou přítomnost, může ji konfrontovat při jistém stupni poznání s žitou přítomností jedince či skupiny na druhé straně oné galaxie anebo dokonce galaxie „Y“, „Z“, … (jiné). Svou žitou přítomnost může v určitém časoprostoru konforntovat s pohledy, postoji, názory, (zážitky při sledování téhož úkazu) na „tutéž“ (zdánlivě tutéž) situaci, děj apod. Kupříkladu: Východ slunce nad mořem sledovaný v tutéž minutu (časovou etapu) z pohledu rybáře; člověka právě se topícího, radostně se koupajícího – šplouchajícího se ve vlnách jiného příslušníka stejné rasy a druhu; milenců na břehu se objímajících; letícího kormorána; delfína; želvy; právě ulovené ryby na návnadu onoho rybáře; pobřežního skalního masivu; člunu, plucícího volně na hladině; mořské trávy; mořské pěny; pobřežního písku; palmy, stojící v závětří skaliska; vody v ovzduší; větru (vánku); oblaku i Slunce … (pozorujícího objektu samotného). To vše lze při určitém vývojovém stupni poznání vnímat a odečítat najednou (současně).

 

Se vzrůstající úrovní poznání samozřejmě větší a větší (širší) záběr. V tom je přímá úměrnost. K tomu lze použít záznamů centrální „databanky“ hrubohmotných těl všech druhů, původů a důvodů svého vzniku…a ještě pro další a další poznávací účely.

 

Ano, je to úžasné, leč mozek „mimotělní“ plní účel daleko fantastičtější, úžasnější a dokonalejší v poměru k vaší současné úrovni chápání a vědomému používání. Všichni tento mozek – pravý mozek (v pravém smyslu slova) vlastníte jako svůj dar a nevíte o tom často zhola nic. Onen orgán je váš samozřejmý „majetek“, stejně jako tzv. „vaše“ hlava, ruka, noha, oko, tvář, prs, ledvina, játra nebo srdce. Jste ve velké většině tak zaujatí záležitostmi viditelné a tzv. „skutečné“ hmoty, která vás obklopuje ze všech stran a na každém kroku, že vás málokoho napadne klást důraz na mimomyšlenkový + „mimosmyslový“ svět. (Za smysly dosaď HRUBOHMOTNÉ.) STEJNÉ PŘITAHUJE STEJNÉ – ano, tak zní Zákon. VŠE PLYNE A SE VYVÍJÍ OD JEDNODUŠŠÍHO KE SLOŽITĚJŠÍMU. A přece to podvědomě všichni děláte, že využíváte PRAVÝCH darů PODSTATY ŽIVOTA letmým zlomkem vědomí. Necíleně (chaoticky) používáte nástrojů, které vám k provozování života formou vývoje poznání jako nejcennější dary k používání a opatrování byly svěřeny do péče pro vaše nejvyšší dobro i nejvyšší dobro všeho a všech ve Stvoření.

 

Natolik vás zaujala (oslnila) možnost prožitků hmoty v hmotném prostředí, že jste prakticky „vygumovali“ spojení s ostatními aspekty své existence – se samou její PODSTATOU. Zapoměli jste, kdo jste (co jste), odkud přicházíte a kam směřujete. Že tady a teď nejste náhodou. NÁHODA NEEXISTUJE. Existuje VESMÍRNÝ ŘÁD (předcházel mu PLÁN) a VESMÍRNÉ ZÁKONY, tj. zákonitosti, které nelze „beztrestně“ překračovat, porušovat, umrtvovat, rušit. ONY JSOU ŽIVÉ. JSOU PODSTATOU VĚČNÉHO ŽIVOTABĚHU VŠEHO A VŠECH. Je to „KOSTRA“, na níž a díky níž stojí všechno JSOUCÍ. Bez jejího fungování se všechen ŽIVOT – jeho PROUDĚNÍ v přesně vymezených drahách – zhroutí do NICOTY = tzv. ZASTAVÍ. Běh života v JSOUCNOSTI  všeho a všech a jeho zdravý (pravý) vývoj je tedy závislý na DODRŽOVÁNÍ VESMÍRNÝCH ZÁKONŮ STVOŘENÍ, z nichž a podle nichž byl STVOŘEN.

 

VŠECHNO SOUVISÍ SE VŠÍM je ZÁKON SOUVZTAŽNOSTI jevů, věcí, dějů existujících (JSOUCÍCH) ve Stvoření. Ty souvztažnosti vnímáš poměrně citlivě, jsi trochu vpředu před svými souputníky. Máš vklad vidět a vnímat ještě daleko širší spektrum souvztažností jevů, věcí a dějů v jsoucnu tohoto Tvého života v hmotném těle na planetě Zemi (3. – 5. dimenze). Svůj vývoj můžeš urychlit k dobru všeho a všech přesunem vědomí do centrálního mozku, o němž je toto povídání (o němž je řeč). Do PRAVÉHO MOZKU V ASTRÁLNÍ OBLASTI tvého vlastního systému. Je k tomu třeba jisté dávky odvahy (odhodlání, chtění) a víry (důvěry, pokory) ve své vesmírné vedení – MOU PŘÍTOMNOST. Tvoje energie se harmonizují a jistým způsobem stabilizují ve spolehlivou zásobárnu do pevných (řádných) pozic. V momentě ukončení onoho harmonizování nastane u tebe ve vědomí vyciťování neobvyklého nárůstu „energetického náboje“ v osobním systému. (Pocit: „Mohu skály lámat“.) Takto seřazenou (vyrovnanou, naměstnanou) energii můžeš vědomě usměrnit vlastním koncentrovaným (sjednoceným) chtěním (vůlí) právě do pravé životní centrály tvé současné existence ve vašem časoprostoru – MOZKU. Dokážeš-li tento cílený přenos kontrolovat koncentrovaně dostatečně dlouho (ve vašem vnímání věkolik vteřin až minut) opakovaně několik dnů po sobě, stane se ti naprostou samozřejmostí vědomé využívání poznatků z rozšířeného vědomí, k nim můžeš mít podle VESMÍRNÉHO ŘÁDU v současné chvíli tvého prožívání života na Zemi přístup.

 

Věř, že tvé obzory (v novém kabátku) skýtají pro tebe dosud „netušené“ možnosti. Vzpoměň si na dovednosti, schopnosti a moudrost v rozsahu větším (širším), než jsi během celého dosavadního vývoje v celém svém jsoucnu kdy předpokládala, že lze (pro tebe). Sama zjistíš, proč a o čem přesně jsem tě informoval. Zažiješ to, budeš-li chtít, v praxi, která se ti stane „domovem“ vědomého nazírání věcí, jevů, dějů ve všech souvztažnostech (dle odemčených zámků tvého vývoje vpřed - vzhůru i do šíře a hloubky, až téměř překotného ve své opravdovosti = pravosti). Tolik o tvém snažení a možném brzkém praktickém uchopení těchto získaných informačních impulzů.“

 

Díky, děkuji převelice, Lásko.

 

 

1706. Mozek.                                    (Přijala Drahomíra K.)                                      29.9.2001.

                                                                        Místo: Praha.

 

Mohu Tě poprosit o pokračování lekce o mozku a jeho funkcích ?

 

„Ano, pokračujeme, dcero:

 

Mozek „mimotělní“ je pravá centrála podstaty utváření žití v lidském těle na planetě Zemi, centrála pro skutečnou TVORBU jako takovou, spojnice s veškerým JSOUCNEM. Jedná se o mimořádně citlivý indikátor veškerých impulzů mimo prostor a čas, které vás nyní omezují a determinují vaše momentální dění v této etapě existence ve vesmírné oblasti 3. – 5. dimenze. Mozek je pravým „domovem“ všeho aktivního, čím uvádíte sled událostí do pohybu. Je „domovem“ vědomé (aktivní) volby prožívání právě toho směru, který jste záměrně (vědomě) zvolili z nekonečnosti možností. Jen jedna varianta v dané chvíli může mít prioritu, nejste-li dosud vědomě schopni existovat současně v několika životních rovinách, což dokáže z vaší oblasti jen necelé promile vyspělých (duchovně) jedinců (energetických struktur). Ty v této chvíli tušíš, o čem je řeč. Jsi blízka rozpomenutí na základě dosavadních impulzů, které k tobě pravidelně přicházejí v podobě psaného slova nejčastěji – a ty jim vědomě věnuješ zvýšenou pozornost. Touha po poznání v těchto oblastech je u tebe mimořádná – mimořádně silně cílená. Všechny tvé součásti se taktéž mimořádně radují z tohoto tvého nasměrování a pomáhají ti stále častějším poodhalováním nových možností – impulzy, vedoucími k pootevření úhlu pohledu, abys brzy docílila komplexní vizi obrazu. (Možnost celistvého pochopení „tématu“, který vede k sjednocení do jedné „řeky plynutí“, do možného soutoku jednotlivých pramínků téže řeky (PROŽITÍ PRAVÉ JEDNOTY). Vznikne samozřejmě nová kvalita – soutok všech spřízněných energetických proudů vytvoří prožívání soutoku s možností vhledu do prožívání všech jednotlivostí zároveň.

 

ENERGETICKÁ INFORMAČNÍ SÍŤ nové kvality se dá velmi neuvědoměle (leč názorně) přirovnat k porovnání kvality energie monočlánku a novou elektrárenskou sítí. Takovýto skok (obrazně) docílíš SJEDNOCENÍM (viz výše). Pochopitelně všechny buňky čekají s úctou a láskou na okamžik onoho přerodu.

 

MOZEK je soustava spouštěcí, třídící, navádějící, vybízející, burcující, schvalující, panující, pracující, fungující pohybem v pohybu. Je hybnou centrálou veškeré tvorby ve všech oblastech činnosti všeho a všech. Určuje míru lidského prožívání vzhledem k prvotním impulzům vědomé volby akce. Myšlenka – podstata – účel – možnosti – výběr (třídění) – rozhodující volba = spuštění řetězové reakce následných akcí po jednotlivých krocích, vazby souvztažností + nábalové ze všech časových rovin a prostorů. Prolínání příčinných a následných jevů a dějů po linii PŘÍČINA – NÁSLEDEK vede k efektu DŮSLEDKOVÝCH dějů a jevů ve zdánlivě nelogické a nepochopitelné VÝSLEDNICI ZISKŮ (DARŮ, POZNÁNÍ) a ZTRÁT (NESPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ – VÝDAJE, „ZAPOMÍNÁNÍ“). Dynamika (akční rádius proměnlivý v tzv. „nevypočitatelný“) pohybu – vzlínání, rozpínání, stahování (stahy), vztahování, tepot, tlukot, dusot, hvizd, svist, pravidelný i proměnlivý rytmus (př. dechu, srdečního tepu, pohybu střev) je též součástí vůdčí činnosti mozku v linii dějů, postupů, posloupnosti jevů a projevů na přímce PŘÍČINA – NÁSLEDEK.

 

 

1707. Mozek.                                    (Přijala Drahomíra K.)                                      25.9.2001.

                                                                        Místo: Praha.

 

Milovaný Stvořiteli, můžeme prosím v této chvíli pokračovat v informacích o pravé funkci mozku ?

 

„Ano, jistě, můžeme:

 

Mozek „mimotělní“ je taktéž centrum všech citů a pocitů. Je toliko uvaděčem do hladiny emocionální. Znamená to v praxi, že „hnutí mysli“, o němž hovoříte, je v podstatě propojení myšlenkové i pocitové (citové) akce v jednom okamžiku do plynoucí „řeky“ poznání a prožívání. Jedná se o akci vybuzenou (vyprovokovanou) nějakou dějovou nebo jevovou příčinou, na což mozek reaguje okamžitou prudkou spouštěcí akcí plynutí (výtrysku) toku propojených informací obou – pro daný organismus – dostupných rovin, o nichž je řeč, spojitým řečištěm, rozšířeným v tomtéž směru toku. Prolomění obvykle pevné hráze způsobuje jakýsi zpětný strnulý stav těla (hmotného), které poskytuje oním „ochromením“ prostor a čas pro děj výše popsaný. Mozek sjednotil všechno ve své obšírné kapacitě souhlasné a souznějící s momentální mírou chtěného prožívání jako odezvu na vzniklou (předloženou, spouštěcí) situaci z vnějšího prostředí. Vy to označujete termínem reakce – to znamená následná akce pro akci zdánlivě nezvolené vlastním chtěním, vzniklé jakoby mimo váš dosah, tzv. akci prvotní. Není to však tak docela pravda. Každá akce v prostoru a čase vašeho prožívání je životaschopná jen tehdy, je-li podložená vaším souhlasným postojem v jakémkoli zlomku aktivního uvažování na vědomé rovině. Vše, co připouštíme jako možné, je též v průběhu naší pouti života možno prožít. V tom tkví kouzlo, spravedlnost a ŘÁD. Eliminace myšlenek a představ, které chceme ze své cesty odstranit, je tedy rázným a veledůležitým krokem – pokrokem vpřed a vzhůru. Tady teprve přebíráme plnou zodpovědnost za tvorbu svých životních nasměrování – SPOLUTVORBU SVÝCH ŽIVOTŮ v aktivní rovině BYTÍ.

 

Ty máš tento krok plně ve své kontrolní podobě poskytnutý k svobodnému (volnému, libovolnému) prožívání, užívání a využívání. Otevřela sis onu možnost poznáním jednoho z pramenů zákonitostí PODSTATY. Je radostné sledovat, v jaké míře, kdy a při čem tento „kouzelný proutek“ používáš. Ano, tušíš správně, že lze pokračovat obdobně a s rozšířenou silou v oblasti obrazů a představ. Pak spolutvoříš ještě aktivněji, rychleji a radostněji. Potřebuješ k tomu jen kontemplativní klid v soustředném ponoření do niterných oblastí svého systému – znovu nalézt svou zlatou obrazovku. Jdeš správně, hledáš na správném místě. Opakovaným soustředěným cvičením se ti brzy vynoří, snaž se. Pak spolu uspořádáme poradu, jak se nejkratší cestou v nejkratším čase vnořit do onoho tvůrčího prostoru k téměř okamžitému poskytnutí této tvůrčí formy k použití. Slibuji, že ti budu i v tom – v této oblasti – maximálně nápomocen. Těš se.

 

Shrňme si, co jsme si doposud pověděli:

 

MOZEK „MIMOTĚLNÍ“ má funkci AKČNÍ; TŘÍDÍCÍ za účelem sjednocení všech aspektů ke konkrétní akci využitelných a propojitelných – operuje ve všech prostorech a časech; je SPOUŠTĚCÍM mechanizmem TVORBY ve všech úrovních BYTÍ; STARTUJE novou kvalitu plynutí po spirále (vzestupně či sestupně) akčního řetězce – řetězců na základě vědomé volby svěřeného mu energetického systému ŽIVÉ BYTOSTI. Krom toho ODEČÍTÁ jako spouštěč akce jak mentální tak emocionální složku a klade důraz vždy ve všem a všude na PROPOJOVÁNÍ obého – všech aspektů k PRAVDIVÉMU projevení prožívaného v konfrontaci s VESMÍRNÝM ŘÁDEM STVOŘENÍ (VESMÍRNÝMI ZÁKONY) s mimořádným důrazem na sledování linie PŘÍČINA – NÁSLEDEK.

 

 

1708. Mozek.                                    (Přijala Drahomíra K.)                                      26.7.2001.

                                                                        Místo: Praha.

 

Milovaný Stvořiteli všeho a všech, mohu Tě nyní požádat v pokračování v informační lekci (výuce) o pravé funkci mozku ?

 

„Ano, rád ti poskytnu další informace. Tedy MOZEK „MIMOTĚLNÍ“, jak už jsme si pověděli, je tím orgánem (v našem případě lidského) systému, který má zodpovědnost za propojování všech akcí do plynulého toku, projevujícího se pak jako naše více či méně rozumem a logikou pochopitelné jednání jedince i skupiny lidí. Jsem rád, že chápeš nejen rozumem obrazy, které ti zde předkládám k uvěření (i následnému ověření, rozhodneš-li se). Tvůj systém je připraven na další sumu informací, která je k pochopení vyšší tvorby nutná a nezbytná.“

 

Informace, které mi poskytuješ – předkládáš, jsou pro mě, milovaný Stvořiteli, nesmírně cenné, objevné, úžasné. Nesmírně si jich vážím a z celého srdce Ti za ně děkuji.

 

„Za málo, dcero. Sama jsi spustila akční řetězec svým prvotním dotazem, plným chtění dovědět se více přímo od Pramene Poznání a Vědění. Plním jen tvé přání a děkuji tobě za zájem poznat Pravdu. Pokračujme tedy v informacích a instrukcích = výukové lekci:

 

MOZEK MIMOTĚLNÍ (dále jen MM) – pravý mozek – je systémem všeho, co člověk myslí, cítí, koná (dělá) i všeho, co se děje v jeho životě a s jeho životem (prostředí, úspěchy či neúspěchy, všechny životní funkce, jednání i cítění = životní projevy). Vše je tedy výslednicí prožitků, kterými si „naplánoval“ tzv. budoucí děje v každém okamžiku své existence od minerálu po současnou formu.

 

Darwin mnoho tušil, nedostatečně však dbal na pocitovou složku osobnosti. Byl především vědcem, který používal jednostranné informační toky po rozumové bázi. Přísně logicky analyzoval jemu tehdy známé jevy – rytmy v přírodní hierarchii živočišných existencí a hledal vývojové podobnosti. Z nich pak dedukcí vytvořil návaznostní řetězec, který odpovídal logickému řazení tehdy známých výsledků biologicky – vědeckého zkoumání skutečnosti. Jeho zásluha je nesporná. Donutil lidstvo v zamyšlení přehodnotit dosavadní normy vztahové – všeho živého na planetě Zemi. Mnoho vědců té doby uznalo jeho závěry za natolik logicky pravděpodobné (PRAVDĚ podobné), že je přijali za nové dogma. Je to velmi pochopitelný postoj. Každé nové tvrzení potřebuje ve vašem světě čas a prostor k dostatečnému vstřebání informace (pokud je předtím vírou přijata za „zákon“), prozkoumání – prověření – ověření nových souvislostních pohledů vědeckých týmů v různých oblastech bádání (poznávání). Např. archeologie, antropologie, geologie, zoologie, botanika, chronologie mytologických „poznání“ – nauk, … atp. Všichni se vždy v novém světle předložené a přijaté nové nauky (v našem případě POSLOUPNOST VÝVOJE ŽIVOČIŠNÝCH DRUHŮ) snaží ji důkladně prozkoumat. Velmi často se však stává, že se ona nauka přijme jako nově objevená matrice (forma, „kopyto“), která je použita jako kostra páteřní, na níž se pak snášejí důkazy její pravosti přiřazováním dat ze všech vědních oborů, které na ni lze upevnit (přivěsit) jako nervová vlákna, žilní systém, tkáně všeho druhu a podob, čímž vzniká jakýsi nový organismus, reprezentující nové poznání – filozofii …  Jako další krok pak přichází vyvracení pravosti a pravdivosti dosaženého stupně poznání vyvracením důkazů původních PRO. Taková PROTI se hromadí se stejnou důsledností, dokud nerozeberou celý původně stvořený organismus přinesením (přenesením), potvrzením a ukotvením nové VÍRY – a to zpravidla tak, že původní „zákon“ už neplatí, neboť byl vyvrácen tíhou nových poznatků (důkazů). Říká se jim u vás správně OBJEVY.

 

OBJEVEM je už stanovení prvotního předpokladu, že na „staré pravdě“ cosi nesedí = první zpochybnění předchůdcových závěrů, které byly obecnou vírou přijaty za normu určité doby. Vývoj je změna, jdeme dál. Vytvořením, vymyšlením, vyslovením (formulací) nové hypotézy vzniká nová látka = energie (prvotní impuls) k tvorbě nové nauky (zpravidla pozměněním nauky původní = pootočením o nový úhel pohledu, zatím nepoužitý). Na místě (prostoru), uvolněném tzv. eliminací nauky původní, vzniká zaplňovaný prostor jednotlivými prvky vytvářené nové skutečnosti (jejího základu – kostry páteřní). A vše se opakuje OBměněné, Obměňované novým Objevováním, Objevy. Tak funguje ve vašem ČASOprostoru pohyb vpřed – od poznání k poznání (od poznatku k poznatku), od objevu k objevu.

 

Položil(a) jsem důraz na ČAS. Vše plyne. Vše objevené – tj. PŘEDLOŽENÉ K VĚŘENÍ, potřebuje čas k zakořenění (po ukotvení), růstu, výdeji plodů po dokončení etapy zrání. Tato podobnost všude, vždy a ve všem je pro váš svět typická (a nejen pro něj). Jde o naplnění ZÁKONA TVORBY ve Vesmíru (Stvoření) obecně. V každé dimenzi plyne čas trochu jiným tempem – má jinou rychlost tepu – pulzace = prodění (plynutí). Čas je ŽIVÝ stejně jako PROSTOR. Má tudíž schopnost růstu (vzrůstu či zmenšování = sesychání, vadnutí) stejně, jako cokoli jiného ve SVTOŘENÍ. Má schopnost OBměny i PROměny či PŘEměny. (Správně začínáš tušit smysl užívaných druidů slov. Nic není náhoda, natož tvé zopakování si výuky českého jazyka v celé zhuštěné důkladnosti podstatných principů.)“

 

Chceš říct, že my – lidstvo – jdeme stále cestou OBměny, nikoli PŘEměny ?

 

„Ano, gratuluji ti k novému zásadnímu POZNÁNÍ. Radost je na mé straně, je mi ctí tě učit. Jsem nesmírně potěšen, že skvěle chápeš.“

 

Mám toho nejlepšího Učitele. Díky !

 

„Jsi dobrá žákyně a Já jsem poctěn.“

 

Je to nádherné dobrodružství, které při vzdělávání s tebou zažívám. Nelze vyjádřit slovy, jak a co s Tebou pociťuji … prostě nesmírná vděčnost i radost a láska je na mé straně stále vzrůstající díky Tobě a tomuto „povídání“ – sdílení, Poznávání (nových – starých POZNÁNÍ) s Tebou. Děkuji !

 

„Přejděme tedy prosím k dalšímu kroku (pokroku) v informačním toku (potoku). Tvůj MM je připraven pojmout (přivítat) Tvoje vědomí ve svém centru. Brzy budeš mít možnost ověřit si naši lekci praxí. Gratuluji ti k tomuto posunu. Díky tobě !  Děkuji !

 

MM je gangliem, jak už jsme si řekli, které má více funkcí. Vy, na vaší planetě Zemi, neznáte většinou přímou cestu k vlastním informacím podstaty. Zde se uplatňuje několik zásad, které je nutno znát a dodržovat. Tyto zásady zabezpečují hlavní směr k vašemu nejvyššímu dobru i nejvyššímu dobru všeho a všech ve Stvoření:

 

(1)

Nelze prorazit silou tam, kde nemáte otevřené zámky. Zámky jsou místa, která jistí průchody toku energií z jedné systémové roviny do druhé a jejich volné (svobodné) násobení a mísení. Nacházejí se v blízkosti (v úrovni) tzv. čaker, což už je u vás poměrně rozšířený pojem. Ony zámky se otevírají v každém systému při určitém stupni dosažené vyspělosti – zralosti. Pak nastává průlom do další roviny, která vám otevírá nové možnosti a schopnosti a sjednocuje je do širších souvislostí a energetického proudění (toků), tzv. rozvířené vědomí.

 

(2)

Každý systém nejprve projde určitou přípravou harmonizační – vyrovnání energií stejné kvality ve všech propojovaných částech (součástech) jednoho systému. Energie se řadí do určitých struktur – obrazců, které se uspořádávají tak, aby se po odemčení zámku prolnula energie téže kvality a doplnila (posílila) tentýž obrazec o sytější „barvy“ téhož „barevného“ spektra (např. duha pouze tušená; jemně se rýsující – jakoby rodící se nesměle s ještě „rozmazanými“ a nejasnými – neostrými „konturami“ – „Ohraničením barevných pruhů; duha v plném jasu a zřetelné síle jednotlivých barev vnímaných lidským okem…)

 

(3)

Kromě již zmíněných principů je třeba, aby vše ve vědomí směrovalo k jednomu cíli – a to k touze o „vylepšení“ sebe sama = pro zdokonalení. (V tvém případě je to touha vyjadřovat své nejlepší JÁ.) Bez této touhy není postupu. Pokud člověk nemá ambice změnit sebe, není ani prvotní impuls k aktivní řetězové akci proměny. (Nikoli nespokojenost se sebou samým, ale touha poznat se a projevit to nejlepší, čeho jsem schopen.)

 

(4)

Snaha o uchopení všech dostupných informací tam, kde cítím (poznávám) energie, kterých chci používat v maximální míře i ve svém vlastním projevování se životem. (Uvědomte si, co chci ve zvýšené míře doplnit a projevit – co obdivuji a zatím nevyjadřuji v míře vrchovaté: Jemnost, rozhodnost, klid, laskavost … pozitivita v jednání zevnitř ven, apod.) Samozřejmě ruku v ruce jde snaha (vědomá, upřímná, cílená) o „integrování“ těchto energií do svého systému – v PRAVDĚ nalezení pramenů oněch energií v sobě a vyzvednutí do světla každodenního prožívání – aplikací a realizací pro daný systém přitažlivých (v daný moment stejnorodých) energií.

 

(5)

Pátým principem je princip láskyplného sdílení všech nabytých poznatků s jiným systémem = předávání poznání nezištně dál. Snaha pomoci k růstu i jiným systémům = vedení ke světlu a do světla POZNÁNÍ.

 

(6)

Šestýn principem je vlastní vývojový krok vpřed odevzdáním se plně do „rukou“ dosud neznámé zkušenosti s důvěrou (VÍROU) V ŘÁD Stvoření, kde vše plyne k dokonalosti, pracujeme-li pro SVĚTLO, LÁSKU a DOBRO všeho a všech ve Stvoření. (Důvěra ke Stvořiteli a ve Stvořitele = odevzdání se jeho vůli a „náruči“). Pokora v pravém slova smyslu podložená osobní rozhodností a odvahou.

 

Tolik k principům (zásadám), které musely být formulovány pro blaho všeho a všech. Docílit něco pozitivního VYNUCENÍM prostě nelze. Vše má svůj pevný řád a strukturu. Není-li přání podloženo souhlasným citem (pozitivní – pozitivní) – lidově tzv. „zbožné přání“, spouští reakci vedoucí po spirále opačným směrem a po předivu energií souhlasných = vyrovnávacích. Taková skutečnost pak je, podle již známých Zákonů a principů předložena jejímu autorovi k prožívání, což nebývá přávě příjemným zážitkem pro většinu tvůrců samých a pochopitelně nevede k růstu, ale stagnaci či propadu na cestě k POZNÁNÍ (RŮSTU).

 

KAŽDÉMU CO JEHO JEST.

 

Je to všechno, co ti v současnosti o funkci MM můžete povědět ?  Lekce je u konce ?

 

„Ano, dcero, skončili jsme.“

 

Děkuji Ti lásko – milovaný(á) Stvořiteli(ko) všeho a všech. Příště tě poprosím o výukovou lekci o snech. Souhlasíš ?

 

„Rád, už se těším. Do té doby se loučí s láskou v srdci i mysli Stvořitel všeho a všech.

 

 

1709. Jste v loutkovém světě (341).     (Přijal Ivo A. Benda.)   24.11.2002. 16:20-16:26 hodin.

25.12.2002. 10:20-10:40 hodin.                                                                        

Místo: Česká Lípa.

 

Sdělení 1709.                                                                                         24.11. a 25.12. 2002.

 

JSTE V LOUTKOVÉM SVĚTĚ

 

 

Vaše fyzická těla jsou pod kontrolou z 95 %

negativními entitami na planetě Zemi i odjinud z Vesmíru.

 

Pseudotvůrci z Vesmíru vám zapouzdřili Ducha a duši

do protonových POUZDER,

takže váš pravý Duch a pravá duše je

s vaším fyzickým tělem JEN v 5 % komunikaci !!!

 

Jste v pseudosvětě ze své vlastní svobodné volby

ovládaném Silami temna z 95 % tisíci ovládacími programy

s DOVOLENÍM Stvořitele Prvotního všeho a všech

za účelem důležitého DUCHOVNÍHO POUČENÍ na vlastní kůži.

 

Někteří z vás jsou zde,

aby se zdokonalili v LÁSCE K DOBRU, PRAVDĚ, MOUDROSTI, ŽIVOTU,

tedy v pomoci BLIŽNÍM SVÝM,

tedy v LÁSCE KE STVOŘITELI PRVOTNÍMU VŠEHO A VŠECH.

 

Větší část z vás si zde volí

zdokonalení LÁSKY KE ZLŮM, NEPRAVDÁM, HLOUPOSTI,

tedy v LÁSCE K MATERIÁLU – SVĚTU,

tedy v LÁSCE K PSEUDOTVŮRCŮM Z PEKEL, SVĚTŮ TEMNÝCH.

 

Každá z těchto VOLEB má své DŮSLEDKY A NÁSLEDKY,

které si každý jedinec vyzkouší v tomto či příštích životech

NA VLASTNÍ KŮŽI – ZKUŠENOSTNĚ A HMATATELNĚ.

 

Všechny informace najdete na internetu

www.vesmirni-lide.cz  v rozsahu 5000 stran a 1000 obrázků,

především pak v knihách NOVÉHO ZJEVENÍ, a v knihách

I.-VII. ROZHOVORY S POUČENÍM OD MÝCH PŘÁTEL Z VESMÍRU,

NEBE A PEKLO, KÁZÁNÍ NAHOŘE A

KRISTUS ODHALUJE STÁT DÉMONŮ.

 

Ivo A. Benda se Stvořitelem Prvotním všeho a všech.

 

 

 

1710.  Doplnění k Duchovní cestě.           (Přijal Andrej)       1.12. 2002. 9:45-10:56 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Zdravím Ťa Pán Ježíš Kristus, posielam Ti lásku. Zdravím vás vesmírni priatelia. Pán Ježíš Kristus, prosím Ťa o spojenie s Tebou a s Vesmírnymi priateľmi. Môžem dnes prijať posolstvo – správu ?

 

„Áno, môžeš, zdravím ťa i Ja syn môj, hovorím k tebe Ja, Pán Ježíš Kristus. Posielam ti nekonečne prúdy lásky, láskyplných energií. Dieťa moje je dobre, že sa takto snažíš a spojuješ so mnou, Som rád, že takto sme vedome spolu, je to dobre pre tvoj ďalší vývoj. Áno, je taktiež dobre, ako si správne pochopil, pracovať na svojich zaťažených génoch. Áno, ten postup s predstavou opravy prežitku (zážitku) – situácie vo svojej mysli je správny. No nie je to jediný spôsob, každý si nájde to svoje, to pravé pre neho a jeho duchovný rozvoj. Žite v láske –> to je dôležité a správne.“

 

Pán Ježíš Kristus, ako je to s previbrovaním, ľudia už previbrovávajú ?  Je to stúpajúca tendencia ? Alebo je to primerane rovnaké ?

 

„No synu, je to tak, po splnení poslania sa bytosť môže navrátiť späť – nastúpiť  na svoju cestu späť ku Mne. Ľudia previbrovavajú čoraz častejšie. Teraz je to obdobie na to vhodné, nastal čas postupného návratu domov.

 

Hmm, je vzťah počet novoodpúzdrených ľudí rovný počtu previbrovaných ?

 

„Nie tak úplne, vieš sám že hranica previbrovania je položená v tejto dobe nižšie a ja si riadim, kto splnil svoje poslanie na tu hranicu návratu. Ovšem ty si to myslel ako rovnováhu a tá je stále dodržaná. Stále sa zatiaľ udržuje na planéte Zem ROVNOVÁHA DUCHOVNOSTI.

 

Chápem, tak ako sa dá. Prijal som dávnejšie popis puzdier bolo to pravdivé ?  Mám to spracovať do obrázku ?

 

Áno bolo to pravdivé na únosnú mieru terajšieho poznania. A to spracovanie, to záleží na tvojom rozhodnutí a voľbe.“

 

Bol to sen, alebo sme boli spolu, keď si ma učil odpuzdrovať, teda si to ukazoval ?

 

„Čo myslíš ty ?“ (úsmev)

 

No mne to pripadalo živé na sen.

 

„Prečo si teda stále tak malo veríš, neveríš Mne ?“

 

Tebe verím.

 

„No ale my sme jedno, takže keď podceňuješ svoje pocity a informácie, tak...“

 

Áno viem, ale ako vedieť čo je a nie je svetlo – pravda?

 

„Veď vyciťuj, stále to rob, až sa to stane tebou a budeš žiť vo vyciťovaní a s vyciťovaním. Láska v srdiečku ťa nesklame.“

 

Viem, ale som rád, že si mi to povedal.

 

„Som rád, že si ma počúval.“

 

Hmm, trošku sme to zahovorili, bola to teda pravda ?

 

„Čo cítiš ?“

 

Že, áno.

 

„No vidíš.“

 

Lenže cítim, že netreba o tom hovoriť.

 

„Tak, tak.“

 

Vôbec o tom hovoriť ?

 

„No tu mieru nechám na Tebe, keď už teraz vyciťuješ s vierou.“

 

To som si myslel.

 

„Nie, to som si myslel Ja.“

 

Ale aj ja.

 

„Takže sme jedno ?“

 

Sme.

 

„Takže to nie je dialóg ?“

 

Je.

 

„Aha, zasa sme to pochopili.“

 

Ja viem, tvoja tzv. dichotómia. Sme jedno v dialógu, sme jedno ... humoristi..

 

„No tak nejak sme ak nie sme...“

 

Večná hádanka.

 

„Veď tebe sa to páči.“

 

Nám sa to páči.

 

„Sme.“

 

Sme, máme sa radi a posielame si lásku.

 

„Mame sa radi, a ako si ju pošleme, keď sme ?“

 

Nóóó, tak potom sme v láske.

 

„My sme láska !“

 

My dvaja ?

 

„My jeden.“

 

Hmm, ja viem teóriu.

 

„Premeň ju v prax, ži ju tak ako teraz pri tomto kontakte.“

 

Ach áno, je to najlepšie riešenie.

 

„Pokiaľ je.“

 

Máme dnes veselú náladu ?

 

„Ako vždy.“

 

Mám ťa rád Stvoriteľ môj.

 

„I Ja ťa moc milujem láskou nekonečnou Andrej.“

 

Budem premýšľať, áno budem vyciťovať. Ďakujem nám za rozhovor, ďakujem Ti.

 

Ptaah, brat môj, si tu ?

 

„Áno som tu stále, posielam ti lásku a dobro. Som rád, že si si takto pohovoril so Stvoriteľom Prvotným.

 

Aj ja som tomu rád. Čo hovoríš na portrét č.2 ?

 

„Je to dobré, ale nemusíš sa toľko s tím zaťažovať, záleží na tebe.“

 

Aká je pravdivosť dokončeného portrétu ?

 

„Cca 93 %.“

 

To som rád, brat môj. Máš na starosti 3 planéty ?

 

„To nie je na starosti, ale pomáham im v rozhodovaní a zastupujem ich.“

 

To som myslel, si teraz na lodi, alebo doma ?

 

„Na lodi, ale teším sa už domov.“

 

To ti verím, aj ja.

 

„Ja viem, splníme si poslanie a ideme domov a znova plniť s láskou poslanie a pracovať pre Stvoriteľa. Vieš, to je dar a odmena pre Neho pracovať.

 

Viem, je to krásne. Ako MDB sme stále v komunikácii ?

 

„Stále sme spojení, ako pupočnou šnúrou, sme fragmenty nášho celku.“

 

Preto sa mi s tebou a predovšetkým so Stvoriteľom Prvotným Všetkého a Všetkých komunikuje najlepšie a najľahšie vnútornou cestou (7. čakra).

 

Stvoriteľ je tvoj stred a z MDB som ti najbližšie ja.“

 

Mám pocit ticha pred búrkou vo vývoji situácie na planéte Zem.

 

„Nechaj sa viesť Stvoriteľom Prvotným Všetkého a Všetkých a všetko bude v poriadku. To vieš, situácia vrcholí, mi to tu tiež pozorujeme.“

 

Chodíš ma navštevovať ?

 

„Samozrejme, veď to vieš.“ (vynechané)

 

Posielam ti lásku Ptaah, Ďakujem za spojenie Pán Ježiš Kristus.

 

 

1711.  Rozhovor s Přáteli.                     (Přijal Andrej)                    1.12. 2002. 13:11 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Pán Ježiš Kristus, prosím o spojenie s Tebou a Semjase. Ahoj Semjase, posielam ti lásku a pozdrav. Si tu ?

 

„Áno som, aj ja ťa pozdravujem a posielam ti prúdy lásky.“   (vynechané)

 

Ptaah môj milý, čo hovoríš na pečiatku SCT ?

 

„No, keď poslúži k informovanosti, je všetko dobré, čo je s láskou pre ľudí. Áno, takto keď to uvidia, mnohí sa prebudia aspoň na chvíľu z letargie.“

 

A druhá ?

 

„Dotiahni to do konca“

 

Zelená farba ?

 

„Áno, to je dobrá farba.“

 

Ďakujem ti Ptaah, a s láskou ťa zdravím.

 

„Aj ja teba.“  (vynechané)

 

Ďakujem za ochranu tohto spojenia Tebe Pán Ježiš Kristus.

 

 

1712.  Doplnění k Duchovní cestě.           (Přijal Andrej)         3.12. 2002. 5:13-5:30 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Zdravím Ťa Stvoriteľ Prvotný Všetkého a Všetkých, zdravím Vás vesmírni priatelia. Pán Ježiš Kristus, prosím o spojenie s Tebou a Aštarom Šeranom.

 

„Zdravím ťa ja, Aštar Šeran, veliteľ Veľkej vesmírnej flotily. Posielam ti prúdy lásky a dobra. Som rád, že sa takto so mnou spojuješ priateľ môj.“

 

Ahoj Aštar, ja ja ťa zdravím a posielam ti lásku. Chcem sa spýtať na percentuálnu pravdivosť tvojho tretieho obrázku, ktorý mi poslal Ivo na overenie.

 

„Áno tento obrázok by mohol mať tak 80 % spoločných čŕt.“

 

Je vhodný na šírenie ?

 

„No, uznajte si to sami pocitovo s Ivom, určitá pravdivosť tam je.“

 

Aštar, čo teraz robíš ?

 

„Som na stanici Šare.“

 

Ďakujem ti za kontakt a posielam ti lásku.

 

Pán Ježiš Kristus, na koľko % bol pravdivý tento kontakt ?

 

„92 – 95 %, ako v ktorých bodoch.“

 

Ptaah, brat môj zdravím ťa a posielam ti lásku, môžem sa teraz s tebou spojiť ?

 

„Áno, môžeš ako vždy, aj ja ťa zdravím a posielam ti stále prúdy energie – lásky. Áno, takto ďalej pracuj máme z toho veľkú radosť. Áno je správne si rozdeliť čas na štúdium, prácu, zahĺbenie sa do seba a oddych. Tak je to správne, tak to robíme aj my, tvoji bratia a sestry. Je potrebné a prospešné byť stále vo vysokých vibráciách lásky a pracovať s jemnovibračnými energiami a takto stále napredovať ku Stvoriteľovi. Áno, ako si správne pochopil, je potrebné i o negatívnych veciach hovoriť pozitívnym spôsobom, takto si potom nezavádzaš ich pseudoprogramy do svojho energo–informačného systému a ten ostáva vibračne čistý.

 

Áno, áno, to cítiš, pravda kráča spolu s láskou brat môj !

 

Toto ti s láskou predal Ptaah, tvoja MBD z 5. dimenzie.“

 

Ďakujem ti za toto Ptaah s láskou sa nateraz lúčim. Ďakujem ti Stvoriteľ za toto spojenie a jeho ochranu.

 

 

1713.  Doplnění k Duchovní cestě – odpouzdření Ducha a duše. 

         (Přijal Andrej)                 8.12. 2002. 10:45 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Zdravím Ťa Pán Ježiš Kristus, prosím o spojenie s Tebou. Zdravím vás vesmírni priatelia, posielam všetkým veľa lásky a dobra. Pán Ježiš Kristus, prosím ťa, povedz mi niečo viac k tým obrázkom odpúzdrenia, alebo mi potvrď informácie.

 

„Zdravím ťa syn môj, posielam ti nekonečné prúdy lásky, som rád, že sa takto spojuješ so mnou – so sebou.

 

Áno, odpúzdrenie je svetlo, je to svetlo v tme pre ostatné bytosti. Správne si pochopil, puzdra sú čiastočne priesvitné, je tam 5 % svetla a 95 % tmy (štandartne u väčšiny). Zapuzdrený jedinci vidia – slabo, ale vidia zdanlivo nekonečný – ale konečný počtom, rad zapuzdrených bratov a sestier (resp. ich skôr tušia viditeľnosť 5 %). Ak u niekoho v púzdre vznikajú praskliny a prúdi do neho viacej svetla – energie a informácií pravých z vyšších sfér, Pravého Stvorenia, on sa stáva potom v tom čase a priestore emitérom tohto svetla – energie, ktoré postupuje prasklinami z púzdra von do tohto priestoru a viditeľne zasahuje okolité puzdra svojou energo–informačnou hodnotou. Takto priamo – nepriamo ovplyvňuje svoje okolie takto postupujúca bytosť po svojej duchovnej ceste.

 

Samozrejme cez tieto praskliny a nielen cez ne prúdi energia (E+I+S(S+T)) dnu, ale tá je konkrétne pre jedinca tomu určenému a on sa stáva transformátoromemitérom tejto energie ostatným jedincom. Tým to nie je zasahovanie do procesu z vonku, ale slobodná vôľa niekoho, kto je vo vnútri tohto systému (jedinec na planéte nula).

 

Ako raste láskyplnosť, tak postupuje bytosť, tak sa postupne zbavuje puzdra a stúpa z vplyvu negatívnych entít a ich ovládacích procesov a ožaruje viacej a viacej ostatné bytosti v puzdrách, ale svieti nám i tu do ďalších sfér a priestorov.

 

No, a tá fáza so svetelnými informačnými niťami je fáza jedinca, ktorý už postúpil ďalej a využíva dary Ducha vo svojej svetelnej práci a energia už nie je len voľne ním emitovaná, ale cielene zameraná na rozrušovanie a transformácie negatívnych systémov, negatívnych energií a informácií na lásku a pravdu. Bytosť potom stále stúpa až prechádza (previbruje) do inej dimenzie. Ale to je už o inom.

 

Pracuj s láskou milý Andrej. Lásku ti posielam ja, Pán Ježiš Kristus, ten ktorý Je.“

 

Ďakujem Ti Pán Ježiš Kristus, ďakujem Ti veľmi. Prosím na koľko % je toto posolstvo pravdivé ?

 

„95 %.“

 

Ďakujem.

 

Ptaah, brat môj, zdravím ťa, lásku ti posielam.

 

„Ahoj, zdravím ťa s láskou a jemnými energiami ja Ptaah. Áno viem čo sa pýtaš. Toto posolstvo si prijal v podstate správne. Ako ti povedal Stvoriteľ Prvotný, treba žiť a pracovať s láskou a je to potom všetko správne. Učiň, čo učiniť musíš, si svetlom a tešíš sa správne aj z počasia, keď svieti Amon, aj keď vieš, že svieti aj keď sú mraky. Lúčim sa s tebou s láskou. Ptaah.

 

Ďakujem za tvoje slová Ptaah, brat môj. Aj ja sa lúčim s láskou.

 

Ďakujem ti Stvoriteľ za tento kontakt a ochranu.

 

 

1714.  Doplnění k Duchovní cestě.           (Přijal Andrej)               15.12. 2002. 10:30 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Zdravím Ťa s láskou Pán Ježiš Kristus, prosím Ťa o spojenie s Tebou a s Vesmírnymi priateľmi. Zdravím Vás Vesmírni priatelia, teba Ptaah, Aštar, Semjase a všetkých. Môžem dnes prijať posolstvo ?

 

„Áno môžeš, Zdravím ťa ja Pán Ježiš Kristus posielam ti veľa Lásky nikdy nekončiacej a ďakujem ti, že si sa takto spojil a že takto pracuješ pre ľudí. Áno, žiť v láske je potrebné a prirodzené, raz si na to príde každý, všetci majú svoj čas prebudenia. Ako správne chápeš, informovanosť ľudí je postupná a sú informovaní v rôznych rovinách, pristupujem ku ich srdcu skrz všetky vnemy, ktoré môžu chápať. Nielen priamymi informáciami, ale aj pocitmi a vnemami, udalosťami, náznakmi... Každý je a bude informovaný či už tak, alebo onak. Nikoho nevynechám. Každý potom učiní svoju slobodnú voľbu a zvolí si, čo bude považovať za správne a potrebné pre svoj ďalší život.

 

Áno, tvoja myšlienka o tom, či ľudia načúvajú týmto rôznorodým posolstvám, je správnou poznámkou. Načúvajú a nenačúvajú –> ich voľba, ich život, ich následok a dôsledok svojej voľby. Milujem vás všetkých, spasím vás všetkých, ale až sa rozhodnete, že chcete byť milovaní, že chcete byť spasení. Tak je to.

 

Nikto nie je zvýhodnený či nezvýhodnený, ste rovnocenný. Každému prehováram jeho rečou – jeho chápaním. Každý je jedinečný, ale pritom ste všetci jeden celok, každý je nepostrádateľný.

 

Áno, tak ako si to pochopil môj milý synu. Žij v láske, milujem ťa, tvoj Stvoriteľ Pvotný, Pán Ježiš Kristus.

 

Ďakujem Ti s láskou za toto nádherné posolstvo, Pán Ježiš Kristus.

 

Ahoj Ptaah, môžem s tebou hovoriť ?

 

„Ahoj Andrej, môžeš. Pozdravujem ťa s láskou a posielam ti jemné energie. To čo robíš, je dobré, len si ver a rob len to, čo cítiš, že je právne. Vnútorná reč je správna, ostatné je len pomocné informácie k životu, ale netreba vonkajšie zdroje brať doslovne, treba ich vnútorne precítiť a roztriediť. To ti predal tvoj brat Ptaah.

 

Ďakujem ti za to. Posielam ti lásku, ďakujem Ti Stvoriteľ Prvotný za tento kontakt a ochranu.

 

 

1715.  K lodím třídy Hvězdný prach.           (Přijal Andrej)             15.12. 2002. 21:23 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Pán Ježiš Kristus, prosím o kontakt s tebou a s Ptaahom. Ďakujem ti Pán Ježiš Kristus. Ahoj Ptaah, zdravím ťa a posielam ti lásku. Chcem sa ťa spýtať na obrázok lode, ktorý mi dnes poslal Ivo, je to tvoja loď a je tento obrázok pravdivý ?

 

„Ahoj milý Andrej, aj ja ťa pozdravujem s láskou. Áno, som rád, že si sa so mnou spojil a že takto pracuješ. Obrázok, ktorý vidíš, je loď z našej flotily, je pravdivý niečo cez 70 %.“

 

Ešte raz na koľko je pravdivý ?

 

„73 %.“

 

Sú na tej lodi tie krídelka ?

 

„No, niečo tomu podobné tam je, ale nie tak dominantné.“

 

Je to trieda Stardust ?

 

„No nie (teda to, čo myslíš). Je to menšia loď.“

 

Je to prieskumná loď ?

 

„Áno.“

 

Čo je jej úlohou ?

 

Je to rýchla prieskumná loď s vedeckým a obranným pracoviskom. Priemer je od 200 m, posádka od 300 členov. Úlohy sú mapovanie a prieskum oblasti tejto časti Galaxie. Nemýľ si to so Stardustom (s tým čo poznám), tie krídelka, ako nazývaš tu, sú potrebné a sú častou vedeckého vybavenia.“

 

Aha, a tie lentilkové okienka ?

 

„Nazvime to pestrosť a individualita vo funkčnosti.“

 

Hm, ešte k Stardust triede, je to loď s prstencom ?

 

„Áno, väčšie ho majú, slúži ako energetická základňa pre obranno – bojové systémy.

 

Agregáty pohonu sú v centre, alebo dole ?

 

Dole, ale bližšie to nebudem špecifikovať.“

 

Aké je usporiadanie tohto prieskumníka ?

 

Vpredu je riadiaca časť, potom vedecké a obranné paluby, dole sú hangáre na výsadkové 3 - 5 miestne člny – elipsovité disky. A hore vedecké špeciálne pracoviská.

 

Je to pravda ?

 

„Áno, je.“

 

Tie krídelká sú menšie ?

 

„Áno.“

 

Ptaah, a trieda Stardust, aké sú najväčšie lode ?  (Obr. 794, 795.)

 

„Cca 2 km.“

 

Máš 732 rokov ?

 

„Skoro.“

 

Mám ťa rád, vieš to ?

 

„Cítim to, to je viac, ako vedieť.“

 

To som rád. Sem tam som trochu zmätený, vieš prečo ?

 

„Viem, ale ty to tiež vieš.“

 

Viem.

 

„Tak kde je potom chyba.“

 

Asi tam, kde je (smiech)

 

(úsmev) „Tak potom už nie si zmätený.“

 

Nie som.

 

„To bola rýchla terapia, že ?“

 

Bola, si dobrý, učil si Junga ?

 

„Čo myslíš ty ?“

 

Nechcem vedieť...

 

„Ako chceš.“ (vynechané)

 

Zdravím Vás všetkých s láskou, na teraz ahoj. Ďakujem ti Pán Ježiš Kristus za toto spojenie a ochranu. Pán Ježiš Kristus, na koľko % je táto správa pravdivá ?

 

„91 %, niektoré časti o 1 % viac.“

 

Ďakujem.

 

 

1716. K lodím třídy Hvězdný prach.           (Přijal Andrej)              16.12. 2002. 20:07 hodin.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Stvoriteľ Prvotný, prosím o kontakt s Tebou a s Ptaahom.

 

Milý Ptaah, posielam ti lásku a vrúcne ťa pozdravujem, môžeš mi prosím ešte raz podať informácie o lodi na obrázku ?

 

„Áno môžem, je to pozičná bojová loď triedy Stardust 1, jej priemer je 1200 metrov.

 

Ešte raz prosím o spojenie s tebou milý Ptaah, Pán Ježiš Kristus Teba prosím o ochranu tohto spojenia. Ahoj Ptaah.

 

„Ahoj Andrej, pozdravujem ťa a posielam ti lásku. Som rád, že sa takto so mnou spojuješ. Áno môžem ti odpovedať na tvoju otázku o lodi, je to loď triedy jedna v oblasti prieskumných a bojových lodí, táto trieda lodí sa pohybuje v závislosti od vybavenia od 200-1200 m priemeru. Zvyčajne tie väčšie majú 9 palúb a to slúžiacich ako vedecké pracoviská, tak hangárovými komorami pre stíhacie a bádacie plavidlá, odpočinkové plochy (aj zeleň), ubytovacími priestormi pre členov posádky, lekárske priestory, bojovo – taktické stanovištia a predovšetkým veliteľským stanovišťom. Tvarom sú si lode podobné, ich rozmer hovorí o počte posádky, palúb od 5 do 9, vybavení a poslaní.

 

Áno, tie krídelka sú trochu menšie, áno slúžia aj pre vstup do atmosféry a let atmosférou, ale aj iným účelom.“

 

A trieda 2 ?  (typ, ktorý som spomínal v predošlých správach ako Stardust, teraz Stardust 2) obr. 794, 795.

 

Trieda 2 sú po vašom povedané ťažkoodenci najčastejšie aj v priemeroch okolo 2000 m. Najväčšie môžu dosahovať priemer 2500 m. Ako správne cítiš, na takúto činnosť je guľa energeticky najlepší tvar a preto je voľba pre silové nasadenia (nutné bojové a policajné činnosti) ako guľa najlepšia. Ako vieš, tieto lode slúžia na obranu a prieskum. Aj také musíme za týchto podmienok mať. Pokiaľ to bude nutné.

 

Má Stardust 2  dvanásť palúb ?

 

Áno, tie najväčšie aj 15, sú tam aj evakuačné zóny. Lode budú zabezpečovať, pokiaľ budú nutné, atmosferické operácie tu, na vašej planéte.

 

Si tu ? (priamo tu)

 

„No áno, ty môj malý brat.“

 

Kde si ?

 

„Blízko.“

 

Tak sa zastav, alebo ostaň na večeru...

 

(smiech) „Áno, určite sa raz zastavím.“

 

Ďakujem Ptaah, mám ťa rád, pozdravujem aj ostatné moje MDB, mám vás všetkých rád.

 

„Aj oni ťa pozdravujú, s láskou Ptaah.“  (vynechané)

 

Ďakujem Pán Ježiš Kristus za spojenie a ochranu.

 

 

1717.  Doplnění k Duchovní cestě – obrázky odpouzdření 781 - 791.

           (Přijal Andrej)     20.12. 2002.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

Přehled textů k 11 obrázkům 781 - 791 – odpouzdření Ducha a duše, viz internet www.vesmirni-lide.cz .

 

Tieto obrázky majú len informatívny charakter, zobrazujú deje schematicky. V skutočnosti sa nedá ničím vonkajším v 3. dimenzii zobraziť pravá nefalšovaná a skutočná povaha uvedených dejov v intermediálnych a duchovných svetoch.

 

 

Obr. 781.

 

Zapuzdrení jedinci. Schematicky tu naznačená len jedna úroveň. Podobne ako Duch v duchovnej dimenzii je zapuzdrená aj duša v intermediálnej dimenzii.

 

Zelený opar je slizovy informačný systém negatívnych entít. Tento pseudoinformačný systém je statickej povahy aj jeho hlavným účelom je NEUSTÁLE ZAVÁDZAŤ OVLÁDACIE PROGRAMY A PSEUDINFORMÁCIE POKRÚTENEJ REALITY.

 

Pre väčšinu, cca 92 % obyvateľov planéty Zem, je cca na 95 % TMA, pseudoinformácie, a len na 5 % SVETLO, PRAVÉ INFORMÁCIE – zobrazene ako biely vstupný bod na každom puzdre.

 

Zelený opar siaha cca do 80 % výšky protonového puzdra. Zároveň sú týmto tieto puzdra napojené do informačno – energetických štruktúr negatívneho stavu. Jedinci tým, že zo svojej vôle (vykonali svoju slobodnú voľbu) prijímajú, spracovávajú a používajú programy a ilúzie negatívneho stavu, slúžia ako transformátory a dodávajú negatívnym entitám energiu v podobe negatívnych emócii, ktoré prežívajú pri tomto procese. Následne sa sami týmto chovaním dostavajú do stavu stagnácie duchovného rastu, neustále si ponižujú svoje vibrácie so všetkými následkami a dôsledkami takejto voľby.

 

 

Obr. 782.

 

Prvé PRASKLINYSVETLO preniká viacej od Stvoriteľa prvotného do puzdra. Toto svetlo – informácia – energia je však osobného a jedinečného charakteru určené priamo danému jedincovi. U neho STÚPA miera pravých informácií a zároveň slúži ako transformátor energie svetelnej pre svoje okolie a zasahuje svojim prežarovaním okolité puzdra a začína REŤAZOVÁ REAKCIA.... Tým to nie je zasahovanie do procesu z vonku, ale slobodná vôľa niekoho, kto je vo vnútri tohto systému (jedinec na planéte Nula).

 

Touto energiou svetelnou hlavne NARUŠUJE vo svojom najbližšom okolí ovládací systémZNIŽUJE si krok za krokom mieru ovládania, POVYŠUJE svoje vibrácie a stúpa po duchovnej ceste späť ku Stvoriteľovi Prvotnému Všetkého a Všetkých. Toto je hlavné poslanie všetkých agentov pozitívneho stavu a to pozitívny život. Následné na to môžu plniť špecifické jedno z ďalších troch poslaní (teleinformačné, meditačné, liečiteľské). Takto priamo – nepriamo ovplyvňuje svoje okolie takto postupujúca bytosť po svojej duchovnej ceste.

 

Počas odpuzdrovania bytosť postupuje po špirále duchovného rastu a postupne prechádza skúškami, naväzuje prvé komunikačné kontakty z bytosťami svetla, a plní svoje poslanie až do bodu osvietenia – previbrovania do vyššej dimenzie.“

 

 

Obr. 783, 784, 785, 786.

 

Puzdro praská ďalej a vstupuje k zapuzdrenému jedincovi viacej a viacej svetla – informácie pravej od Stvoriteľa prvotného do puzdra. Toto svetlo – informácia – energia je však osobného a jedinečného charakteru určené priamo danému jedincovi. U neho STÚPA miera pravých informácií a zároveň slúži ako transformátor energie svetelnej pre svoje okolie a zasahuje svojim prežarovaním okolité puzdra a začína REŤAZOVÁ REAKCIA.... Tým to nie je zasahovanie do procesu z vonku, ale slobodná vôľa niekoho, kto je vo vnútri tohto systému (jedinec na planéte Nula).

 

Touto energiou svetelnou hlavne NARUŠUJE vo svojom najbližšom okolí ovládací systémZNIŽUJE si krok za krokom mieru ovládania, POVYŠUJE svoje vibrácie a stúpa po duchovnej ceste späť ku Stvoriteľovi Prvotnému Všetkého a Všetkých. Toto je hlavné poslanie všetkých agentov pozitívneho stavu a to pozitívny život. Následné na to môžu plniť špecifické jedno z ďalších troch poslaní (teleinformačné, meditačné, liečiteľské). Takto priamo – nepriamo ovplyvňuje svoje okolie takto postupujúca bytosť po svojej duchovnej ceste.

 

Počas odpuzdrovania bytosť postupuje po špirále duchovného rastu a postupne prechádza DUCHOVNÝMI SKÚŠKAMI, naväzuje prvé KOMUNIKAČNÉ KONTAKTY S BYTOSŤAMI SVETLA,PLNÍ SVOJE POSLANIE až do bodu osvietenia – previbrovania do vyššej dimenzie.“

 

 

Obr. 787, 788, 789.

 

Odpúzdrený jedinec nastúpil na poslednú otáčku špirály duchovného rastu. Pripravuje sa na samostatnú pracú s využitím darov Ducha. Vystupuje nad slizovy informačnÝ system a tak je v minimálnom vplyve ovládacích programov a môže efektívnejšie šíriť svetlo – informácie. Dosahuje postupne mieru ovládania 10 %Pravých informácií 90 % (opak zapuzdreného človeka). Plní si svoje Duchovné poslanie, s ktorým prišiel – inkarnoval sa na planétu Zem.“

 

 

Obr. 790, 791.

 

„Jedinec ďalej na postupe Duchovnou cestouvyužívajúc dar Ducha. Pokríva vedome svoj okolitý priestor Svetelnými informačnými niťami a tak cielene a efektívne šíri Svetelné pravdivé informácie. Postupným stúpaním ďalej a prácou svetelnou postupuje k BODU PREVIBROVANIA.

 

Dosahuje postupne mieru ovládania 10 % a mieru Pravých informácii 90 % (opak zapuzdreného človeka). Plní si svoje Duchovné poslanie, s ktorým prišiel – inkarnoval sa na planétu Zem.

 

 

1718.  Doplnění k Duchovní cestě – schéma energoprotoplazmového pouzdra – obr. 792 (sk) a 793 (cz).

           (Přijal Andrej)     23.10. 11:00 hodin a 27.12. 14:15 hodin 2002.

                                                                        Místo: Slovensko.

 

(1718.1)

Puzdra

 

„Puzdra sú vytvorené z energoprotoplazmy. Zjednodušene, zo zahustených protónových častíc opačného náboja. Tým je možné uväzniť a odpudivou silou opačného náboja držať Ducha/dušu v puzdre. Celé puzdro ma rovnaké zloženie, odlišuje sa len konzistenciou energoprotoplazmy, t.j. jej hustotou. Hustota je najnižšie pri uväznenom Duchu/duši a smerom od uväzneného Ducha/duše táto hustota stúpa až zamŕza do škrupinového obalu. Pretože sa ale nachádzame viac menej v nehmotnom svete, všetko je tvorené na energo–informačnej báze. Škrupina puzdra je vo veľmi zahustenej forme týchto tzv. energočastíc pevná a tvarovo nepoddajná energetická substancia. Normálne silové pole, alebo energetická substancia, je plastická a dynamická, kdežto táto energoprotoplazma je statická a tvarovo nemenná pripomínajúca hmotu, hoc podstatou je to energia a informácia. Duch má toto proto puzdro oveľa pevnejšieho charakteru voči duši. Samozrejme puzdra sa líšia, hoci minimálne, ale líšia aj od vstupného duchovného postavenia jedinca. Ovšem tieto rozdiely sú minimálne, pretože všetko je postavené na potlačení individuality a všetko je pripravené po zapuzdrení daného jedinca ostať v statickej nemennej podobe s úmyslom ho podržať čo najdlhšiu dobu až do pseudovečnosti.

 

 

(1718.2)

Usporiadanie protopuzdra

 

(1718.2a)

Vnútorné je puzdro usporiadané tak, že uprostred sa nachádza jedinec v stlačenej a pokrútenej podobe so žiadnym, skoro žiadnym priestorom pre seba. Všetko je miera, teda aj priestor je v počiatočnom štádiu v pomere 95 – 98 % žiadny pohyb a na 2 – 5 % možnosť nejakého pohybu či skôr záchvevu značiaceho pohyb (v budúcnosti hladina pohybu bude klesať až skoro k nule – zavedenie čipových technológii – pozn. príjemca). Tesne okolo Ducha/duše je puzdro, ktoré je vlastne plné, ako sme už uviedli energoprotoplazmy, konzistencie tuhnúcej smerom od stredu. Teda okolo Ducha/duše je lepkavá rôsolovitá substancia, v ktorej sú tak ako v celom puzdre jemné pavučiny – pseudoinformačné dráhy – kanály odkiaľ prichádzajú pokrútené informácie a ovládacie programy negatívneho stavu. V jednom bode na vrchnej časti puzdra (hoci hore a dole v tamojšej realite nezmámená to, čo tu) sa nachádza svetelný informačný a energetický kanál priamo z Pravého Stvorenia od Stvoriteľa Prvotného Všetkého a Všetkých – Pána Ježiša Krista. Tento Svetelný informačný kanál má za úlohu len vyživovať Ducha/dušu na pokraji potreby existencie. Informácie, ktoré sú v ňom obsiahnuté, sú ešte pred vstupom do samotného púzdra prznenéprekrútené agentmi negatívneho stavu. Duch/duša sú neustále zaplavovaní negatívnymi informáciami, a je im znemožnená všetka komunikácia, okrem negatívneho stavu a s negatívnym stavom.

 

Energoprotoplazma – rôsol čo najtesnejšie kopíruje a obopína Ducha/dušu, ale nedotýka sa Ducha/duše. Na tejto hranici dochádza nekompatibilitou energií Duchaduše s energoprotoplazmou k určitému odpudivému účinku dvoch energo – informačných systémov  a tým vzniká pole výbojov – iskrenie (malý anhilačný proces), ktoré má za účel výmenu energií a informácií, resp. dotlačenie negatívnych informácií do energo–informačného poľa Ducha/duše. Pokiaľ je jedinec v spiacom stave, je teda pasívny, je prenos energií a informácii z vonkajšku do vnútra, z púzdra na zapuzdreného jedinca. Ak je jedinec na duchovnej ceste, teda je v POHYBE, mení sa pomer prenosu, najprv sa postupne energoinformačné sústavy vyrovnajú, t.j. vnemy sú 50 % z vonku (negatívny stav) a 50 % z vnútra (pozitívny stav). Postupne svetelnou prácou sa pomer prevažuje ďalej a to v prospech pozitívnych informácií a energií. To značí, že zo zapuzdreného jedinca, neskôr odpuzdreného jedinca, prúdia pozitívne informácie do negatívneho stavu !!!  A tým je tento stav narúšaný a modifikovaný z vnútra. Čo je správny postup.

 

(1718.2b)

Vonkajšie usporiadanie je určitá nemenná pozícia v poli zapuzdrených, kde sú samotné puzdra napojené na veľký pseudoinformačný systém. Sú ponorené v pavučinovej sieti, ktorej podstatou sú lepkavé energie a tvoria Slizový informačný systém. Tento systém v dnešnej dobe dosahuje výšky cca 80 % celého puzdra a rastie. Čím je jeho sila a výška väčšia, tým sa znižuje možnosť jedinca vymaniť sa z tohto pôsobenia. Na povrchu puzdra sú vlastne ukotvené pavučinové vonkajšie dráhy pseudoinformačného systému a držia v/na pozícii dané puzdro a zároveň ho zásobujú pseudoideami. Jediná individualita je v tomto systéme v tom, že okrem jednotných pseudoprogramov sú pripravované špeciálne programy pre každé protopuzdro – jedinca a každý má v tej pavučine infodráh svoju tzv. horúcu linku, kadiaľ sú v čo najrýchlejšom slede, pokiaľ to vyžaduje situácia, dodávané pseudorealitné deje a idey negatívneho stavu priamo pre jedinca v danom protopuzdre. Vonkajšie pavučinové informačné siete sú nabodané do protopuzdra zo všetkých strán, predstavou môže byť ježko v obrannej pozícii (schúlený do klbka). Informačné pavučiny pokračujú ďalej a sú popretkávané s ďalšími pavučinami vedúcich do ďalších puzdier a tvoria celkovú energo – informačnú sieť negatívneho stavu.

 

 

(1718.3)

Možnosti vysvobodenia

 

Každá bytosť má možnosť a potenciál z tohto stavu sa dostať pokiaľ si to zvolí (slobodná voľba). Ciest je viacero, mnoho, ale všetky majú jedno podstatné a to LÁSKU, pravú lásku. A láska je Pán Ježiš Kristus náš jediný spasiteľ. Stav hore opísaný je približná realita bytosti spiacej, teda na východzom bode Duchovnej cesty. Ak sa rozhodne bytosť na návrat domov do Pravého Stvorenia a bude naplnená vierouStvoriteľovi Prvotnému Všetkého a Všetkých a bude vyžarovať láskužiť lásku, postupne touto svojou duchovnou prácou bude stúpať po ceste domov a oslobodzovať takto a za pomoci Pána Ježiša Kristusa svojho Duchadušu.

 

(1)

Deje sa to nasledovne. V bode spiacom je vám už hore opísaný stav, v ktorom sa nachádza Duch a duša, t.j. žiadny pohyb. Ak začneme duchovne pracovať, čož je pohyb a dynamické procesy sa odohrávajú, klesá miera ovládania percento po percente a stúpa aktivita Duchaduše. Duchduša v prvej fáze odtláča energoprotoplazmu a tým narúša tieto pavučinové – informačné spojenia s negatívnym stavom. Tieto spojenia sú však samoopravné, ale na to potrebujú čas, ak jedinec pracuje vytrvalo, možnosť a počet úspešných opráv pseudoinformačnej siete klesá a priestor pre Duchadušu sa zväčšuje a tým stúpa jeho dynamický pohyb a rozvoj. Tieto zmeny sú len prvým stupňom. V tejto pozícií vchádza daným jediným (zatiaľ) otvorom viacej svetelných pravých informácií jedincovi a agenti musia zvýšiť svoje przniace snahy, ale aj tak im unikajú dôležité informácie.

 

(2)

Stúpa aj úroveň energie a Duchduša je zásobovaná viac energiou ako pred tým. Funkčnosť protopuzdra klesá a je defektné a začína praskať. Negatívny agenti nastupujú vo väčšom množstve k danému jedincovi a snažia sa opraviť dané praskliny, pretože nimi začínajú dnu vnikať svetelné informácie, ktoré oni už nestíhajú przniťprekrucovať. Tým započala druhá fáza. Táto fáza je najzraniteľnejšou fázou pre jedinca, pretože vzniká výrazný tlak od negatívneho stavu a záleží len a len na danom jedincovi, či uspeje vo svojich skúškach početných. Ak uspeje, puzdro praská, naďalej miera ovládania klesá pod 50 % a jedinec naberá na dynamickosti premeny svojho stavu a pozície a začína rotovať v puzdre a spolu s puzdrom, čím odhadzuje od seba tiene – agentov negatívneho stavu a zároveň negatívne ovládacie procesy, a to tým, že aj sa trhátejto pavučinovej siete a stáva sa nezávislejším na pseudosystéme. Duchduša si neustále vytvára viac a viac priestoru okolo seba, a to tým, že puzdro alergické na lásku, je od nich odpudzované a tým sa nafukujepraskliny rastú.

 

(3)

Tak nastupuje do ďalšej fázy, kde sú pukliny v protopuzdre rozsiahle, dostáva viacej a viacej pozitívnych informácii a vyžaruje zásadným spôsobom lásku do svojho okolia a narušuje aj ďalšie informačné kanále negatívneho stavu. Bytosť ako celok (Duchdušatelo fyzické) prechádza radou skúšok, kontaktov s nami, Vesmírnymi bytosťami z Pravého Stvorenia a predovšetkým so Stvoriteľom Prvotným Všetkého a Všetkých.

 

(4)

Prichádza záverečná fáza v puzdre. Bytosť neochvejne žila lásku a prechádza zasvätením – informovaním, procesom odpúzdrenia, kde odhadzuje svoje zbytky protopuzdra a transformuje ich na svetelnú – láskyplnú energiu, nastáva záblesk, v ktorom sú tieto zbytky puzdra pretransformované. Duch/duša slobodní, odpúzdrení stúpajú nad Slizový informačný systém a vystupujú nad rámec ovládania negatívneho stavu, kde je ich ovládanie na úrovni 20 – 15 % a prácou svetelnou pre Stvoriteľa Prvotného stále klesá ovládanie až na hranicu 10 - 7 % a kde pravosť informácií svetelných stúpa nad 90 %, kde je bytosť schopná spontánne previbrovať do vyššej dimenzie – domov do Pravého stvorenia.  Všetko tvorí jeden navzájom prepojený celok a všetky veci spolu súvisia tak, ako miera ovládania s mierou pohybu, tak ako zaťaženosť negatívnymi génmivýškou slizového systému okolo puzdra, a tak, ako láskyplnosť s mierou slobody a právd. Existujú donekonečna jemnejšie a jemnejšie súvislosti. Všetko sa správa ako inteligentný fraktálový hologram, ale všetko to má jediný stred, z ktorého pochádza všetko, a to Lásku, nášho Stvoriteľa Prvotného Všetkého a VšetkýchPána Ježiša Krista. 

 

Toť je všetko podstatné o tejto téme. Samozrejme obsahuje ešte jemnejšie detaily, ale tie už nie sú potrebné na pochopenie daných procesov. Je možnosť poskytnutia bližších informácii nad rámec tohto pojednávania, ale tam je i možnosť zahĺbenia a zaoberania sa prílišné do hrubovybračných informácií, čo nie je potrebné a žiaduce.

 

S láskou vám ďakujem za tieto informácie milé svetelné bytosti a hlavne Tebe Pán Ježiš Kristus.

 

 

(1718.4)

Popis štruktúr energo–proto–plazmatického puzdra.

 

Puzdro sa skladá (viz schéma 792 – sk a 793 – cz a obrázky pouzder 781-791 na internetu www.vesmirni-lide.cz ):

 

(1)

NAPÁJANIE PRAVÝMI INFORMÁCIAMI A ENERGIOU LÁSKY OD STVORITEĽA PRVOTNÉHO VŠETKÉHO A VŠETKÝCH

 

U 92 % ľudí tvoria pravé informácie iba cca 5 % podiel, cca 95 % sú psedoinformácie z Negatívneho stavu. Pseudotvorci museli nechať maličký otvor, kadiaľ prúdi nevyhnutné množstvo pravej energie-informácie od Stvoriteľa Prvotného potrebné pre prežitie Ducha/duše v protopuzdre.

 

(2)

PRAVÁ INFORMÁCIA je už čiastočné sprznená, zakalená od činností prekrútenia právd a to tieňmi - strážcami z Negatívneho stavu.

 

(3)

PSEUDOINFORMAČNÉ KANÁLE

 

Pavučinová vnútorná informačná sieť negatívneho stavu, zásobuje zapuzdreného nepravdami a pseudo ideami.  Táto pseudoinfosieť sa nachádza vo vnútri protopúzdra.

 

(4)

DUCH ALEBO DUŠA

 

Škála zafarbenia ukazuje na zaťaženie bytosti pseudoideami. Tmavší odtieň = väčšie zaťaženie.  Zanášanie sa pseudo informáciami začína odspodu bytosti - hrubé vibrácie sú nižšie ako jemné vibrácie lásky a pravdy.

 

(5)

ENERGOPROTOPLAZMA

 

Štruktúrou pripomína lepkavý sliz, alebo rôsol, podobných štruktúr rôznej hustoty sú aj vnútorné a vonkajšie pseudoinformačné siete Síl temna. Povahou energoprotoplazmy je v intermediálnej (duša), alebo Duchovnej (Duch) sfére uväzniť jedinca v obale - protónovom puzdre opačného náboja vzhľadom k danému uväznenému jedincovi. Hustne smerom z vnútra von, puzdro pripomína pevnú statickú štruktúru s ostrím pórovitým povrchom, najredšie je okolo zapuzdreného jedinca, ktorého tesne kopíruje, ale priamo sa ho nedotýka. Medzi energoprotoplazmou a zapuzdreným jedincom dochádza k výmene energoinformačných blokov. Odtieň čiernej farby naznačuje hustotu - energeticky najhustejšie miesto.

 

(6)

TIENE - STRÁŽCI

 

Ich úlohou je systematicky przniťprekrucovať pravé informácie a idey Pozitívneho stavu. Ďalšou ich činnosťou je oprava prasklín v protopuzdre.

 

(7)

INDIVIDUÁLNY OVLÁDACI KANÁL

 

Tento pseudoinformačný kanál je súčasťou Vonkajšej pseudoinformačnej siete Negatívneho stavu. Jeho účelom je dodávať individuálne pseudo-idey danému jedincovi do jeho informačných vzorcov.

 

(8)

OVLÁDACIA PSEUDOINFORMAČNÁ SIEŤ

 

Slúži na šírenie obecných pseudo ideí a informácií v čo najširšom meradle. Všetky puzdra sú ňou vzájomne poprepájané. Sieť má charakter šírenia psedoprogramov a zároveň slúži na odčerpávanie energie zapuzdrenej bytosti, ktorá tieto programy a idey prijíma za svoje a pracuje na nich. Puzdro slúži zároveň ako energetický transformátor - zdroj energie pre Negatívny stav. Jedinec poskytuje energiu na základe prijatých pseudoideí a pseudoprávd ich tvorcom - Pseudotvorcom a ich pseudohierarchii. Tým ich vyživuje. Preto, ak bytosť začína na sebe pracovať a odmieta ich pseudovýtvory, stáva sa pre nich hrozbou. A to z dôvodu: Nedodáva im energiu - negatívne emócie, a šíri okolo seba prijaté pravé energo-informačné vzorce z Pravého stvorenia - tým naburáva Pseudo-energo-informačný systém Síl temna. Na základe takejto slobodnej voľby sa jedinec vymaňuje, jeho puzdro praská a on prežiaruje svoje okolie pravdou a svetlom až sa zbaví celého puzdra a miera pravých informácií u neho rastie na úroveň 80 - 90 % pravdy a lásky. A tak postupuje vo svojej duchovnej práci až do bodu osvietenia - previbrovania.“

 

 

1719. Rytmus.                                  (Přijala Drahomíra K.)                                      30.7.2002.

                                                                        Místo: Praha.

 

Milovaný Stvořiteli, můžeš mi prosím povědět vše nezbytné a zásadní o RYTMU - jeho podstatě a významu ve Stvoření a na planetě Zemi zvlášť ?

 

„Ano, rád tě uvedu i do této „problematiky“, Čekal jsem podobnou otázku a jsem tomu rád. Je důležitá. Přikročme tedy k výuce.

 

RYTMUS je kategorie nezbytná k projevení života jako takového. Rytmus má prvotní význam všude, vždy a ve všem živoucím a žijícím. Rytmus kroků, dechu, tepu, pulzace hmoty jako takové – rytmus větrů až tornád, rytmus mořského příboje, rytmus hudby (sledu tónů), rytmus deště, rytmus střídání dne a noci, ročních období, period všeho druhu … Rytmus, tep, tok časů (časových jednotek). Na rytmu je postaveno vše, co člověk (bytost vnímá i produkuje (dělá). Rytmus určuje řád (pohybů, plynutí, proudění), řád je vyjádřen rytmem. Elektrické impulzy jsou podřízeny rytmu stejně, jako cokoli, co si jen umíš ve vesmírech kde a kdy představit. Správně tušíš, že každá planeta, každá dimenze má svůj chyrykteristický rytmus plynutí času a všeho i všech v něm.

 

Ve vašem časoprostoru je základem rytmus dechu a srdečního tepu, aplikujeme-li náš rozhovor na člověka a podobně živé bytosti tzv. „nižší“ (zvířata, ptáci, hmyz …). Člověk má určitý pravzor (rytmický prazáklad) ve své historicky individuální paměti (hlavový mozek např.). Tento rytmus je třeba ctít, pokud byl předem objeven. Někdo je tzv. rozvážnější, pohybuje se pomaleji, váhavěji, vláčněji než tzv. „člověk rtuťovitý“ … to všechno důvěrně znáte.

 

Tvá otázka však směřuje k zjištění, jaký má rytmus význam v dopadu na vše živé, na projev života samého a který rytmus je vlastně pro planetární existenci vaši (na planetě Zemi) základní, určující, pravý. Je to tak ?  Dál bys též ráda zjistila rozdílnost dimenzionální, meziplanetární, … Otázka není jednoduše koncipovatelná, chápu. Suma poznatků, které tě zajímají je obsáhlejší, než je „na první pohled patrné“. Dobře, vezmeme i tuto kapitolu „zgruntu“ a cele.“

 

Děkuji Ti mnohokrát, jsem Ti vděčná za všestrannou pomoc a podporu, Těším se na všechno, co mi můžeš vysvětlit (osvětlit pravým světlem Pravdy), abych rozšířila své poznání. Díky, Lásko, díky Stvořiteli Prvotní všeho a všech za každou informaci, kterou od Tebe dostávám. Velmi si Tvých darů vážím a ráda je poskytnu všem potřebným, je-li to i Tvá vůle.

 

„Samozřejmě, dítě. S ohledem na pozvednutí Poznání všeho a všech si spolu takto povídáme. Vše Mé je tvé i všeho a všech a opačně. Není rozdílů, kde je (vládne) jednota. (Ano, ZÁKON SJEDNOCENÍ.) Skrze tebe pomáháme všemu a všem, co a kdo touží poznávat a poznat. LÁSKA a PRAVDA je vždy a všude, ve všem a pro všechny. Bez poznání není pravý materiál k vědomé Tvorbě a bez vědomí Tvorby v pravé její podstatě a významu není pokroku v růstu (vzrůstu) ke světu, pravé lásce a štěstí. Není nic, co by nebylo určeno všemu a všem, aneb VŠE JE URČENO VŠEMU A VŠEM.

 

S láskou pro tuto chvíli se loučí váš milující Stvořitel Prvotní všeho a všech.

 

1720. Rytmus.                                  (Přijala Drahomíra K.)                                        2.8.2002.

                                                                        Místo: Praha.

 

Milovaný Stvořiteli, můžeme prosím Tě dnes pokračovat v načatém „povídání“ na téma RYTMUS ?

 

„Můžeme, jistě, s radostí se tohoto úkolu ujmu:

 

RYTMUS, rytmika, vše plynoucí, proudící, pulzující – to je náš záběr pohledu. Dobře se dívej a slyš: Kdysi se cosi poprvé pohnulo. Pohnulo se téměř neznatelně, sotva tomu uvěřit, tak byl ten posun nepatrný. Byla to ale vítaná změna oproti statické skutečnosti, která již byla vytvořena. Byla jako hadrová panenka – půvabná, ale bez života, bez pohybu. Pokud nebyl vymyšlen a implantován pohyb – rytmus sledu pohybů. Zpočátku šlo vše zvolna, těžce, krok za krokem. Síla (enegrie), vkládaná do posunutí „mrtvého“ předmětu (hmoty) byla ještě nekoordinována cele k jedné (jediné v daný okamžik – moment) vizi, záměru, cíli. Byla chaoticky nesoustředěná a pohyb byl teprve objevován jaksi mimoděk.

 

Bylo třeba si ponejprv uvědomit, čím se přihodilo, že náznak pohybu byl spíš tušen, než vědomě zachycen, jako samostatná síla – energie a jako takový uvěřen a přijat. Vyřežeš si například panáčka z lipového polínka, ten se ti natolik líbí, že přemýšlíš, jak to udělat, aby byl ještě dokonalejší. Aby ti například uměl povědět, co by mu udělalo radost, co by chtěl dělat, kdyby mohl být jako člověk. Anebo vymodeluješ z hlíny jakýkoli předmět, který tě právě vymodelovat napadne, a pak přemýšlíš, k čemu se dá použít, jak a čím a v čem může sloužit. Díváš se na něj, představuješ si, co by mohl být, až se u jedné představy zastavíš proto, že se ti jeví jako správná – jediná pravá.

 

Vybrala sis z nepřeberného množství variant tu, která ti v daný moment nejvíce vyhovovala – tj. souzněla s tvým energetickým potenciálem (harmonovala s ním, ladila s ním, nejvíce se ti líbila, zaujala tě jako nejfantastičtější). Pak hloubáš, jak tebou stvořený výtvor (tvor) mává křídly, hýbe hlavou, nohama, rukama, ploutvemi – hýbe se. Představuješ si, že je toho schopen. Usměješ se na něj a vidíš (tušíš, cítíš), že i on se už už usmívá naoplátku také. Opakuješ tuto představu, pozoruješ daný objekt a po nějakém čase najdenou jako bys zahlédla, že se skutečně usmál. Nepřestaneš-li tvrzením: „To je nesmysl – nemožné“, bude se postupně tvá energie zvyšovat radostným očekáváním, že se daná situace zopakuje, že je to možné. Uvěříš-li pevně tomuto tvrzení – stane-li se ti nezvratným přesvědčením, zkoncentruješ svou energii natolik, že jí pohneš nejen rty k úsměvu, ale celým předmětem. Takové příklady soustředění energie k pohybu „neživým“ předmětem máte kolem sebe. Nazýváte je tuším telekineze. Jsou popsány jako pohyb, řízený myšlenkou. Dalším známým příkladem i ve vaší dimenzi je levitace – tedy pohyb ve vzduchu celého lidského tzv. hrubohmotného těla. I k tomu je třeba tentýž výše popsaný mechanismus koncentrace energie k jedinému záměru a cíli. Je však třeba samozřejmě ještě pevnější víry, soustředění, představivosti, prosté jakéhokoli zaváhání a pochabností. Síla vůle je totožná se sílou koncentrace myšlení (přesvědčení, že toto lze docílit), představivosti (obrazu, jak se celý děj – jev postupně děje – tedy průběhu s ohledem na cíl), bezpochybné víry (že právě tak, tady a teď toto dokážu, mám-li zvládnuty dílčí kroky už postupnou zkušeností), intuice (právě teď jsou ty nejharmoničtější podmínky, které vyhovují mým potřebám – zvládl jsem se vznést metr nad zem, mám příliv energie, je skvělé počasí, jsem v ideální fyzické i psychické kondici = 2 m) i citu (těší mě právě tady a teď tato činnost, jsem jí přitahován radostí a láskou …). Stávám se prakticky totožný s cílem své volby – jsem soustředěn vším (cele) na výsledek snažení, jsem mu natolik oddán, že je prakticky JEDNO s mým BYTÍM v dané CHVÍLI = tady a teď. Stal jsem se pouze prostředkem k realizaci jediné myšlenky (totožné s představou i realizací cíle, k jeho procítění = prožití) směřující k jedinému cílovému bodu. Mé vědomí se přeneslo plně (cele soustředěné) do cíle mého zaměření, ztotožnilo se s ním = SÁM JSEM CÍLEM (JEDINÝM BODEM UPROSTŘED EXISTENCE, centrem terče svého zaměření). Tolik předmluva nutná k pochopení úspěšnosti TVORBY v kterékoli oblasti snažení a lidského (bytostného) směřování. Podřízenost (pokora) službě ve Stvoření, využití veškerých darů (výbavy), které mi byla věnovány všemi a vším až do této chvíle k použití k dobru celého Stvoření, JE NEDÍLNÁ součást ÚSPĚCHU. Úspěch docílím tam, kde mám ideální možnost uplatnit svou výbavu (fyzickou, mentální i emocionální), kde se cítím vědomě šťasten, na správném místě a mám dostatek informací k posunu vpřed a vnímám intuicí i celou svou existencí, že toto chci, dokážu, zvládnu, že to lze. Jsem jako ryba ve vodě tam, kam jsem přitahován zájmem, kde je pro mě „snadno“, šťastno, zajímavo – kde a v čem se cítím bezpečně a rád (jako doma). K takové činnosti mám nejlepší předpoklady, k té jsem disponován, tam je moje šance uspět a dojít nejdál. Někdy jsem k té činnosti dostrkán tzv. „náhodou“ (souhrou „náhod“), zprvu jí nevěnuji dostatek lásky, zájmu a pozornosti, neboť mě někdo či něco (okolnosti) usměrnil či usměrnilo, zdánlivě dobrovolně jsem si to vybral. Pokud se na to však po nějakém čase podívám bez zloby, předsudků či nechuti, zjistím, že mě to vlastně zajímá, baví, že mi to jde a že jsem si to dokonce zamiloval. Pak, napřu-li síly a koncentruji-li se na danou činnost více uvědoměle, poznám, zda se mohu pohybovat v této oblasti s pocitem radosti, svobody, lásky a štěstí. Barometrem je pozitivní zájem = přitažlivost jistým směrem, k jistému cíli (ZÁKONU PŘITAŽLIVOSTI STEJNÉHO STEJNÝM je podřízeno ve Stvoření vše a všichni). V průběhu života (životů) se pochopitelně přitažlivosti rozšiřují, obměňují, košatí a přibývají mnohé nové v souladu s naším energetickým vyzařováním a zaměřováním, vybavením a zráním (probouzením vědomí na duchovní cestě vpřed).

 

 

1721. Rytmus.                                  (Přijala Drahomíra K.)                                        6.8.2002.

                                                                        Místo: Praha.

 

Lásko, milovaný(á) Stvořiteli prvotní všeho a všech, můžeme dnes pokračovat v započaté lekci ?

 

„Ano, rád. Naše lekce sleduje oblast RYTMU všeho, všech a ve všem celého Stvoření. Rytmus (pulzace) energií jakékoli kvality, původu a druhu je centrem našeho momentálního zájmu, porozumění, procítění, pochopení = poznání. Na planetě Zemi vše živé pulzuje (tančí) v rytmu vlačíku (3/4). To je základní rytmický celek, který je všemu a všem společný při příchodu na váš svět. Je to rytmus rození, rytmus průchodu. Při prvním nadechnutí (u lidí a jim podobných životů – životních forem v tomtéž prostředí) se rytmus valčíku transformuje do rytmu dechu, který je daleko volnější (klidnější, pomalejší) a je společný všemu živému ve Stvoření. Tento rytmus odpovídá rytmu pulzace univerzální energie center všech galaxií (sluncí). Ve stejném rytmu „dýchají“ stromy, horniny, prvoci i lidé. Tentýž rytmus kopírují větrné proudy, vodní toky (i mořský příboj např.) i inkarnační cykly. Onen rytmus souhlasného přijímání i výdeje univerzální životní energie do a ze systémů je základním projevem života i prazákladním jeho předpokladem. Sjednocuje vše živé v jednom základním rytmu (bodě, úkonu a úkolu). Onen sjednocující základ je v rovině nepřetržitého příjmu a výdeje centrální (univerzální) síly. Její kvalita nosných prvků je vždy a všude přizpůsobena dalším podmínkám, pro zachování života forem systémů nutných (v tzv. celokosmickém měřítku). Rytmus, o němž mluvíme, vychází ze ZÁKONA HARMONIE – tedy sleduje optimální zdravotní „stav“ systémů na oné činnosti zapojených (spojených, napojených, propojených, „závislých“). Tam, kde jsou projevy „zdraví“ systému disharmonické, vychyluje se se zpravidla z rovnováhy i rytmus dechu. Po ozdravění pak opět kopíruje rytmus prapodstaty = centrály života ve Stvoření (Universa). Vědomě sledovat dech své podstaty je tedy velký krok vpřed na cestě k poznání jednoho ze základních sjednocujících pramenů (prvků) poznání univerzální tvorby všeho a všech. RYTMUS DECHU všeho vždy a všude je možné poznat pouhou usměrněnou vědomou pozorností. Rytmus dechu JE i bez naší – vaší vědomé pozornosti projevem všeho živého = JSOUCÍHO a vše živoucí je s tímto rytmem propojeno, na něj napojeno = čímž je v JEDNOTĚ S UNIVERSEM (centrálou všeho bytí). Bez nasávání (RYTMICKÉHO) životní energie dechem není obnovování impulzů životních procesů, postupů a projevů. Toto je jeden ze základních pilířů života vůbec (obecně). Bez dechu lze za určitých podmínek (nebo v jiném prostoru a čase) vydržet při životě jen zdánlivě. V takovém případě běžný (nevědomý či polovědomý) systém dýchá náhradními systémovými zdroji – orgány systému (např. kůží apod.). Zde je tedy zdroj další poznávací možnosti, sledující porozumění jedné ze základen univerzální jednoty v tvorbě.

 

Dalším rytmem, který tě zajímá primárně, je rytmus srdečního tepu – pulzace. Tvá priorita je oprávněná. Srdeční tep je veličinou dost málo uchopitelnou. Opět víte, že JE – projevuje se, existuje v souhlase s životním projevem organismu – organického systému. Rytmus srdečního tepu je 4/4 (čtyřčtvrteční) neboli CELÝ. Rozděluje tedy určitou základní životní životní jednotku – tj. celou jednotku rytmu (v hudební terminologii TAKT) do čtyř stejně dlouhých dílčích rytmických úsekú (DOB), součástí. Tento rytmus je vnitřním systémovým rytmem každého projeveného života, každé projevené životní formy. Srdceje orgán zdvojený – stejně, jako ruce, nohy, hlava, mozek … Je zdvojený, aniž o otm mnozí víte. Existuje srdce hrubohmotné – fyzické (popsané, zkoumané a dost známé). Druhým srdcem je srdce duchovní. Je to orgán, který řídí všechny duchovní pochody v jemnohmotné oblasti systému. Srdce fyzické rozvádí a třídí krev, srdce duchovní rozvádí a třídí energie duchovní do celého systému. (Lymfa je rozvodným řečištěm zase jiné kvality, o čemž si povíme, budeš-li chtít, v některé následující výukové – poznávací lekci.) Srdce hrubohmotné – fyzické „bije“ v rytmu čtyřčvrtečním hlavně proto, že je „rozděleno“ vnitřně na čtyři základní části (jakoby místnosti – pracoviště), kterými krev protéká – je filtrována po nasátí silou dostředivou, a vypuzena do jiného (v)nitrotělesného rozvorného řečiště silou odstředivou. (O významu a podstatě i funkci krve si promluvíme na jiném místě, v jiném prostoru a čase, budeš-li chtít.) Je tedy, jak víte, jakousi věčnou pumpou, která přestává pracovat až tehdy, když buď nemá co zpracovávat (když fyzické tělo „vykrvácí“), anebo dojde k jiným projevům poškození přímo (srdečního svalu“ nějakým zásadním disharmonickým stavem fyzického těla lidského (či jiného – zvířecího např.) systému (přetlak, zánět, ochrnutí, otrava …), či se fyzické hrubohmotné tělo (systém) dostane do podmínek, které nezajistí základní potřeby známé člověku jako nezbytné k přežití (podchlazení, hlad, žízeň, přehřátí …). Každá srdeční část má svůj přesný úkol a čas na jeho provedení, který je přesně vymezený, aby souhra dokonale fungovala – aby celek pracoval tak, jak je nutno. Pokud je vše přesně odvedeno, v souladu se ZÁKONEM HARMONIE i ZÁKONEM POHYBU (plynutí), odečítáte rytmus periodicky opakovaných stahůl a uvolnění onoho orgánu – práce srdce. Říkáte tomu také „bití“ srdce, srdeční odezvy apod. Posloucháte-li přesně, napočítáte 4 doby do taktu (celého). RYTMUS je tedy 4/4, individuální rychlost rozvodu krve po těle příslušným řečištěm bývá mírně odlišná – nepatrně urychlená či zpomalená oproti naprosto přesně stanovenému HARMONICKÉMU plánu – to už záleží na individuální vyladěnosti vzhledem k prarytmu každého systému. (Tlak krve a stav krevního řečiště s harmonií, tj. „zdravím“ samozřejmě přímo souvisí – a nejen tyto vám známé a poznané – pojmenované kategorie.)“

    DALŠÍ  ČÁST  SDĚLENÍ  1722 - 1801  KNIHY  "ROZHOVORY VII."   ZDE ...